|
Nu esti logat.
Jucariile sexuale,pro sau contra?#1 2013-12-01 23:18:46
jucariile sexuale,pro sau contra?Buna tuturor ! este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline #2 2013-12-03 15:30:19
Re: jucariile sexuale,pro sau contra?asa de tabu este considerat acest subiect ? este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline #3 2013-12-03 19:42:48
Re: jucariile sexuale,pro sau contra?Si eu imi doresc un dildo sau un vibrator de ceva vreme, dar n-am avut ocazia sa-l achizitionez, plus ca iubitul meu e mai pudic si n-ar avea curaj sa intre in sex-shop sau nici macar sa-l comande prin curier Chiar as fi curioasa sa vad daca ne-ar face viata sexuala mai distractiva, desi e mai mult decat satisfacatoare si asa In schimb, am folosit inel vibrator si catuse si a fost interesant Offline #4 2013-12-03 20:33:16
Re: jucariile sexuale,pro sau contra?Nu e grea nici achizitia nici folosirea lui ,daca iti cumperi unul iti recomand unul mai scumput si din silicon ,nu vei regreta ,crede-ma ! Va trebui sa te orientezi la marime si diametru . este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline #5 2013-12-03 21:15:42
Re: jucariile sexuale,pro sau contra?Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline Publicitateloading...
#6 2013-12-03 22:22:51
Re: jucariile sexuale,pro sau contra?topic inchis. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|