|
Nu esti logat.
Informatii avort + primele sapt de sarcini#1 2013-12-07 16:20:17
Informatii avort + primele sapt de sarciniSalut, Offline #2 2013-12-07 20:50:04
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniCam in cate saptamani esti ? Din ce stiu de pe net si de la medicul meu, avortul medicamentos este nesigur, pentru ca oricand poti ajunge la chiuretaj. Si se recomanda tot cel "clasic".. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2013-12-07 20:54:13
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniNu stiu exact cum se calculeaza, de la ultimul contact cu risc (desi nu mai eram in perioada fertila) au trecut aproape 4 saptamani dar conform calculatoarelor de pe net am 5 spre 6 saptamani. Offline #4 2013-12-07 21:25:51
Re: Informatii avort + primele sapt de sarcini
Se calculeaza in saptamini de amenoree...deci numeri saptamini.e incepind cu prima zi a ultimei menstruatii. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2013-12-07 21:31:51
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniStiu ca din cauza prolactinei marite am sanse mici de a ramane insarcinata de aici si uimirea mea. Dar din pacate sunt pregatita doar din punct de vedere al unei relatii stabile in rest nu sunt pregatita din nici un alt pct de vedere: emotional, financiar, psihologic... nici macar nu am reusit sa ma mut impreuna cu prietenul meu, desi amandoi avem 22 de ani si suntem angajati. Offline Publicitateloading...
#6 2013-12-07 22:07:46
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniBuna seara, Offline #7 2013-12-08 19:50:19
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniDa, e normal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2013-12-09 22:52:06
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniEu am facut avort medicamentos cand aveam 5 saptamani, din pacate. Durerile au fost asemanatoare cu cele de menstra, un pic mai rau. In schimb la mine perioada de refacere a fost grea, fiind singurica. Offline #9 2014-08-29 13:35:19
Re: Informatii avort + primele sapt de sarcinibuna ziua/ As dori sa stiu si eu cam cat costa un avort? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #10 2014-08-29 14:19:26
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniDepinde la ce clinica il faci si cate săptăm?ni de sarcina ai. La spitalul din orașul tau e mai ieftin dar la privat te sfătuiesc sa te duci. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #11 2014-09-29 21:39:59
Re: Informatii avort + primele sapt de sarciniOffline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|