homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 32-75

#1407 2013-11-01 00:52:37

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 32

Eu stiu alt caz cu ecografiile la spital. Un cuplu cu situatie materiala ok dar el, fiind capos a insistat cu faptul ca ea are dreptul sa faca aceleasi ecografii si chiar morfologia la maternitatea de stat, cu doctorul cu care s-a vazut prima data la privat.. si ii face, ce sa mai zica.

Katey, un profesor debutant ( cu studii superioare) are pentru norma intreaga cam 1000 de lei brut. Adica Ia in mana cam 700.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-11-01 00:54:32)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1408 2013-11-01 00:55:27

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Da, avem dreptul dar de exemplu la noi, aparatul de eco era unul antic si de demult si doar 2d.  rotfl
Nu stiu acum ce-or mai avea ca se lauda primarul ca au adus aparatura ca la nush ce spital din Viena.  rotfl2

Mi se pare putin, Elena, nu are cum sa aiba sub minim... Stiu ca profii au salarii mici (si 1400 e putin), dar nu stiu ce le-ar putea scadea ca sa ajunga sub minim...

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-11-01 00:58:05)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1409 2013-11-01 06:39:22

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Elena,  cifrele erau de pe Wikipedia.
Kate,   eu chiar nu știu caz sa te bage ?n seama la spital fara șpagă ?n buzunar,  at?t c?t ?și permite fiecar,   probabil tot cam 10% din venitul fiecăruia.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1410 2013-11-01 08:05:02

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

neara burtici si viitoare mamici   wave

Nu am citit decat ultimele 2 pagini si am observat cu bucurie ca Kristinik e insarcinata, insa ca ar fi ceva probleme si imi pare tare rau...
Legat de faptul ca doresti sa stii daca sarcina e in evolutie, de ce  nu mergi sa faci o alta beta la un laborator particular? Costa 20 de euro iar rezultatul il ai in acceasi zi dupa-amiaza. Asta daca nu iti permiti sa faci o eco la particular care costa 70-80 de euro, fata de stat unde e 30-40 de euro cu trimitere.
La mine prin rezultatele la beta s-a observat ca nu e ok, desi facusem si eco insa nu se vedea sarcina fiind prea mica. Asa ca eco a fost irelevanata, beta a fost de mare ajutor sa nu stau asa. Daca as fi ramas acasa fara sa iau masuri as fi pierdut uterul.
Tin pumnii sa fie totul bine !!!
Daca mai ai nevoie de informatii sau preturi, te ajut cu placere. Iti pot da si numele laboratoarelor sau nr de tel daca vrei.

Burtici sarcina usoara si la termen va doresc !!!!     rugaciune

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1411 2013-11-01 08:57:21

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetele mele dragi.
Ano aici salariul mediu poate e de 1800 de euro dar il au doar sefii,un muncitor normal,calificat are intre 1200-1300 din care primeste in mana 800-1000 euro...da viata e cu sigutanta mult mai usoara aici,poti avea o sansa in plus...la mine acum e mai deosebit fiindca de ceva timp a lucrat numai sotul,cand lucram si eu era mult mai bine.
Madle aici stiu exact preturile ca deja m-am interesat. La stat beta 25euro,eco 50 la privat beta nu stiu dar eco e 130-150 euro...am o vecina care a facut de curand.
Chiar vorbeam cu Ioana acum ceva timp si observasem ca si la ea costa ceva mai ieftin sincer nu am inteles de ce diferentele astea dar asta e
Oricum am spus si ieri daca va fi nevoie la urma voi face la privat daca la stat trebuie sa astept prea mult.
O zi buna si va pup dulce

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

Publicitate

loading...

#1412 2013-11-01 09:03:25

Madlena06
Hero member

Kristinika sigur ca exista si preturi de 150 depinde unde mergi.
Eu am facut de multe ori la particular eco si a fost pret standard de 80.15
In ce oras locuiesti tu? Poate reusesc sa te ajut.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#1413 2013-11-01 09:13:23

kristinika
Sr. member

Mestrino,padova...sincera sa fiu de cand stau aici,cam de un an am observat ca e putin mai scump fata de alte zone unde am stat...acum 1 an am facut eco in alt oras si am platit 30 e si anul asta aici 50...nu stiu sa explic diferenta asta dar asa a fost.... oricum luna viitoare ne mutam de aici si sper ca dincolo,apartinand de o localitate mai putin importanta vor fi preturi mai ieftine,daca conteaza ceva localitatea....

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#1414 2013-11-01 09:22:17

Madlena06
Hero member

Pai preturile pe care ti le-am dat eu sunt din capitala Italiei ...
Multa multa bafta !!!
Sa reusesti sa ajungi la un dr competent. Sper ca saptamana viitoare sa reusesti sa ajungi  la un laborator la beta sau la eco. Indiferent care din astea doua.
Si nu te sfatuiesc sa mergi la urgente. Am citit acum din urma si am vazut ca ai avut si tu o experienta nu prea placuta acolo. La fel mi s-a intamplat si mie. Nu a fost deloc bine.
Tin pumnii !!!!

#1415 2013-11-01 09:24:14

anorien
Hero member

Kris, te inteleg perfect. Imi dau seama ca daca ti-ai permite, nu te-ai chinui asa. Sper sa se rezolve cumva kram

Fetelor, bebele cand se misca se simte ca si cum ti s-ar zbate un ochi imens in uter? cesafac Aseara mi se tot zbatea "un ochi" in laterala buricului, cam 3 degete mai jos de buric. Eu ma asteptam pe linia chilotului, dar am simtit mai sus. Apoi cand m-am mutat pe partea dreapta (ca stateam pe stanga), s-a zbatut in stanga. E el, sau sunt muschi?

PS: acum mi se zbate "un ochi" la munca, pe centru, la jumatatea distantei dintre buric si osul pubian.  va
Dar e asa finut, incat nu stiu ce sa cred. Stiu ca are si placenta care atenueaza si el are doar vreo 300 de gr, sa fie el totusi?  buga

Ultima oara a fost editat de anorien (2013-11-01 09:40:15)

#1416 2013-11-01 09:37:02

kristinika
Sr. member

Madle puss  la urgente nu voi merge decat daca DOAMNE fereste se va intampla ceva grav,altfel nu....ce mi s-a intamplat mie poate e nimic fata de altele...chiar acum mi-am adus aminte ca era acolo o mamica ce era pe puncul de a naste...venise de dimineata pentru a i se face foaia de internare,a stat pana la pranz si nimic,i-au spus sa se duca acasa sa manance apoi sa revina si abia pe la ora 18 i-au facut internarea....deci o absurditate totala,o bataie de joc...plus ceea ce am vazut pe pielea mea....doar cand m-am dus cu hemoragie am fost luata in considerare aproape imediat...ca si atunci cabinetul era gol,pe hol nimeni si totusi a durat cateva minute pana am fost vizitata...de ce??????
Acum ca am inceput sa fac si eu ceva banuti(putini dar macar ii voi folosi pentru bebe) voi reusi sa fac ceva mai multe analize,poate si la privat.
Ano puss  ce frumos ca deja il simti applause
Ne mai auzim fetele ca azi fiind acasa ma apuc sa fac ceva curatenie.Pe mai tarziu.
puss pe toate.

#1417 2013-11-01 09:43:37

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Buna dimineata, fetelor!
Madle, te pup dulce  puss
Kristinika, Doamne ajuta sa fie bine, oricum ar fi!
Ano, se simte fix ca si cum se zbate un muschi. Eu acum simt ba jos jos la linia chilotului sau mai jos (acolo erau picioarele ultima data), ba sus la buric, ba pe stanga, ba pe dreapta. Depinde cum stau, cum se misca, cum se intorc. Dar asa se simte, da.

Sa aveti o zi minunata, fetelor, e vineri azi!!!

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1418 2013-11-01 10:02:08

anorien
Hero member

Geta, atunci cred ca el e. Fix ca un muschi zbatandu-se il simt hjarta

O zi minunata sa ai si tu kram

#1419 2013-11-01 10:25:17

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

neata fete
eu eco bitest, morfo de trim 2 si trim 3 le-am facut cu trimitere la spital, in conditii foarte bune, cu ecograf performant.
toate pacientele doctorului meu fac morfologile gratuit cu trimitere. (cu programare din timp)
deci se fac si la noi ecografii gratuite.

kristinica Doamne ajuta!

Ultima oara a fost editat de alesandra (2013-11-01 10:26:20)

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1420 2013-11-01 10:42:42

anorien
Hero member

La Constanța,  toți doctorii buni ss-au mutat la unul dintre cele 2 spitale private. Deci dr meu nici nu lucrează la stat. Asa ca nu am de unde știi.
Dar știu ce am văzut c?nd am fost la urgent,   la secția de maternitate, s?nge și voma pe cearceaf,  mănușă ?n loc de prezervativ,  de-aia groasa ca de menaj,  bezna la wc și caca peste tot și nu curgea apa și mai multe. Ah și aparat antic,  fără gel. Au cerut gel de la cardiologie,  au adus ?ntr-un capac de spray Nivea. Dar a fost gratuit și măcar s-au ocupat de mine,  spre deosebire de ce a pățit Kris la urgente ?n Italia.

#1421 2013-11-01 10:52:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Neatza

Am ascultat melodia asta pe facebook

Am dat oleaca apa la soricei lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1422 2013-11-01 11:01:43

kristinika
Sr. member

Daca experienta mea la urgente a fost una negativa nu inseamna ca peste tot poate fi asa,cel putin asa vreau sa cred...in schimb ma repet in sectia de maternitate,lingeai mac pe jos...o igiena impecabila si personal super de cordial si atent la orice....poate cele de la urgente erau satule de tot si culmea diferenta de un etaj care schimba tot...am si eu un control gratis,o alta vizita obstetrica, ca e sarcina cu risc iar celelalte cu plata,sange,urina....
Important este ca au descoperit un factor important si oricum va fi acum va putea fi bine pe viitor...

#1423 2013-11-01 11:05:50

Emilya
Platinum member
Site

am schimbat si noi saptamana smile fata mea mi-a cam dat emotii, pana acum ma trezeam dimineata cu forfoteli in burtica, azi dimineata liniste si pace. Am inghintit-o eu putin, nimic ... pana la urma acum vreo 15 minute s-a trezit si mandra si mi-a dat si un sut asa sa ma satur sa o mai deranjez cand isi face siesta lol
ano asa se simte ca un muschi dar mai in profunzime, eu pe la 18 saptamani am simtit langa buric o zbatere de asta si am zis ca gata, e bebe. Cand am inceput sa o simt pe bebe cum trebuie mi-am dat seama ca era doar un muschi ce simteam eu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#1424 2013-11-01 11:20:15

anorien
Hero member

Emi, deci poate fi doar un muschi? Am simtit de cateva ori si acum la munca, destul de in profunzime, dar nu destul de puternic incat sa simt la mana. :-/ Nu stiu ce sa mai cred, probabil imi voi da seama cu timpul smile

#1425 2013-11-01 11:25:40

Emilya
Platinum member
Site

daca e in profunzime inseamna ca e bebe. La mana doar daca apasam simteam si eu in rest nu. La inceput simteam cand stateam la masa sau la birou, cred ca o inghesuiam cumva

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.