|
Nu esti logat.
Alunita in zona genitala#1 2013-11-06 23:00:38
alunita in zona genitalaSalut, fetelor. Eu ma epilez in zona intima cu aparat de ras (big) si intr-o zi am uitat sa cumpar unul nou asa k m-am facut cu cel deja super uzat. M-a agatat foarte rau si m-am iritat iar de atunci am ramas cu o bubitza , adica sange coagulat care mai apoi, la fiecare epilare se rupea si sangera. Am observat k s-a transformat in alunita, nu ma doare, nu ma mananca insa sper nici sa nu se mareasca. Am inceput sa pun suc de rostopasca pe ea pt k impiedica cresterea, si ce e cel mai ciudat e ca am fost la dermatolog pt un tratament de negi genitali pt prieten si i-am atras atentia doctorului asupra alunitei si a spus k e una normala. Papanicolau am facut recent si e bun, Hpv negativ, doar o ciuperca pt kre ma dau cu triderm, oare sa pun si pe alunitza triderm? are vreun efect bun? Ultima oara a fost editat de kyttyux (2013-11-07 12:36:04) Offline #2 2013-11-18 19:10:04
Re: alunita in zona genitalalas-o in pace, mai ales ca dermatologul a zis ca e una normala...eu cred ca evenimentul cu rasul a fost doar o coincidenta, ea ar fi aparut oricum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|