homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptome ciudate- reactie adversa la Logest?

#1 2013-11-26 11:36:52

deea19
New member
Inregistrat: 2006-12-15

Simptome ciudate- reactie adversa la Logest?

Buna, tuturor!

Am 26 ani si am luat Logest pt 5 ani la sfatul medicului de planning si sub supravegherea ginecologului.

Le-am intrerupt acum 1 an jumatate, acum le-am reluat de la inceputul lunii noiembrie.

Inca nu am terminat prima folie, mai am 2 pastile, am avut spotting jumatate de luna, s-a oprit si si-a revenit in ultima saptamana.

De duminica am o stare generala de oboseala, ameteala, imi "bolboroseste" stomacul noaptea, ma trezesc cu greata si uneori simt nevoia de a vomita (mai ales dimineata, desi m-am abtinut pana acum). Transpir noaptea foarte tare sau am frisoane. Abia pot sa mai mananc ceva, am si buzele uscate.

Nu stiu ce e cu mine, nu am patit niciodata asa ceva- poate fi de la Logest?

Nu prea am luat medicamente pt ca nu stiu ce am....nu sunt in tara, iar aici este cam dificil cu doctorii pt ca nu sunt asa de atenti ca cei din Romania- in general dau Paracetamol pentru orice (ca te doare capul/burta/ai racit, asta e remediul lor).

Ati patit asa ceva? Nu stiu ce sa fac...

Multumesc mult de tot!

#2 2013-11-26 11:40:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Simptome ciudate- reactie adversa la Logest?

nu prea vad cum ar avea legatura cu Logest, mai degraba o problema digestiva / biliara
eu zic sa mergi la medic, el va sti mai bine despre ce e vorba, nu cred ca o sa te lase asa fara sa-ti spuna nimic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.