homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema dubla!AJUTOR!!!

#1 2013-10-25 19:27:42

AndreeaHHHHH
New member
Inregistrat: 2013-07-02

problema dubla!AJUTOR!!!

Buna seara!Incep prin a spune ca ma aflu intr-o situatie aiuristica si nu stiu ce sa fac.Iau logest din Februarie,fiind la pastila Nr. 13.Am uitat sa o iau(obisnuiesc sa o iau la ora 22),insa fiind obosita am adormit fara sa imi dau seama.Am luat-o cand mi-am amintit,dupa app 13 ore.Stiam ca trebuie sa ma protejez suplimentar pana iau 7 pastile corect.Insa la pastila nr.16 am avut un episod de diaree.La 10 minute dupa ce am luat pastila am iesit la baie,moale spre apos.La o ora am iesit din nou,insa de data aceasta nu pot spune ca mai avea aceasi consistenta.S-a intamplat acelasi lucru la o inca o ora diferenta si fiind speriata am zis sa o inlocuiesc.Am luat inainte ercefuryl si am mancat samburi de masline,dupa care am inlocuit pastila.M-am trezit in noapte,la 3 ore si jumatate dupa ce am luat-o pe cea inlocuita si am iesit din nou apos.De dimineata am mai avut o tentativa de a iesi,insa cred ca nu mai aveam cu ce.Pe tot parcursul zilei nu am mai avut probleme,am luat ercefuryl,covrigi,am dres-o incet incet.

Intrebarea mea e urmatoare: ce ar trebui sa fac dupa ce termin folia si in ce pericol de sarcina sunt avand in vedere ca nu am mai avut contact sexual neprotejat cu vreo cateva zile inainte de pastiluta uitata?ce trebuir sa fac in continuare?astept un raspuns si multumesc anticipat

#2 2013-10-25 19:30:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: problema dubla!AJUTOR!!!

pai ai avut doar 2 scaune ? in cazul asta as zice ca e ok, nici nu e nevoie de protectie suplimentara (doar de cea de dupa pastila uitata)

#3 2013-10-25 19:37:51

AndreeaHHHHH
New member

da,doar 2,unul dupa 3 ore jumatate si altul dupa 6 ore.eu am citit mai multe lucruri si de asta sunt derutata.diareea severa stiam ca pune semne de indoiala asupra eficacitatii pastilelor,ceea ce am citi ca inseamna mai mult de 3 scaune apoase.insa nu stiu daca acest numar se aplica intre 2 pastile sau in intervalul de 4 ore,cat se absoarbe pastila.multumesc pentru raspunsul rapid,am tendinta de a ma alarma foarte usor

#4 2013-10-25 19:40:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

in intervalul de 4 ore pastila se afla in stomac, intestinul e mai departe smile nu ai cum s-o elimini asa usor, doar daca vomiti
singura problema ar fi fost daca aveai scaune moi in continuare in apropierea urmatoarei pastile, ceea ce inteleg ca nu a fost cazul

#5 2013-10-25 19:43:48

AndreeaHHHHH
New member

ma gandeam ca am cam eliminat ce aveam pe intestin,.deocamdata vad ca sunt bine.ma bazez pe faptul ca nu am mai avut contact neprotejat cu ceva zile inainte de pastila uitata,dar voiam sa fiu sigura . multumesc inca odata.poate mai sunt si alte pareri big_smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.