|
Nu esti logat.
Buna, dupa mult timp#1 2013-10-07 22:45:58
Buna, dupa mult timpBuna, nu am mai postat nimic pe forum de foarte mult timp, astazi am decis sa o fac in speranta ca asa voi putea sa ma linistesc putin. Am ezitat mult sa postez, cu retinerea ca e posibil sa nici nu citeasca cineva un post lung, dar nu am rezistat, aici mereu am primit o parere la rece, de la persoane care nu ma cunosc direct si m-am simtit ca si cu un prieten bun... tocmai de aia apelez la ajutorul vostru, in speranta ca cineva va raspunde... adevarul e ca mi-e greu sa vorbesc despre asta, am nevoie sa aud o parere din exterior. Offline #2 2013-10-07 23:15:36
Re: Buna, dupa mult timpNu vreau sa te supar mai tare dar era ceva ce puteai sa anticipezi in conditiile in care tu spui ca a avut tentative de inselat, ca te ignora si era oarecum violent cu tine. Cineva care te vrea langa el nu ar face lucrurile astea iar el le-a facut ca sa nu mai luam in calcul partea cu avortul care mi se parea cea mai tragica din toata situatia ta...nu neaparat avortul in sine ci faptul ca ai trecut probabil prin momente cumplite in care el trebuia sa fie 100,1% langa tine. Nu stiu in ce moment s-a consumat relatia voastra si de ce ati ajuns aici insa de cele mai multe ori nici nu mai conteaza pentru ca e clar ca relatia voastra nu mai e una sanatoasa de mult si nici nu are ingredientele necesare unei relatii de lunga durata gen dragoste, respect, fidelitate, intelegere etc. Cam asa arat situatia din exterior. Eu sunt de parere ca toate pb dintr-o relatie isi gasesc rezolvarea intr-un final daca partenerii isi doresc aceea relatie si daca exista inainte de toate dragoste si dorinta de a fi impreuna ori lucrurile acestea la voi nu mai exista, cel putin din partea lui. Nu-ti mai face singura rau si nu o lua ca si cum te-a aruncat in strada ca pe un caine vagabond...este clar ca toate certurile si problemele voastre au generat despartirea. E foarte gresit sa pui in balanta DOAR lucrurile bune, inceputul frumos, sacrificiile si in cealalta parte: despartirea pentru ca asa nu ai cum sa privesti obiectiv. Lucrurile nu se cantaresc asa ci la un moment de cumpana te gandesti pur si simplu care sunt lucrurile ACTUALE bune si rele din relatie si vezi cum atarna balanta. Gandeste-te la ele sau pune-le pe hartie si vezi si tu ce anume mai mergea si ce anume nu mai mergea in relatia voastra, cat la suta erau momentele bune si cate erau momentele rele, de cearta si poate asa o sa ajungi sa accepti situatia... Offline #3 2013-10-07 23:41:42
Re: Buna, dupa mult timpadevarat este ca iubirea ne face uneori orbi si naivi, din pacate. naivi pentru ca ai putea crede ca o persoana s-ar schimba si orbi, pentru ca nu VREM sa vedem ceea ce este deja evident. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2013-10-07 23:59:45
Re: Buna, dupa mult timpva multumesc pentru pareri...tocmai asta nu am inteles, de ce a fost asa cu mine...? totusi, 3 ani au trecut, nu cateva luni, ma intreb cum e posibil ca un om sa se poarte astfel cu un alt om...? asta ma socheaza intr-un fel.. Offline #5 2013-10-08 00:05:05
Re: Buna, dupa mult timpSi mai multi decat orbi. Vorba aia "dragostea nu e oarba, e retardata" Offline Publicitateloading...
#6 2013-10-08 00:05:36
Re: Buna, dupa mult timpDar el nu s-a comportat peste noapte ciudat/ urat/ inadecvat...el a avut comportamentul asta de-a lungul relatiei, asta nu legi tu. Si intrebarile de genul asta nu-si au rostul pentru ca tu esti subiectiva, vezi doar lucrurile bune pe care le-ai facut tu in relatia asta ori in aceasta relatie ati fost doi, probabil ati gresit amandoi pe undeva si sunt sigura ca el nu vede lucrurile precum le vezi tu si de aemenea sunt sigura ca si el are o "explicatie" pentru ca orice poveste are 2 variante dar ti-am zis faci o mare greseala gandind asa: eu i-am facut atata bine si el s-a despartit de mine...evident ca asa nu face sens insa analizand toata povestea voastra probabil despartirea se explica intr-un fel sau altul. Si sa sti ca uneori nu e nevoie ca sa faci ceva pentru ca celalalt sa nu mai simta...pur si simplu, nimic nu e sigur pe lumea asta si sentimentele vin si ele si pleaca atunci cand nu sunt construite pe ceva solid...parerea mea. Offline #7 2013-10-08 00:14:37
Re: Buna, dupa mult timpnu cred ca putem sti noi de ce s-a purtat asa cu tine. nu putem sti ce s-a intamplat intre voi, cu voi, cu tine sau cu el, ca sa ne conduca spre o eventuala opinie..poate ca asta este comportamentul lui natural si a stat ascuns sau dupa cum bine imi stiu urechile, pentru ca asa l-ai facut TU sa fie (evident ca este doar un mod de a te face sa te simti vinovata pentru orice lucru negativ care-l face). În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2013-10-08 01:10:59
Re: Buna, dupa mult timpVreau doar sa trec peste el...sa ies din acest cosmar ca sincer mai am putin si simt ca imi pierd ratiunea....cum sa il uit? cum sa fac sa nu il mai iubesc in ciuda a tot ceea ce mi-a facut...? Offline #9 2013-10-08 02:29:41
Re: Buna, dupa mult timppacat ca a intervenit acel avort .... cand ai pune in balant ce e mai grav avortul sau ca te`a parasit ce ai alege ? cum ai reusit sa treci peste acel avort (stiu ca poate dezgrop mortii ) ? Offline #10 2013-10-08 08:34:30
Re: Buna, dupa mult timpDespre avort..probabil ca am trecut pentru ca m-am fortat sa o fac...am trecut pt ca nu am vrut eu sa ajung sa innebunesc din cauza asta, si nu stiu ce e mai grav...probabil faptul ca m-a parasit asa ca pe un nimeni, cred, nu prea pot cantari ca ambele au fost dureroase... despre el nu am spus multe detalii pentru ca doare putin sa imi amintesc...e un om destul de egoist, rece, si am observat ceva foarte ciudat....cu prietenii lui se purta fix cum imi doream eu sa se poarte cu mine...deci se putea! Offline #11 2013-10-08 09:34:24
Re: Buna, dupa mult timpSi ma deranjeaza ca totul e ok peste zi, iar apoi noaptea tot timpul visez cu el, visez ca suntem fericiti impreuna si cand ma trezesc sunt...devastata....nu stiu ce sa mai fac, e ilogic Offline #12 2013-10-08 17:45:48
Re: Buna, dupa mult timp
Ma repet...a treia oara si ultima Nimeni nu inceteaza sa mai iubeasca peste noapte si nici el nu a incetat sa te iubeasca peste noapte. Toata situatia voastra, toate certurile si problemele pe care le-ati avut au putut sa geneereze asta. Offline #13 2013-10-08 19:22:44
Re: Buna, dupa mult timpdraga mea ... asta e procesul de ... uitare, si suferinta. si ce visezi e relativ normal pt perioada asta , insa, nu o sa dureze vesnic, o sa mai dureze o vreme ... te cred ca e devastator dimineata , dar, sunt lucruri pe care le ai trait cu el, ca ati avut si momente fericite impreuna . daca te ajuta, povesteste la cineva ce ai visat, si apoi incearca sa nu te mai gandesti la visul respectiv... in timp, o sa treaca si visele. Offline #14 2013-10-08 22:04:43
Re: Buna, dupa mult timpSi eu am avut o relatie de cativa ani care s a terminat brusc,fara cearta fara nimic,pur si simplu mi a zis in fata ca ne despartim si m a ignorat total apoi.Stiu cum e,stiu ce simt.Si eu eram asa imediat dupa despartire imi puneai intrebarile tipice"de ce?","daca sustinea ca ma iubeste de ce m a lasat?","unde am gresit?","de ce nu mi da nici o explicatie?".E normal sa suferi,sa plangi,sa te descarci.Insa iti spun sincer ca la momentul respectiv nici eu nu eram obiectiva,vedeam doar faptul ca m a lasat,ca am ramas singura si pur si simplu nu vroiam sa l uit,sa trec peste..nu reuseam sa asimilez totul.Ceea ce vreau sa ti spun e doar ceea ce mi am dat si eu seama din experienta proprie si anume ca daca va ti despartit nu e capat de lume,sau daca nu te mai cauta dupa nu inseamna ca nu a avut sentimente,nu pot sa mi dau cu parerea despre ceea fost intre voi insa cum a spus cineva mai sus o relatie se degradeaza in timp,treptat..se aduna prea multa si unele persoane numai suporta,sau se satura.Daca pe el il interesa relatia voastra incerca sa vorbeasca cu tine,sa rezolvati lucrurile,sa ti spuna de fiecare data cand il deranja ceva..sa comunicati,nu sa se tot adune lucrurile.Capul sus,stiu ca doare,ca e greu si ca nu vezi nici o iesire in momentul de fata,insa cu timpul ranile incet incet se inchid.Lasa ti timp sa treci peste,sa te obisnuiesti cu ideea,sa realizezi ca nu e capat de lume si ca atunci cand nu se mai poate asta e.Cand vei cunoaste pe alcineva care sa te iubeasca,sa te respecte si sa trateze diferit atunci iti vei da seama cel mai bine ca nu a avut rost sa suferi pt el.Si eu la fel ca tine i am suportat destule,crezand ca se schimba,ca e stresat de la munca insa nu merita daca o persoana nu te face fericita pe deplin e mai bine sa ai taria in momentul acela sa pui punct.Stiu cum e sa suferi,sa te macine amintirile,chiar si sa te invinovatesti insa asta crede ma ca nu e sanatos.Ca sa treci peste trebuie in primul rand sa vrei si sa realizezi ca meriti ceva mult mai bun si ca nu se termina lumea la el.In viata din fiecare suferinta si dezamagire dupa ce trecem peste trebuie sa o luam ca pe o experienta si sa invatam ceva,nu sa traim in trecut.Gandeste te ca in momentul de fata tu esti cea mai importanta! gandeste te la tine nu la cineva care nu merita. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|