homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ne-am impacat dar mi-am pierdut increderea in el

#1 2013-10-26 20:27:45

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Ne-am impacat dar mi-am pierdut increderea in el

*long story* big_smile

Ultima oara a fost editat de Banana Split (2013-11-01 18:49:17)

#2 2013-10-26 21:46:05

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Ne-am impacat dar mi-am pierdut increderea in el

Cred ca trebuie sa te gandesti bine la ce accepti si ce nu, de acum inainte. Sa iti stabilesti niste limite, ca sa nu faca el ce vrea cu tine de fiecare data, sa discuti serios cu el, sa ii spui si lui ce te framanta si cred eu ca e normal sa nu mai ai incredere in el, din moment ce te-a dezamagit, dar increderea se poate reconstrui, daca isi da interesul si iti arata respect, daca arata ca tine cont de ceea ce-ti doresti.
Si sa ii spui si lui ca tu ai anumite asteptari de la barbatul de langa tine, sa fie un om sigur pe el si hotarat, care stie ce vrea si ce nu, un om nesigur si nehotarat nu e atragator si pana la urma il face si pe celalalt sa isi puna intrebarea daca este langa persoana potrivita. De ce ar investi cineva intr-o relatie timp, sentimente, resurse, degeaba, fara nici un motiv, pentru un om care nu stie daca de fapt vrea sa fie cu el/ea sau nu...

Ultima oara a fost editat de my_aa (2013-10-26 21:47:40)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2013-10-27 01:55:03

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

nu-mi dau cu parerea decat despre o singura situatie: cea cu obisnuitul impreuna smile daca tu crezi ca relatia voastra s-a rutinat din cauza faptului ca sunteti mereu impreuna, cum o sa faceti daca se va pune problema sa locuiti practic in aceeasi casa? unde va vedeti tot timpul, impartiti tot? e normal sa intervina si rutina in fiecare cuplu dar nu distruge cu totul o relatie. sau poate in unele cazuri da si asta din cauza faptului ca nu exista compatibilitate intre parteneri. asta ar trebui sa-ti dea de gandit. daca voi dupa 1 an jumatate, v-ati ramolit atat de rau, nu stiu ce ar putea sa iasa mai tarziu nustiu

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2013-10-27 02:12:53

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu cred ca el nu era sigur de sentimentele lui pentru ea. Daca a cerut-o in casatorie si urma sa faca nunta era normal sa se astepte sa isi petreaca mult timp impreuna ca doar ar fi devenit o familie big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5 2013-10-27 02:23:29

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

my_aa, partea cu cerutul o asociez cu vorba aia "nu promite cand esti fericit si nu raspunde cand esti nervos". cand suntem fericiti, tindem sa promitem si sa visam spre ce e mai frumos. dar cand partea fericita dispare si intervin probleme, ce facem?! fugim? ne eschivam, cautam prima portita pe care sa iesim?
relatia in sine, trebuie sa ajunga si la un anumit stadiu de maturitate pentru a face acest pas. trecem prin bune si prin rele IMPREUNA nu separat si eventual cand mai rasare soarele, te caut si te intreb ce mai faci. nu stiu, numai ei stiu ce se intampla in miezul relatiei, noi ne dam cu parerea numai din ceea ce ne-a povestit banana(asta din perspectiva ei)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#6 2013-10-27 10:35:42

Banana Split
Sr. member

cand stai impreuna este totusi alta situatie. eu stateam in chirie intr-o camera dintr-un apartament si el la fel. adica nu aveam un apartament pentru noi in care sa ne desfasuram in voie. plus de asta suntem colegi si la facultate si eram mereu dar mereu impreuna. fara sa ne dam seama, pt ca de fapt niciunul nu-si dorea sa stam doar impreuna dar asa s-a intamplat si ne-am obisnuit asa lol cand a inceput sa ni se acreasca deja era cam ciudat sa schimbam, de parca am fi dat un pas inapoi. orice cuplu casatorit de ex are servici diferit se intalnesc cei doi seara dupa program cand si atunci fiecare poate alege sa se vada cu prietenii etc nu neaparat sa petreaca fiecare clipa impreuna.. eu zic ca stand 24/7 nu ai cum sa nu te certi.. acum stam fiecare la el si ne vedem cate putin. sa vedem ce o sa fie. el s-a speriat de certuri si pt ca ai lui se cearta mereu si mereu s-a ferit de situatia asta.

#7 2013-10-28 12:12:31

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

eu sunt de parere sa pui tu singura in balanta bine lucrurile, ce iti doresti si sa pui punct acolo unde situatie se schimba.
eu sunt cu al meu de 9 ani si abia de 2 luni stam impreuna, in toti acesti ani facem totul impreuna, doar in a doua parte a zilei cand terminam de la serviciu, iar acum la fel seara acasa.....dar vezi tu este in functie de fiecare persoana, noi in 9 ani nu ne-am certat deloc dar se poate intampla, este normal fiecare pereche trece si prin certuri, ca ne mai contrazicem si ca fac eu pe suparata sa ma impace el este altceva. Parerea noastra pt ca amandoi am gandit la fel este sa lasam fiecare de la noi cate putin (asta nu inseamna sa te lasi calcata in picioare).

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#8 2013-10-28 21:40:47

corsa13
Membru
Inregistrat: 2013-09-19

Banana, cati ani ai?

#9 2013-10-29 07:50:01

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Printr-o situatie similara am trecut si eu (exact aceeasi situatie, doar ca noi stateam deja impreuna intr-o garsoniera). Sfatul meu pt tine e sa te gandesti bine daca chiar vrei sa continui o relatie cu el sau il vrei... pe el, sa fie langa tine. Stii tu cum e treaba cu wanting someone so unattainable . Il vrei doar pentru tine, dar nu neaparat pentru ca il iubesti, ci pentru ca a devenit Universul tau: cel cu care mananci, povestesti, faci tot ce iti place..
Nu baga in aceeasi oala obisnuinta de a sta impreuna si toate sentimentele ce va (mai) leaga, daca mai exista asa ceva. Sunt doua lucruri diferite. Intr-un final, intrucat s-a instalat nesiguranta peste ceea ce simti tu si ceea ce vrei tu, nu vei ajunge altceva decat o cicalitoare (barbatii asa ne spun intr-un final cand stam pe capul lor.. ) sau, pur si simplu vei ajunge sa traiesti niste lucruri ce te vor macina psihic. Iti spun din trairile mele anterioare ca ajunsesem la fel ca tine sa imi fac filme din cauza instalarii neincrederii iar asta e deja grav!
Merge bine acum, va vreti, dar gelozia si posesivitatea isi va intra in drept cat de curand, la urma urmei unul dintre voi renuntand oricum. Ia ganditi-va amandoi incotro duce acest drum, aceasta impacare. Daca nu e mai bine ca inainte, inseamna ca e mai rau si nu merita osteneala. Increderea si comunicarea face aproape totul intr-o relatie, or daca tu ti-ai pierdut increderea, intr-un final o sa ti se rupa de toate si o sa fii ca un vulcan. Iti spun ca favorabil ar fi sa duceti totul frumos inainte si sa ii dai o sansa sa iti recastige increderea (discuta cu el asta).. sau sa incheiati pana nu e prea tarziu si veti ajunge sa nu va mai vorbiti.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#10 2013-11-01 18:50:12

Banana Split
Sr. member

am mai lasat lucrurile sa decurga de la sine, am mai dat timp lucrurilor sa se aseze si se pare ca totul e din ce in ce mai bine, chiar neasteptat de bine! incerc sa nu ma gandesc prea mult la ce va fi si sa traiesc in prezent, lucru pe care nu il faceam in trecut.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.