|
Nu esti logat.
Dor de casa :(#1 2013-10-19 14:43:48
dor de casa :(buna...am deschis acest subiect pentru ca simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre aceste lucruri. Povestea mea este asa: am stat cu parintii pana la aproape 27 de ani (desi eram cu prietenul meu de la 17 ani) si nu m-am mutat cu el pentru ca nu puteam efectiv sa ma despart de parintii mei (sunt singura la parinti). In tot acest timp am avut diverse discutii cu parintii ca nu prea sunt de acord cu prietenul meu....aveam program de venit seara acasa (asta chiar si la 26 de ani), am inceput sa lucrez din primul an de facultate si tot de atunci eu mi-am intretinut familia(mama are pensie de 290 lei iar tata de 900 lei) si fiind singura la parinti m-am lasat dusa de ei in ce directie au vrut (sunt foarte usor influentabila mai ales de ei). Anul acest am decis impreuna cu prietenul meu sa venim in germania sa muncim, ne saturasem de traiul din tara, sa traim la limita saraciei si sa ne ajunga banii doar pentru stricul necesar (banuiesc ca stiti si voi cum este viata in tara) si m-a prins un curaj nebun sa le zic la ai mei (desi imi tot doream de 2 ani sa le spun ca vreau sa ma mut cu prietenul meu si mi-a fost frica de reactia lor) ca ma mut cu el si nu doar atat ca ne mutam direct in germania. Asa ca iata-ne in germania asa cum ma asteptam ai mei nu inteleg nici acum de ce am plecat ca doar lucram in tara (si lucram bine sa nu il manii pe dumnezeu) dar cate 12 ore pe zi, prin ploie....etc Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #2 2013-10-19 16:25:58
Re: dor de casa :(crys, trebuie sa ii faci cumva sa inteleaga ca ai o varsta, ca nu poti sta mereu cu ei, ca trebuie sa iti faci viata ta, familia ta... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #3 2013-10-19 18:08:52
Re: dor de casa :(fluturas..eu cand eram acasa nu pot spune ca ma intelegeam atat de bine cu ei si nici pe iubitul meu nu-l placeau prea mult, dar, la fel ca tine, am plecat din tara amandoi. ai mei cand au aflat ca mi-am depus actele sa plec, au facut crize, dar asta nu m-a oprit. pot sa-ti spun ca dupa mai bine de 2 ani jumate, relatia mea cu ei, inclusiv cu fratele meu, e mult mai calda, mult mai relaxata, iar pe al meu il iubesc ca pe baiatul lor. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2013-10-19 18:29:58
Re: dor de casa :(Sa-ti spun si povestea mea. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #5 2013-10-19 19:03:27
Re: dor de casa :(va multumesc mult fetelor pentru incurajari si pentru ca mi-ati impartasit povestile voastre. Sper sa inteleaga si ei pe parcurs ca si mie imi este greu aici fara ei, ca si eu ma culc aproape in fiecare noapte plangand de dorul lor (desi nu le-am spus ca plang) ei traiesc cu impresia ca eu am plecat ca sa nu mai fiu tinuta din scurt, cel putin eu asta simt si ma doare sincer imi doream atat de mult ca ei sa se bucure ca am facut pasul asta, ca am plecat la o viata mai buna, dar......pun asa o presiune pe mine de simt ca nu mai suport si eu plang dupa ce vb cu ei la tel si ma consum extrem de mult. Eram mult mai bine daca ii simteam si pe ei alaturi de mine, bucurosi pt mine sau macar sa ma incurajeze ca o sa fie bine aici, ca ne vom descurca, ei imi tot spun sa ma intorc acasa e dureros , daca imi spunea un strain nu ma interesa dar asa.... Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline Publicitateloading...
#6 2013-10-19 20:02:12
Re: dor de casa :(Eu zic sa incerci sa fii mai detasata, sa nu te mai gandesti tot timpul la asta. Meriti sa iti faci o viata mai buna, sa iti cladesti o casnicie, asa cum au facut si parintii tai. Eu merg pe principiul ca nu ajungi prea bine in viata daca te iei dupa parinti. In locul tau as fi impacata si fericita ca am scapat de constrangerile de acasa. Personal, nu mi-ar place sa se amestece ai mei in viata mea atat de mult si le-as spune frumusel sa-si schimbe comportamentul daca nu vor sa racim relatia. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #7 2013-10-19 20:07:00
Re: dor de casa :(Sa sti ca eu am trecut mai usor peste asta, cu ajutorul fetelor de pe forum care mi-au spus "parintii trebuie sa iti creasca aripile nu sa ti le taie" Viata mea, desprinsa din povesti Offline #8 2013-10-21 14:45:39
Re: dor de casa :(Fetelor va multumesc mult de incurajari, asa trebuie sa fac si mi-am propus sa incep de saptamana aceasta sa fiu mai detasata, sa imi ocup timpul cu altceva si gandul sa il am in alta parte (o sa fie greu dar nu imposibil). Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #9 2013-10-21 20:06:14
Re: dor de casa :(Chiar deloc. Incepi sa te bucuri de independenta ta si asta este foarte bine. Cu timpul cred ca nu te vei mai simti vinovata. Vei intelege ca este un pas natural, pe care trebuie sa il faci in viata. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #10 2013-10-22 13:12:10
Re: dor de casa :(sper asa sa fie Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #11 2013-10-22 13:17:08
Re: dor de casa :(de ce sa te consideri egoista si de ce sa te simti vinovata? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2013-10-22 13:50:02
Re: dor de casa :(
asta incep sa vad acum si eu Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #13 2013-10-22 19:33:30
Re: dor de casa :(tocmai am avut o discutie cu ai mei acum au tinut mortis sa imi spuna ca a vorbit nu stiu cine de prietenul meu, ca zis rau de el si ca ei acum ce sa mai creada degeaba le zic sa nu se mai ia dupa ce zice cartierul gura lumii va vorbii indiferent ce ai face. Sunt impreuna cu prietenul meu de 9 ani si ei cred tot ce vorbeste lumea Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #14 2013-10-23 15:18:05
Re: dor de casa :(Se pare ca ai tai n-or sa inteleaga niciodata anumite lucruri si n-or sa renunte la ideile lor. Ei nu vor sa accepte ca tie iti este mai bine asa. Dupa parerea lor, ce ar trebui sa faci cu viata ta? Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #15 2013-10-23 15:57:36
Re: dor de casa :( sa stau cu ei in casa dar sa ma si marit si al meu sa faca asa cum vor ei sa ii ajut cu bani ca si pana acum sa nu plec din tara sub nici o forma, sa nu le raspuns(adica doar ei au dreptate) cam asta vor probabil diseara o vom lua de la capat am obosit sincer sa fiu tratata asa. Si daca zic ceva : acum cateva zile i-am spus mamei sa nu mai puna asa presiune pe mine, ca sunt constienta si eu ca ei o duc greu dar nici eu nu traiesc regeste si ca le trimit cati bani pot, raspunsul lui mama a fost: pai atunci hai sa nu mai vb la telefon daca te deranjez si sa vb o data pe saptamana ce am zis eu si ce a inteles ea Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #16 2013-10-23 16:48:19
Re: dor de casa :(Asta este manipulare in toata regula. De schimbat nu-i schimbi, asa ca trebuie sa lucri doar la psihicul tau si sa le pui lor piciorul in prag. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #17 2013-10-23 17:13:32
Re: dor de casa :(mama are 47 de ani si tata 53 nu sunt foarte in varsta eu avand 27 de ani....ce naiba sa mai zic. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #18 2013-10-23 20:12:28
Re: dor de casa :( in caz ca va intrebati de unde a inceput prostia, va spun eu DE LA MINE Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #19 2013-10-23 20:43:18
Re: dor de casa :(Si mama alui meu face asa, spune al meu ceva, ea raspunde cu totul altceva. Si se ratoieste si ii spune ca daca il deranjeaza de ce mai vorbesc? O ia razna al meu cateodata si ma intreaba serios daca el e nebun. Logic ca vina e la maica-sa, dar ajungi la disperare cateodata. Cand se intampla asa, il linistesc eu, il asigur ca nu la el e problema si ca doar stie cum sunt ai lui, nu e nimic nou. Si ii trece, n-o baga in seama. Sau ii spune rastit ca abereaza si o mai potoleste. Dar trebuie sa ai putina forta sa nu te lasi afectat. Sa ii lasi in plata domnului sau sa tipi...pt al meu, a 2-a situatie merge mai bine.. V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|