homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 32-85

#1597 2013-11-04 21:36:00

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 32

Katey multumesc mult pt sfat.Am vazut k esti din Tgv...tu cu cine ai nascut,unde??? eu acum merg la promed si va trebui sa nasc la Bucuresti dar d-na doctor nu are contract cu spital de stat ci doar cu Regina Maria si nu imi permit sa nasc acolo.Mi s-a mai dat o alternativa,tot d-na doctor a fost cu ideea:sa nasc la Polizu cu o buna prietena de a dansei....chiar nu stiu...mai este pina atunci dar....as vrea pareri.multumesc mult. O seara placuta tuturor!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1598 2013-11-04 21:40:58

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Kristinika, eu zic ca pentru inceput e de-ajuns si ecografia cea ieftina. Oricum acum nu are prea multe de vazut la varsta asta a sarcinii, se vede bebe, il masoara corpusorul dar nu se vad detalii asa ca e important acum sa vezi ca e acolo si bine si inimos.

Soni, ce face micul nepotel?

Ionus, eu mai mereu sunt pe FB chicot tu acum esti greu de gasit, stai cu frumusica ta hjarta Ma bucur ca te ajuta sotul si faceti totul 50/50, e minunat asa. EL cum se mai simte, i s-a vindecat cat de cat piciorul?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1599 2013-11-04 22:09:51

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Mersi Elena de raspuns puss ...ma gandeam eu ca ar fi cam astea importante dar nu stiam exact....
Of acum sunt asa nerabdatoare si ma rog sa fie bine...joi eram mai pregatita si pentru rau dar cu cat trec zilele parca prind mai mult curaj inspre bine.
Iulia,sonia puss
Noapte buna fetele si tineti-mi pumnii pentru miercuri sa aflu vesti bune rugaciune

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1600 2013-11-04 22:59:37

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Multumesc, Soni! puss

Oana, acum am vazut ca esti tot din Tgv., cu Camelia Lambrache am nascut, la Judetean. Doar morfologia fetala am facut-o la centrul de imagistica de la Promed, cu Valentina Vargolici (e o doc. care vine de la Bucuresti o data sau de 2 ori pe saptamana).
Si pe mine m-au intrebat prietenii si rudele de ce nu vreau sa nasc la Bucuresti sau la Brasov, dar nu prea imi suradea ideea sa fac drumuri pt. fiecare control sau sa schimb medicul pe finalul sarcinii.
Pana la urma zic eu ca am facut alegerea potrivita pt. ca mi s-au rupt membranele inainte de termen si, in starea aia, nu stiu daca aveam curaj sa plec la Buc. / Bv....

La Judetean, marele inconvenient e ca niciun medic nu vine de acasa pt. nastere naturala. Daca vrei sa nasti natural, ori te cheama sa iti provoace nasterea cand e de garda medicul tau ori speri sa se decida bebe sa vina cand e el / ea de garda. Numai pt. cezariana vine medicul de acasa. sad

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1601 2013-11-04 23:23:30

elena.plahatca
Addicted member

Kris goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#1602 2013-11-05 08:43:00

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna dimineata fetelor!!

Kristinika important e sa faci eco,sa nu amani prea mult.Si eu am nascut cu o obstetrica/asistenta  signof10  nu ma gandeam in viata mea,ca nu ma va asista un doctor la nastere,si fata avea 26 de ani,dar a primit de la mine nota 20!! puss

Iulia multumesc,si eu sunt curioasa cu ce ochi va ramane,noi amandoi ii avem caprui,cele 2 surori ale sotului ii au albastri,tati meu albastri,acum sa vedem,momentan e un gri albastrui. chicot  puss

Sonia si eu am primit-o cu drag,si cu mici sperante in suflet,dar uite tu ca a mers la bun sfarsit!! rugaciune Probabil imi vor da ceva sa ii curat limbuta,sau sa o las asa? puss

Elenus  teiubesc  ai dreptate,sunt eu aia care nu am mai intrat,imi ocupa Ami mai tot timpul.De nu esti,iti las scris.Acum dimineata s-a dus la pansat/infasat iar,nu se inchide operatia intre degete,si are si acum sangerari.Sper sa-i treaca. cesafac  puss

O zi frumoasa sa aveti!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1603 2013-11-05 08:50:33

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Ioana mie mi-au zis din maternitate sa ii curat zilnic gurita/limbuta cu glicerina si asa nu a facut nimic pe limbuta. Insa tu intreaba medicul de acolo..

oana_isabela, tu la ce medic mergi la Promed? Cred ca de la Polizu ti-ar recomanda-o pe Adela Serban care e o super doctorita, insa cum zice si Kate, nici eu nu m-as fi riscat sa fac drumuri pe ultima suta de metri..
Eu am fost pacienta Promed de cand s-au deschis in Bucuresti. stiu toti medicii de la ei.

O zi frumoasa fetele!!!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1604 2013-11-05 09:13:05

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Neata,
Kristinika, multa bafta miercuri. Sa fie bine!

Ioana: insanatosire cat mai grabnica sotului.

Azi facem si noi 20 de saptamani. Nu imi vine sa cred ca am ajuns la jumatatea drumului. Mi se parea ca trec greu zilele, dar acum uitandu-ma inapoi parca au trecut repede.  majoreta

M-am enervat de dimineata la cantar, am pus 2 kg in 2 saptamani, adica 1kg/saptamana. Daca o tin asa, depasesc indicatia ortopedului sa nu sar de 75 de kg  box  Adevarul e ca am scapat in multe rahaturi, e si mama la mine, iar pe timpul ei era conceptia sa mananci cat vrei, ca altfel nu creste bebe si alte ineptii d-astea. Probabil si vitaminele date in s16 au contribuit la pofta ridicata. Dar eu chiar trebuie sa fac ceva sa nu sar de cele 75 de kg. Adica mai am maxim 10 de luat si atat. Risc sa imi pierd piciorul altfel. Deci e treaba serioasa, d-asta m-am suparat pe mine, am mancat dulciuri ca o purcica. Dar de azi gata cu gluma. Am zis  butter

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1605 2013-11-05 09:20:35

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

buna dimineata

elena,bebe e bine. smile

ioana,sora mea ii dadea cu nu stiu ce,nu i-a trecut si apoi i-a dat cu violet de gentiana.e mov pe la gurita.se da si ea pe sani.la ei i-a trebuit trimitere.nu poate cumpara,desi e naturist.

o zi frumoasa!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1606 2013-11-05 09:36:34

elena.plahatca
Addicted member

Neata

Ano, felicitari pentru 20+ !

Oare se poate sa merg eu odata in viata asta dupa reteta si sa ma intorc cu reteta? Se pare ca nu.
In primul rand OAIA de med de familie mi-a bifat "salariat" desi eu nu sunt salariata!! Deci mi-au respins trimiterea. Am rugat-o sa imi bifeze "gravida" si a zis ca asa face, nici nu m-am gandit ca greseste. Si-asa m-am mai intors odata la ea pt o greseala la nume.
Asa ca tre sa merg din nou la ea. Apoi, hematoloaga a zis ca trebuie sa imi fac internare de zi (pentru asta tre sa fac un drum pt adeverinta de asigurat) in care sa imi faca iar analizele (pe care abia le-am facut) si dupa aia sa ma intorc in alta zi dupa analize si sa-mi scrie reteta. Deci e o intreaga poveste.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1607 2013-11-05 09:40:00

sonia30
Moderator

neata elena puss groaznica tara,groaznic sistem!nu cred ca exista mai rau...eu cand aud cum e la sora mea ma inchin.noi chiar suntem primitivi din toate punctele de vedere.iar sistemul medical e praf.pacat ca se intampla si nenorociri.si platesc oameni nevinovati.tu sa insisti.asta este tara,n-avem, ce face.da ce trebuie sa faci iar analizele?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1608 2013-11-05 09:47:18

smile_new
Full member
De la: Roma, Italia
Inregistrat: 2013-09-13

neatza tuturor puss

Ioana, eu stiu ca in Ro se recomanda glicerina boraxata pt limbuta alba. I-am zis si eu mamei sa imi aduca cand vine, sa am just in case.

LE: mi se pare ca de ieri pana azi mi-a coborat f tare burtica, o simt f divers, totul s-a mutat cu o palma mai jos de sani, se pare ca incet vrea sa ma anunte pitica lu mama ca vine

Giulia Denisa hjarta
22.11.2013

#1609 2013-11-05 09:49:37

elena.plahatca
Addicted member

Soni, tre sa fac iar analizele ca "asa trebuie" ca sa-mi poata prescrie reteta hematologul... Legile lor.
DEsi am facut analizele recent, la acelasi doctor.
Poate sa-l sun iar pe ginecolog...dar el e plecat zilele astea. EL mi-a propus sa vorbeasca cu cineva ca sa imi scrie reteta cat e plecat..dar eu m-am gandit "ce atata deranj, merg la hematolog si imi prescrie rapid si gata, ca am  scrisoare medicala de la ginecolog in care scrie ca trebuie sa iau anticoagulant toata sarcina" aha...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1610 2013-11-05 09:53:06

sonia30
Moderator

neata smile puss

elena,imputiti!chiar nu aveai de ce sa mai faci iar analizele! butter

#1611 2013-11-05 09:57:48

elena.plahatca
Addicted member

Deja iau de juma de luna injectii de banii mei.. cand eu am "dreptul" sa le iau compensat.. dar birocratia lucreaza in interesul altcuiva.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1612 2013-11-05 09:59:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza
Aseara am facut o supa de rosii si nu mi-a priit, am dat-o toata afara desi am mai mancat ceva si dupa ea. Pitica nu a fost asa activa ca in alte seri, ori pe fondul faptului ca mie imi era rau ... ar trebui sa imi fac griji daca nu misca deloc intr-o zi, nu?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1613 2013-11-05 10:00:57

sonia30
Moderator

elena,si inohepul e scump ca clexane ul,nu?

neata emilya

#1614 2013-11-05 10:07:13

elena.plahatca
Addicted member

Em, da, daca nu misca deloc intr-o zi trebuie mers la maternitate la varsta ta a sarcinii, dar nu cred ca e cazul la tine, ai zis ca a miscat ieri seara mai putin, iar ei nu misca mereu la fel. Azi cum misca?
Si mie mi-a fost ieri greata de dimineata pana seara ...

Soni..13 lei o injectie...si se aduna suna intr-o luna

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-11-05 10:08:51)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1615 2013-11-05 10:07:54

smile_new
Full member
De la: Roma, Italia
Inregistrat: 2013-09-13

puss Sonia

Emilia, eu stiu ca rosiile provoaca acid la stomac, plus semintele din ea sunt greu de digerat. Eu cam toata sarcina m-am ferit de rosii, de pofta mancam un pic, dar dupa ma simteam rau. Nu misca deloc, sau doar mai delicat? Poate cum ai varsat o fi prins o pozitie mai ciudatica. Monitorizeaza-i un pic miscarile, intinde-te, ia o pozitie in care stii ca e activa.

Giulia Denisa hjarta
22.11.2013

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.