|
Nu esti logat.
Chist endometriozic#1 2013-10-12 13:58:47
chist endometriozicAm facut o eco si am primit urmatorul raspuns: Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #2 2013-10-12 14:16:30
Re: chist endometriozicurmeaza mai intai tratament hormonal, ca o prima incercare de a trata afectiunea. apoi, daca nu trece, operatia se face in zilele noastre laparoscopic. oricum, chiar daca chistul respectiv dispare, o asemenea afectiune va trebui monitorizata la ecografie la un interval stabilit de medic. am o curiozitate: ai dureri menstruale puternice? am citit ca exista cazuri de endometrioza incipienta care dau dureri mari menstruale si, pe de alta parte, cazuri mai rele care dau dureri usoare - deci nu exista neaparat o direct proportionaitate in ce priveste durerea menstruala (una dintre manifestarile endometriozei). Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-10-12 14:26:32) Offline #3 2013-10-12 14:29:28
Re: chist endometriozicda, am dureri mari, dar nu au o regularitate. intr-un an s'a intamplat de 3 ori sa fiu aproape de lesin din cauza durerilor, iar in perioada menstruatiei am dureri cat sa iau 2 pastilute de nospa Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #4 2014-12-01 22:50:14
Re: chist endometriozicHlln...ai reusit sa ramai insarcinata? Fericirea nu este ceva gata facut.Ea vine din propriile tale actiuni..a crede in miracol,inseamna a crede in tine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|