homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29-148

#2794 2014-01-31 12:16:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29

Dana, dr Ionut Morar dar sigur exista si altele, eu am luat ce-am gasit.

si eu tot in mai stiam de inscrieri  yikes

#2795 2014-01-31 12:19:44

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

pai l-am inscris la asta din cartier de la noi, numai ca sotul imi zice ca cica n-o sa fie la fata aia de care vb, ci la o alta educatoare care arata cam ca o acritura si acum cand a fost cu el ii zice copilului: ia , stii sa saluti? zi-i" saru'mana... . Nici nu stiu daca sa pastrez locul, sau sa caut si la alte gradinite...

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2796 2014-01-31 12:23:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pff, la asta ma astept si eu pe aici sad
la nepoata la gradi ii asteapta cu cubul de cioco zilnic pe cei care plang cesafac
ma mai gandisem la asta de aici, de langa Jandarmerie eu...ca e la 3 min. de birou nustiu si aici am facut si eu gradi.
evident, cred sper ca s-a mai schimbat cate ceva intre timp.
voi la aia din spate de la 24 ati mers? acolo e fain ca au curtea mare   smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2014-01-31 12:25:40)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2797 2014-01-31 12:35:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

buna ziua mamici. Noi o avem pe bunica (strabunica lui bebe) la noi, sa stea cat e sotul in tura de zi. Am iesit si eu din casa azi dimineata dupa 17 zile ... am ramas socata cata zapada e si cat de friiiiig disperat am ajuns acasa cu fatza inghetata si picioarele rosii, cred ca sunt pe putin -10 . Si ce ma gandeam ca imi face bine iesirea, mai tare m-am toropit cand am intrat inapoi la caldura
Am avut o noapte linistita, am gasit white noise pe youtube cu zgomot de uscator de par si a dormit bustean, s-a trezit de 3 ori sa pape si atat. In schimb mie mi-a fost rau, am avut niste frisoane de se zguduia patul cu mine, erau 25 de grade in camera si eu tremuram sub patura. Plus putina febra, 37.8 dar eu am de obicei 36.5 asa ca e diferenta.
Suspectez o infectie urinara, am fost azi sa duc proba ptr urocultura terminasera programul de recoltari de 30 de min mad si mi-a trantit sec ca abia luni daca vreau ...
Infectia urinara poate da si febra ?

Janis imi pare rau de telefon si de cearta cu sotul sad Si eu m-am certat cu al meu aseara sad
Referitor la ce vorbeati mai sus cu copiii bolnavi trimisi in colectivitate, stiu ca pe noi ne tineau acasa cand aveam muci sau rosu-n gat dar pe de alta parte daca n-ai unde/cu cine sa lasi copilul ... e delicat subiectul, sunt si pariti inconstienti care merg pe ideea "las ca n-are nimic" si parinti care pur si simplu nu au alta posibilitate

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2798 2014-01-31 12:53:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Emi, poate da subfebrilitate.

Publicitate

loading...

#2799 2014-01-31 12:54:03

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

emy esti sigura ca nu este de la lapte?

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2800 2014-01-31 12:55:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

cmin nu am sanii umflati si nu ma dor

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2801 2014-01-31 13:04:52

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
coffestudiu  happy
de-abia astept weekendul. off...

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2802 2014-01-31 13:12:47

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

si Smart e cu "-" ? ne lasi pe toate in suspans lol

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2803 2014-01-31 13:16:45

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Fete, dar la voi la gradi se face inscrierea?
Ca la noi trebuie cerere la Directia de Asistenta Sociala (acolo unde ati depus dosarele pt. alocatie / indemnizatie) si se specifica gradinita la care vrei, apoi prin august se face ancheta sociala si apoi se afiseaza locurile.
Asa a fost pt cresa si am inteles ca asa e si pt. gradi. nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2804 2014-01-31 13:37:46

pokemon
Diamond member

kate, aici la noi la gradi s eface inscrierea.
eu chiar nu stiu cum sa procedez..parca am prea multe alternative lol

#2805 2014-01-31 13:41:49

smart lady
Addicted member

da Time, e cu - , sper sa si ramana asa . Cum e si omu' , fix acum 3 ani, cu aceleasi date, ma rugam la DD sa fie pozitiv. Acum, ma rog invers!

Poke, o sa-l mai inscriu la altele. Vreau neaprat sa fie pe langa casa lui, in zilele cu vant si ploaie , daca e sa-l ia altcineva in afara de sot , ca el e cu masina si permisul, sa poata ajunge repede acasa. O sa-l mai inscriem si la altele de pe langa noi. Sotul zice ca o iau razna, iar il inscriu si nu0l duc. Cica am multe pretentii forgetit . Barbatii astia!!!! Nu stiu care e asta nr 24, iar sotul zice ca pe langa jandarmerie sunt vreo 3, toate fiind una de fapt.

#2806 2014-01-31 13:58:59

pokemon
Diamond member

alea 3 smart smile eu ma gandeam ca ar putea el sa-l ia si sa-l duca, taica-meu asa facea cu mine lol

ah, nu... gradi de care ziceam eu e in brazda, in spatele scolii 24...sf gheorghe cred ca se numeste scoala acum. am stat si eu in zona, si mereu vedeam copiii zburdand pe acolo smile
acus pt inscriere se face doar cerere sau mai trebe si altceva?

si eu am tot felul de ganduri. intr-un fel l-as duce acolo unde e si nepotica, e super faina gradi, stiu vreo 5 copii care au facut acolo si parintii erau destul de multumimiti.
mai am 2 alternative, la una cunosc o ingrijitoare, la cealalata o educatoare.
si mai am inca o recomandare de gradi ft moderna si noua, data drumul anul trecut, unde-i fata unor prieteni. chiar nush ce sa aleg nustiu
pe de alta parte, tot nu-mi iese din cap gradi catolica, dar am si o retinere, nu stiu de ce nustiu

#2807 2014-01-31 13:59:54

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Hello

Mie mi-a venit  cm..mai devreme! La 25 zile..pfff ..e cu dureri si tot tacamul...bine suportabile. Au venit camerele..le-am platit de la o vecina si acum tb sa cobor ca sotul mi-a tranaferat bani de dimineata..
Uof ce nasol e cu femeia asta in casa cand ti-e rau..as sta numai in pat cu copilul agatzat de tzatza (ca el ar cere, ca e bolnav)

merci de info cu eurespal. Nu am stiut.
Insa altceva e ciudat : de dimi(sau chiar de aseara) pana acum juma de ora ii trecuse raguseala. Vorbea normal...ehh acum iar e cu vocea schimbata si a facut si subfebrilitate.IAR
Deci mor
Luni merg la interviu la mine la firma lol adica nu mai am loc la mine in echipa si am interviu la alta echipa smile

6 ani de dragoste  hjarta

#2808 2014-01-31 14:08:19

smart lady
Addicted member

Poke, pai al meu sot are un program de te duci in lume. Cand e de dimi pleaca la 4.45 de=acasa.Tura 2, il poate duce eventual. Ar putea sa faca asta numai tura 3.  Nu ma pot baza pe el nicicand, caci progr si-l afla de la o zi la alta. Nu sta la birou, cipe teren in ture. eu am invatat sa ma descurc fara sa ma bazez pe sot, caci nici macar el nu se poate baza pe timpul lui liber de maine. Uneori pleaca la serviciu tura 1 si apare neprevazutu' si mai vine cand se termina. Asta cu lucrul 8 ore zilnic (care de fapt sunt 10) se aplica f rar.

janis, pai ce te impiedica sa stai in pat daca Rares vrea? Moa, as trimite-o acasa pe tanti aia lol . De raguseala nu stiu.

Copiii vostri inventeaza? (sa nu zic mint) . al meu se vaita la cine-l asculta ca e suparat pe tati ca i-a dat cu ciocanul in gura, ca a cazut nu stiu ce copil afara si s-a lovit cu buba mare si o gramada de alte chestii.

#2809 2014-01-31 14:13:46

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

da, smart, si a mea are imaginatie multa lol

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2810 2014-01-31 14:18:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

janis, pai goneste-o, spui ca azi ii dai liber smile   .....

rose nu mi-a trecut, nu am frecat prea insistent, ca am mai citit odata ca nu prea e ok sa freci cu sare, ca le poti sparge si se duce tot puroiul in organism, cel mai indicat e gargara cu apa sarata......
la serv, mi-a zis sefa sa iau lamaie, sau zeama, 1lingurita din 1/2 h fara sa mananc dupa...am tot luat...o idee m-a mai lasat da, doar  o idee, mie groaza la noapte ca parca vad ca iar ma ia.

garga am ,, gatulet fericit,, cu care o dau pe ana, mi*am dat ieri dar nimic...am si de la ionut morar si inca unul, dar nu au efect.

o sa incerc si cu tantum verde, desi nu prea sunt de acord cu el ca are menta si ma gandesc ca poate mai iau si homeopate.

mie mi-a dat sotul o veste tare proasta : avem o problema la baie : adica vecina de sub se plange mereu ca i se uda tavanul in conditiile in care noi nu dam apa pe jos, varsam etc...a venit instalatorul de n-ori si nimic, am mai astupat sotul pe la sifon , dar degeana, acum si-a luat liber azi si au venit sa sparga ca nu se mai poate, si imi zice ca ne costa 7-8 mil materiale si manopera cred, schimba coate, tevi, etc....offff, in loc sa-i bagam in casa banii, ii bagam aici, bine si asta tot casa noastra e, dar na , nu e ea prioritra acum sad  ...chiar ne debalanteaza de tot cheltuiala asta, am imprumutat banii, de dat inapoi cine stie cum si de unde i-om da sad .

9 ani de copilarie ....

#2811 2014-01-31 14:26:40

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Adina, da , gargara cu sare e foarte buna, iti trece sigur, dar e periculoasa. Daca iti scapa un picut ti se lipeste ggatul de nu mai poti respira, eu am patit-o, am crezut ca mor,  gafaiam fara aer, a fost cumplit. Eu nu mai fac in veci!
Am auzit ca ar fi bun siropul de patlagina, dar nu am incercat.
In ultima instanta trachisan, dar sa stii ca are antibiotic. Dar e cel mai bun, iti trece sigur in cam 24 h.

Ultima oara a fost editat de Rose (2014-01-31 14:30:27)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2812 2014-01-31 14:27:02

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

ADINA E BUN SI TANTUM

smart si al meu minte, dar nu faze din astea cu ciocanul in gura:))), cine-l aude cine stie laa ce se gandeste
si sa stii ca minte destul de mult ,fara nici o jena

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.