|
Nu esti logat.
URGENT#1 2007-01-07 18:29:24
URGENTnu am menstruatie de 3 luni, am o viata sexuala activa.inca din copilarie am o menstruatie dereglata si toti medicii la care am fost mi-au zis sa iau anticonceptionale , dar eu nu i-am ascultat.acum vreau sa iau pt ca nu mi-a venit.mi-am facut mai multe teste de sarcina si au iesit negative in plus eu si iubitul meu ne protejam cu prezervative.vreau sa iau anticonceptionale dar daca nu mi-a venit nu stiu cand e bine sa incep sa le iau.doresc un raspuns urgent pt ca nu ma simt bine sunt si fff balonata de 3 luni. Offline #2 2007-01-07 18:31:44
Re: URGENTeu cred ca depinde de cati ani ai...pana la vreo 18 ani eu asa stiu ca e normal sa intarzie,desi 3 luni e cam mult parca... Offline #3 2007-01-07 18:32:18
Re: URGENTmai bine te duci la un ginecolog si o sa te ajute sa rezolvi problema, anticonceptionalele nu se iau dupa ureche, pentru amenoree sunt solutii Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #4 2007-01-07 18:32:31
Re: URGENTdaca esti sigura ca nu esti insarcinata ... incepe de acuma sa le iei(la sfatul medicului ) ... si sa te protejezi suplimentar 7 zile ...apoi poate dupa terminarea foliei o sa iti vina Ultima oara a fost editat de dida (2007-01-07 18:33:29) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-01-07 18:34:54
Re: URGENTcred ca cel mai bine e sa te vada un medic ginecolog si mai intai sa rezolvi problema absentei menstruatiei si in prima zi de cilu e bine sa incepi cu anticonceptionale. Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-07 18:35:35
Re: URGENTsi eu cred ca ar trebui totusi sa dai fugutza la un ginecolog.....sa stii exact ce este.. Offline #7 2007-01-07 18:36:32
Re: URGENTmai ales ca acum in perioada asta lunga nu mai stii exact cand a fost ovulatia sau daca s-a produs Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #8 2007-01-08 10:36:49
Re: URGENTsi eu sunt de parere ca trebuie mers la medic....acesta, foarte probabil va recomanda din nou contraceptive...va decide si de cind sa le incepi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2010-12-10 15:28:17
Re: URGENTvroiam sa va intreb fetelor daca imi introduc ceai de pelin in vagin ma ajuta sa imi vina cilcul mai repede s mia spus cineva dar vroiam sa stiu daca ati mai incercat asa ceva pls Offline #10 2010-12-10 15:30:49
Re: URGENTma indoiesc ca o sa vina menstra mai repede daca te speli in vagin cu ceai de pelin #11 2010-12-10 16:25:55
Re: URGENTca şi remediu natural, se recomandă tinctura de zmeur. ceaiul de pelin tot nu ajută la funcţionarea ovarelor. trebuie făcute spălăturile alături de un tratament. dacă tot doreşti să ?ncepi cu anticoncepţionalele, poate e bine să faci ?nainte nişte analize hormonale.
Offline #12 2010-12-10 18:03:06
Re: URGENTextractul din mladite de zmeur e ff bun! cauta pe net mai multe informatii despre acest extract! Offline #13 2010-12-10 19:58:36
Re: URGENTscriu aici ca sa nu fac alt topic: ce inseamna tumora calcificata?(cap) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #14 2010-12-11 21:12:18
Re: URGENTexact cum ii spune si numele e o tumora(adica o formatiune) calcificata(exact in sensul de dictionar al cuvintului calcificat) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2010-12-12 20:02:42
Re: URGENTsi de unde pot procura aceasta mladite de zmeur ?plafar Offline #16 2010-12-12 20:06:47
Re: URGENTBebelushass lasa remediile naturiste, ce ai tu poate ascunde probleme mai grave, nu doar o absenta a menstruatiei. orice femeie activa sexual trebuie sa mearga la ginecolog. asa ca du-te frumos, vezi ce probleme ai si ia contraceptive la recomandarea medicului. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-12-12 20:16:35
Re: URGENTCand nu stai bine cu banii normal ca preferi remediile naturiste. Oricum la ce doctori avem noi in Romania... - categoric raman ultima solutie. Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-12-12 20:17:01) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #18 2010-12-12 20:21:26
Re: URGENTnu am zis ca nu sunt bune remediile naturiste, am zis sa nu le ia dupa ureche. de exemplu tinctura de marar..duce la dereglari mari hormonale si e luata dupa ureche ca cica creste sanii. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #19 2010-12-14 17:20:14
Re: URGENTam luat anticonceptionale la recomandarea medicului leam intrerupt dintr-o prostie k am vrut sa fac o pauza ..iar acum nu stiu cand trebuie sa imi vina luna trecuta parca sa zic ca pe 12 mia venit cred ca intarziie am facut test de sarcina a iesit negativ .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|