Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29-142
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29
la noi anu a batut vantul rau nici acum, nici acum cateva zile. Nici eu nu-l scoteam pe viscol. Imi pare rau, sanatate multa !
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Janis, nu ai nimic in casa pt. aerosoli?
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor
ca tot vb de mancare, am stat pana la ora asta sa termim de fiert sarmalutele in foi de vita : le-a facut cand am venit de la serv, m-a ajutat si ana , era mortala, impacheta la foi (goala fara carne) , mai bine zis mototolea foile , mi le punea in oala , eu le luam frumsel fara sa vada ea si i le puneam din nou la foi, si tot asa , a facut la 4 foi de s-a saturat .... dar gata , le-am fiert sunt perfecte si pe deasupra mai sunt si bio : foi din vita de la mine nestropite numai din vardfuri din alea de le taia taica-meu ca erau prea lungi, carne de pasare de tara (am avut vreo 2 piepti si 4-5 pulpe ), suc de rosii facut de mine...deci totul cat mai natural.
mi-ati facut pofta cu alba ca zapada, cred ca o fac si eu in week-end....
noi azi cand am venit de la serv, pana a desapezit sotul un loc de parcare, am luat saniuta, si ne*am dus pana al mega image, si apoi spre casa, drum cam de 15-20 min zic eu, cu ea pe sanie, ii placea la nebunie....
sanatate la copilasi, da cu timpul te mai calesti asa, adica eu una cand apar ceva mucii si tuse nu mai sunt asa de speriata, speriata sunt inca cand apare si febra, dar o gestionez si pe asta .... noi inca asteptam rez de la exudat, maine sun sa vad daca a venit....
cred ca am luat si eu raceala de la ea, sau aseara dupa ce am plecat pe jos de la kangoo destul de incinsa....ma doare in gat si imi e frig.
gata, ma duc la somn, ca demult nu m-a mai apucat 11.36 in cursul sapt.
noapte buna!
9 ani de copilarie ....
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Maje, sunt si copii pe care-i poti lasa singuri 15-20 min sa faca ceva in alta camera. Al meu nu sta singur deloc. Sau daca dispare mai mult de 5 secunde altundeva, sigur face ceva interzis. Eu nu l-am lasat niciun minut sigur de cand s-a facut el, treaz fiind. Nu stiu daca am procedat bine. Cert este ca nici nu ma pot kk linistita (scuzati expresia), da drumul la apa in cada si se baga cu capul sub jet, asta daca nu se baga tot in cada, fura chestiile de curatat si fuge cu ele, peria de wc o ia si sterge toti peretii cu ea si cate si mai cate. Nu exagerez deloc atunci cand spun ca-l duce mintea numai la nazbatii si este foarte constinet ca face rau. si toata vorbaria si tot n-are nicio influenta. De cate ori face prostii, stie ca-i fac morala si urla tare "baga tati gaze in brum-brum" . Habar n-am ce legatura are cu ce zic eu gazele astea, dar asta tipa continuu pana tac. Si de fiecare data urca tonul. Mi-e f clar ca gresc undeva, dar nu stiu unde. I-am zis de dimineata: nu mai baga niciun gaz in nicio masina si replica lui a fost " nu baga tati gaze in brum-brum, n-aie bani!"
Sanatate, Adina! Eu am facut sarmale in foi de varza din piept de pui si mi s-au parut beahh.... Astea in foi de vita au alt gust? (n-am mancat niciodata cu niciun fel de carne)
Ma duc langa barbati. Noapte buna!
Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-01-29 23:49:15)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
smart lady a scris:Maje, sunt si copii pe care-i poti lasa singuri 15-20 min sa faca ceva in alta camera.
Daaaa? Unde?
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Smart mamah cum nu ai mancat niciodata sarmale?
Deci iti spun ce mi-a zis bona aia de 10 lei/ora in legatura cu interzisul. De ex umbla la calculator si nu iti place. Inventezi o poveste despre un baietel dar nu spui ca e el...dar il descrii astfel incat sa se identifice cu el. Care a umblat la calculator si bla bla bla uite ce a patit. Ii tot repeti povestea cand vrea el sa asculte. Cica astea au trecere la ei si nu interzicerea sau explicatiile.
Apropo de tarif bona, o vecina are baiatul cu bona. Bona fiind o prietena de-a ei..ii da 23 mil! Alta vecina mi-a zis ca matusi-sa e bona buna cu experienta..si are 27 mil la o familie in Baneasa! Pfuu
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata Janis pai hai sa ne facem bone ca vad ca se castiga mai bine
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza 27mil ????!!!!....banuiesc ca face si menaj, sau nu...de fapt cunosc situatii de genul , sunt familii care isi permit sa dea si 50 si daca copii o indragesc si ea e ok, ii da cat cere...baiatul sefei mele a adus o filipineza (adus cu tot tacamul vreo 3000 dolari actele si drumul), dar nu au placut -o nici ei si nici copilul, nu era ok deloc, ea era venita in relaxare ...in final a plecat -fugit la sora ei in austria (asta era de fapt intentia ei)...acum astepta alta...dar oricum ii dadea putin , in jur la 300 dolari.
pe mine ma doare rau de tot in gat , cumva spre ureche...toata noaptea m-a durut....offf...am pus o ceapa in 4 pe noptiera in camera....cum ma mai intorceam dadeam cu nasul de miros...poate ati citit linkul de pe facebook, ca e super buna, atrage toti microbii...dimineata nu arata prea nasol...dar cine stie ce aavea in interior ca nu am microscop sa o analizez .
9 ani de copilarie ....
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata..
Noi tot cu raceala, n-am cum s-o duc la dr pana sambata, pff. Si are ochisorii umflati si cu cearcane si lacrimeaza des. Nu zic cum e ochiul cu stafilococ. Dar e bine ca mananca desi e bolnavioara.
Oare unde gresesc cu ea? Ca de scos am scos-o zilnic, am evitat spatiile aglomerate, e alaptata, bla bla. De la mine si de la sot n-a luat niciodata raceala desi am fost rau pe aici pe langa ea.
Oaa, Adina, 3000 de dolari?? Dar s-au terminat bonele din Ro??
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele,
vb de prostiile pe care le fac ei, doamne ce ai pov acolo, cu peria de wc pe perete, acum imi este clar ca al meu nu face chiar asa dar nu asculta ,a invatat sa umble la receiver si-l da mai tare de nu te mai auzi om cu om ,o impinge pe Clara, dar la faza am reusit sa-l determin sa nu o mai impinga ci sa ii zica ca nu vrea sa se joace cu ea, asta pana isi pierde rabdarea
la noi ninge, dar ii scot pe la 11 macar o jumatate de ora
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- far_away
- Hero member
- De la: Ardeal
- Inregistrat: 2010-06-28
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Fetelor...90% din ce scrie pe facebook/ziare sunt tampenii/lucruri false. Inclusiv chestia cu ceapa. http://urbanlegends.about.com/od/medica … nd_flu.htm Adica da, e udsor descongestionanta ceapa, dar sunt alte descongestionante mai bune...eucalipt, de exemplu...
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata,
Smart, pai te angajez instant ca ai experienta de la baiatul tau, nu gluma O sa ti se para ca esti in vacanta cu fi'mea, care e super cumntica, si daca te joci/vorbesti cu ea, e tot o veselie..nu-i trebuie mai mult.
Mai ce sunt tarifele astea la bone?? la mine la serviciu toate colegele dau 12-13 mil, doar eu dau 15 si sefa mea (care are super venituri de altfel..) Bona de 2000 ron am auzit doar in cazul in care e super calificata, si stie si o limba straina la perfectie, si il invata pe copil. Eu insa zic ca important e sa fie o femeie cu suflet bun, sa ii placa copiii, si sa isi doresca jobul respectiv, ca si bona super calificata se poate purta ca o jigodie cand stie ca nu o vede nimeni...sau sa lase copilul in plata Domnului ca nu are chef de el..
Se pare ca a inteles bona mea, acum vom vedea...s-a simtit f prost, pt ca eu chiar am fost o doamna cu ea, i-am dat liber destule zile ca a avut sotul in spital si nu i-am luat din salariu, ii zic mereu sa se serveasca cu orice am in frigider, i-am zis ca daca vreodata se simte super obosita nu ma supar daca doarme cand doarme fata (nu stiu cate femei i-ar spune asta..) , i-am zis ca nu ma supar daca nu face intr-o zi curatenie sau ce e de facut ca menaj, dar na...i-am spus ca tot ce conteaza pt mine e sa fie fata fff bine ingrijita, cata vreme copilul este fericit eu nu ii reprosez altceva. Va dati seama ca i-am enumerat toate astea, am intrebat-o daca are ceva sa imi reproseze, i-am spus ca m-a dezamagit f tare ca ma asteptam sa stie ce are de facut in calitate de bona nu sa ii spun eu sa se joace cu copilul...s-a simtit ff prost, am vazut-o ca ii venea sa intre in pamant de rusine, ieri nici nu a mancat nimic toata ziua...Cred ca am fost prea buna si o luase intr-o relaxare totala...dar ea nu intelesese ca schimbam foaia si ma transform total daca fata mea e neglijata, si ii arat usa instant. Oricum e singura data cand trec cu vederea, ii mai dau o sansa. Acum se poarta exemplar...o voi supraveghea permanent de acum inainte, i-am si spus asta, am camere absolut in toata casa si o vad de pe telefon oriunde m-as afla (si o si aud).
Happy imi pare rau ca e bolnavioara S ...pe mine ma termina cand o vad asa, nu mai sunt buna de nimic, stau doar cu ea in brate si o alint. Dar va trece, vei vedea...nu gresesti cu nimic, toti copiii mai racesc, nici nu stii de unde iau. Eu nici acum nu stiu ce a fost cu febra aia mare, ca nu a avut niciun alt simptom.
parfumel, ca flacau frumos ai sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos!!!
eu imi vad fata cum doarme acum in patut. ce fain e sa o vad oricand...merita investitia in camere..
Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-01-30 10:32:12)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|