homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rochie de mireasa

#1 2013-12-10 19:19:24

sabrina_me09
Membru
Inregistrat: 2013-12-10

Rochie de mireasa

Ma marit la anul si mi-am gasit cateva modele de rochii de mireasa care-mi plac pe www.rafaelcollection.ro , problema e ca nu stiu cat de seriosi sunt, a avut cineva experienta cu ei ?astept cu interes raspunsurile voastre

#2 2013-12-10 19:23:41

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Rochie de mireasa

modelele sunt dragutze, preturile acceptabile..dar mie una nu mi-au placut deloc materialele lor..
asa pe net sunt mult..cel mai bine e sa-ti faci programari si sa probezi..

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#3 2013-12-11 18:44:32

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

Re: Rochie de mireasa

I-am vazut la un targ in Bucuresti. Personal nu pot sa spun ca m-au impresionat foarte tare, dar o prietena a probat o rochita si arata dragut.

de exemplu rochita de pe prima pagina, cea cu volane este aproape identica cu cea pe care mi-am achizionat-o de la un magazin din Brasov. Mi se pare ca se vede diferenta de material si calitate intre rochita mea si aceea a lor.

cel mai bine sa mergi sa probezi si vezi cum ti se par si materialele smile

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.