homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma dor sanii!

#1 2013-09-28 11:24:17

Nity86
Membru
Inregistrat: 2013-09-28

Ma dor sanii!

Buna ziua,as dori si eu un raspuns pentru problema mea,dar inainte va povestesc tot sa intelegeti tot.
In urma cu vreo 2 luni jumate am luat Escapelle dupa un contact neprotejat!
In luna respectiva mi-a venit ciclul de trei ori m-au durut sanii,deci nu eram foarte ok.
Pe la mijlocul lui septembrie am facut un test,nu sunt insarcinata,am fost si la gine,a spus ca e norrmal dereglarea asta si ca mi-a venit ciclul de 3 ori de la escapelle plus mi-au iesit cosuri.
Am si un  chist pe ovar de 6 cm,am avutsi inainte de aproape 8 l-am tratat s-a redus la 2 cm..a disparatu acum iar am.
Nu i-au anticonceptionale din decembrie-ianuarie,iar acum mi s-a prescris din nou.Iau yasm ine asa cum luasem si inainte.
Ma simteam super de la ele,adica nu am avut nici o problema.
Acum am inceput sa iau din nou insa nu chiar in prima zi de ciclu ci la 3 zile DUPA terminarea ciclului.
Iau in fiecare seara...nuchiar la ore fixde insa intre 22-00....ca mai uit sa iau fix la 10 seara...dar nu iau mai tarziu de 3 ore niciodata.
Aseara a fost a 9 zi de cand iau pilula.
Problema mea este ca ma dor sanii...nu insuportabil da ma dor.so in sutien si fara si ma dor pur si simplu cand stau.e normal?
Plus sunt protejata deja?pot s ama contact?

#2 2013-09-28 15:10:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Ma dor sanii!

e normal, daca te mai dor rau si dupa 3 luni poti merge sa le schimbi
esti protejata daca ai luat deja 7 pastile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.