|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33-7#115 2013-11-09 21:19:25Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33just o sa ma linistesc si o las in pace, pana la urma vorba ta poate e si ea mai molesita azi Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #116 2013-11-09 21:22:46
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33la mine tot timpul dupa o sapt in care eu ma agitam avea perioade de liniste, o simteam, dar finut. cand au aparut problemele le-am deosebit rapid. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #117 2013-11-09 21:28:24Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33saptamana asta a fost ok, azi am avut zi de curatenie in schimb si de obicei cand eu ma agit ea doarme, uit ca-i acolo. dupa care a inceput sa se foiasca dar asa, finut, iar din cand in cand mi-a dat si cate un sut puternic Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #118 2013-11-09 21:33:42
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33cand inima nu a mai putut filtra sangele pe masura necesitatilor si nu se mai oxigena bine au fost ultimele doua trei sapt de sarcina cu miscari haotice. practic se agita cam cate-o ora de statea sa sparga burta si pe urma pauza completa aproape toata ziua, indiferent de ciocolata, plimbare, bobarnace, zgaltait burta. cand misca, iarasi misca f tare si bezmetic cumva. in ziua premergatoare operatiei se desfacea scaiul de la aparatul non-stres asa tare se agita. in perioada respectiva am fost si la 2 zile la doc. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2013-11-09 21:34:34) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #119 2013-11-09 21:40:04Publicitateloading...
#120 2013-11-09 21:41:36
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33fete, si eu il simt pe bebe ca foieste mai putin. se misca dar nu f tare ca in alte zile. are zile si zile. uneori e agitat si topaie, alteori doar impinge funduletul. 2 ani + Offline #121 2013-11-09 21:41:40
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33da Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #122 2013-11-09 21:42:13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Em, eu subscriu la ce a zis Just. Ei au zile mai agitate si mai linistite, dar daca tu simti ca e ceva in neregula, mergi la maternitate. Offline #123 2013-11-09 21:44:18
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Elena , baietelul tau va fi un mic berbecut incapatanat si cu multa personalitate pe care deja si-o arata din burtica. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #124 2013-11-09 21:48:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Fetelor, la varsta sarcinii mele e ok daca nu il simt deloc o zi? Mai ales o zi in care m-am agitat? Ultima oara a fost editat de anorien (2013-11-09 21:49:25) Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #125 2013-11-09 21:50:10
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Just, sper ca va fi bine.. Desi trauma e trauma, altfel vezi o sarcina dupa ce treci prin ea, eu nu vreau decat sa treaca timpul sa ma asigur ca baiatul meu se naste la timp si sanatos. Visez la viitorul in 3 dar cu un nod in gat cumva. Offline #126 2013-11-09 21:55:15
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33stiu Elena, dar tu esti puternica. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #127 2013-11-09 21:58:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Just Offline #128 2013-11-09 23:32:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Ano, eu la varsta ta nici nu l simteam, eu zic ca e ok.. Si acu si uite cate sapt am are zile cand debea impinge Offline #129 2013-11-09 23:37:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Fetelor, am băgat 3 guri de pepsi și o bucățică de ciocolata 92% și a dat ca niciodată. Amazing. L-a simțit și tati pt prima data, de 5 ori l-a simțit el, eu de cel puțin 15. Și a dat peste tot, nu numai pe laterale. M-am ?ndrăgostit, total m-a topit c?t de frumos se simte, inclusiv c?nd s-a rotit Ultima oara a fost editat de anorien (2013-11-09 23:40:16) Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #130 2013-11-10 04:02:28
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Dragele mele,nu vreau sa va stric buna dispozitie ce vad ca aveti aici,am venit doar sa va tin la curent cu pataniile mele. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #131 2013-11-10 08:17:48
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Kris, ?mi pare rău rău de tot și nu ?ți face griji ca ne ?ntristezi. Ufff, măcar acum știi cauza. Ziceai ca se poate trata, nu? Reveniti-va fizic și psihic și c?nd sunteți voi pregătiți, Dumnezeu va aduce minunea ?n viata voastră, meritați din plin. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #132 2013-11-10 09:05:06
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33buna dimineata "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #133 2013-11-10 09:06:46
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 33Kristinika , imi pare tare rau. dar capul sus, rezolva problema uterului septat si o sa vina soarele si pe strada voastra. te imbratisez. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|