|
Nu esti logat.
Examen secretie irelevant?#1 2013-10-09 15:51:16
Examen secretie irelevant?Buna! Azi am ridicat rezultatele examenului de secretie vaginala ( bacteriologic,micologic, antibiograma, antifungigrama la nevoie): Offline #2 2013-10-09 16:11:40
Re: Examen secretie irelevant?doar sa repeti analiza in alta parte daca ai banuieli ca nu a fost lucrata cum trebuie... Offline #3 2013-10-09 16:26:04
Re: Examen secretie irelevant?Atat scrie pe buletinul de analize. Am zis sa fac analiza asta la una din cele mai cunoscute clinici private din bucuresti, nu stiu daca pot da numele aici, in speranta unui rezultat corect si concret, dar nu stiu ce sa cred. Cred ca am sa refac in alta parte Pe langa asta,mai am si candidoza bucala,tocmai de asta imi e greu sa cred in rezultatele astea aparent bune. Offline #4 2013-10-09 16:28:52
Re: Examen secretie irelevant?cred ca ti-a facut doar culturi, nu si examen microscopic. Offline #5 2013-10-16 19:16:19
Re: Examen secretie irelevant?am fost la medic si asa cum ma asteptam, mi-a spus ca am o inflamatie, infectie a ovarelor si anexelor m-a trimis din nou la analize, de data asta tot setul de analize ale secretiei, culturi din col, dar si analizele torch. iar raspunsul analizelor facute de mine sunt echivalente cu 0, avand in vederea ca problema mea e una reala. Ultima oara a fost editat de georgiana92 (2013-10-16 19:17:35) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|