Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34-40
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34
Jacqui, descrii f bine, burta moale și foiala. Geta, ?nțeleg. Eu ma g?ndeam ca poate s-a mutat cu fata la coloana și nu mai lovește ?n abdomen. Sa vad cum e și m?ine și poate după munca ma duc la urgenta, dacă nu ma liniștesc.
Ma bag la somn. Noapte buna
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Vai, am o ciuda. Pe la 10 mi-am pus peste la gatit..si m-a luat o oboseala groaznica, m-am fortat sa stau jumatate de ora pana s-a facut pestele si am adormit. SI aveam alarma la 11:30 pentru injectie, si ce greu m-am trezit... Mi-a facut sotul injectia, am bagat pestele in frigider si m-am bagat la loc in pat.... Si acu m-am trezit, nu mai puteam adormi, mi s-a mai facut si foame, tre sa mananc pestele ala rece
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Ele apai incalzeste-l fata
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
nu-mi place REincalzit.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata
Geta scuze ca rasound assa de tarziu, aseara am iesit cu Sara la zapada
E mai bine cu refluxul, dar n-am scapat de tot, inca vomita, mai ales dimineata. si are oricum o sensibilitate aparte, imediat ce-si baga degetele mai adanc in gurita sau o jucarie vomita de rupe. Dar e clar mult mai bine ca inainte, are si zile consecutive cand vomita ff putin sau deloc.
Nu prea are relevanta cat am dat eu la nastere ptr ca medicul meu nu era in Iasi si am nascut cu o rezidenta de-ale ei plus medicul de garda ( Scurtu). Am platit 500 de lei taxa de cezariana, am dat 300 medicului rezident, 150 anestezistului, 50 asistentei care a intrat cu mine in sala. medicului meu am incercat sa-i dau cand a venit sa ma vada, nu a primit ( acu mi se pare si logic sa nu fi primit) si i-am dat cand mi-a scos firele 100 de lei. in rest cate 10-15 lei la asistente.
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Eleeee trezirea!! Mergi la analize, vezi ce nu esti bine.. Eu la 4 eram treaza..iar cu greata 😡😡😡 oare ce am mai mancat? Ppff Si cand credeam ca pot manca iaurt de soia na Pana acu aveam tranzitul ok, normal corpul respingea zaharul de la hiperglicemii si mergeam des la baie, acu cum s a stabilizat tot, aflu si eu ce inseamna sa fii constipata 😥😥😥 Neataaaaaaaaa 😘 Imi vedeti emoticoane care le pun? Ele eu la hiper pateam asa, imi venea pur si simplu sa ma dau cu capul de pereti, zici ca esti drogat si nu ai deloc stare..nu stiu cum sa explic da' e naspa
Ultima oara a fost editat de Jacqui (2013-12-12 08:01:50)
- anorien
- Hero member
Neața. Elena, sper ca ești bine. Azi ajungi la doctori, măcar sa te lămurească și sa vezi ca bb e bine.
Jacqui Eu vad emoticoanele
PS: s-a amanat operatia lui frate-miu mic ca si-a amintit mama ca i-au facut vaccinul antipolio la scoala acum doar o saptamana. Bine ca si-a amintit S-a amanat pana la sf lui ianuarie.
Ultima oara a fost editat de anorien (2013-12-12 09:21:54)
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- anndreiutzaca
- Sr. member
- De la: far..far away
- Inregistrat: 2009-08-13
Neata
Eu azi m-am trezit nu prea , noroc cu mama ca a trecut pe la mine si m-am trezit la 8.30..iar al meu si-a uitat si telefonul si portofelul acasa... Jacq stiam si nu prea stiam ca e baietel...dr ne-a mai zis ca e posibil baietel, dar aseara ne-a zis ca 90% e baietel.
Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Buna dimineata ce fac fetele mele scumpe??
Alle felicitari pt 1kg de fericire!!
Ann felicitari!!Mai mult el o asteapta eu o astept pt cadouri,parca vad ca imi da un cadou fara numar. Felicitari pt bebelus si pt outele din dotare!!
Ano nu stiu daca iti mai amintesti ca si eu am avut problemele astea,bebe e mai mare si locul e acelasi,si uite asa sunt mai lenti,dar sunt bine stai tu linistita.Nu are nimic,intoarcete pe stanga pt 15 min,si o sa-l simti 100%.Vezi ca te paste daca nu stai linistita,aceleasi trairi le dai si tu la pui,intelege,orice sentiment de fericire,de necaz,orice frica ii ramane lui.Eu am facut proba cum m-a invatat doamna unde face al meu terapie.Am mancat 1 LINGURA de SPANAC,si maine fata mea a facut toata ziua cacuta verde,deci orice trece prin lapte,si bebe simte la fel,plus ca eu de sunt agitata,identic si eu.Deci ori in burtica,ori cand alapti,ei simt TOT TOT.
Elenus dar obosita rau esti,trebuie sa o iei mai usor cu toate,plus ca acum la sfarsit e mai greu.Incalzeste pestele.
Happy buna dimineata!!Pupicei multi la puiuta si tie!!
Jacqui eu nu le vad Mama ei de greata,sa plece repede.
Eu am plans ieri,oare mai sunt si acum hormonii??Am plans vreo ora,vreau Imi e dor mare mare de burtica.
Amina mea mica,cand imi suflu nasu,eu sau tasu,plange pe rupte,oare de ce se supara???Adica cu aspiratorul nu face nimic,cu suflatul nasului face lacrimi cat ale mele de ii intra in gurita.
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Elenus, imi pare rau ca nu te simti bine. Poate iese ceva la analize si vezi de ce te simti asa rau. Happy, ma bucur ca e mai bine Sara. Ce frumos cred ca a fost cu Sara la zapada! Am iesit si noi aseara pe Stefan cel Mare, asa frumos eraaa! Deci inca mai e taxa de ceza, poate imi da vreo hartie un doctor. Daca nu, asta este. Ma gandeam sa dau vreo 1000 la doctorita, cum ti se pare? Trebuie dat si la mana a doua? Daca da, cam cat? Vreo 200 oare?
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- anorien
- Hero member
Ioana, mi-am amintit inclusiv de tine, dar la tine citeam ca nu mai are loc spre sf trimestrului trei, pe cand eu am abia 25 de s, bebe n-are nici 1 kg inca. De dimineata m-am trezit cu 10 min mai inainte, special sa stau cu mana pe burtica si am inceput sa ii vorbesc si s-a miscat tot a foiala, trebuia sa tin apasat sa il simt, dar e acolo, se foieste. Sper sa nu fie lichid mai putin, la morfo imi iesise indicatorul normal, dar la limita de jos, iar pe net zicea ca daca scade lichidul, ei se misca mai putin. Vom vedea miercuri.
Legat de hormoni, da, inca sunt..in scadere insa si cand scad hormonii, devenim triste, deprimate. E ok sa plangi o ora, apoi te aduni si zambesti la minune, ea zambeste inapoi si iti revii Cand ti-e dor de burtica, aminteste-ti cand te lovea la ficat sau cand nu misca si te ingrijorai de moarte. Am citit ieri ca ati decis sa nu luati AC si ce-o vrea Dumnezeu. La fel iti zic si eu, fie voia Lui
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Ioana
Geta mie mis e pare mult sincer 1000 de lei mai ales daca platesti si cei 500 de lei. La noi era altfel daca venea doc, la ultima consulattie imi zisese ca nu o sa platesc taxa, o sa-mi scrie ea recomandare de ceza. Dar daca ea n-a venit, nah.. ideea e ca te poti intelege cu medicul sa-ti recomande ceza si atunci da, e ok 1000. Dar daca pe tine te tine punga, sigur, poti sa-i dai cat vrei. Mana a doua, hmm sincer nu, eu n-as da. Nu face mare lucru, de regula e rezident ( dar din nou depinde de medicul tau) La mine doc a mea ma pansa nu rezidenta.
Oricum tu stabilesti cat dai, nu prea iti baga nimeni mana in buzunar.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
buna dimineata
elena imi pare rau ca nu te simti bine sa treaca
Ano, e normal ce se intampla, in plus abia dupa 28 de saptamani se monitorizeaza miscarile zilnic, asa scrie si pe net asa mi-a zis si medicul. Si important e sa il simti, tare, incet nu conteaza. La mine pe la 28 de saptamani au inceput sa nu se mai simta impunsaturi ci niste valurele cum se intinde. Am intrebat medicul si mi-a zis ca trebuie sa am minim 10 miscari de orice fel in 12 ore (asta insemnand ghionturi, valuri, sughituri etc) Si a mea are zile cand e asa letargica de ii mai dau cate un bobarnac sa isi revina, ma loveste inapoi si dupa iar somn, n-am ce-i face Au si ei perioade si perioade, nici noi nu avem aceeasi energie in fiecare zi. Eu sunt sigura ca bebe e bine dar e mai puternica paranoia, cred ca la fiecare e asa si e normal. Cu siguranta o sa imi fie dor de burtica dar nu si de starile astea de panica
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
neatza, burtici
ano, bine ca si-a adus mama ta aminte, uf! mai bine asa, face si fratiorul linistit sarbatorile, pe cat se poate
Ioana mititica de ea se sperie, am o prietena care la fel patea cu micuta ei, apoi s-a obisnuit, facea doar ochii mari si un pic de botic, dar nu mai plangea la bebe 2
ann ce frumos! baietel! hihi!
elena imi pare rau ca nu te poti odihni dar trece, ai sa vezi! acus vine vremea sa iti cunosti flacaul
va pup pe toate, ma intorc la treaba.... eu dorm bustean noaptea, iar peste zi vad ca greturile sunt mai rare iar cand apar, daca pap ceva, trec
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- anorien
- Hero member
Multumesc de explicatii, Emilia. Asta nu mi-era mie clar, cand incep sa monitorizez, pe unele site=uri gasisem 28s, altele 25s. Si da, el se misca, e acolo, dar m-am speriat ca citisem ca daca activitatea lui scade pe parcursul a catorva zile, poate fi in stres fetal, sa n-aiba lichid, sau sa fie ceva cu placenta.
Clar am ce vorbi cu dr cand ma duc
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|