Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29-155
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29
Janis
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Jaq suzeta este un inlocuitor de san..deci de ce sa suga plastice daca are the real thing? vrei sa se ataseze de suzeta si nu de tine? vrei ca mai tarzuu in viata sa ii placa mai mult lucrurile si nu oamenii?
Katey sa nu mai zic ca nu a mai supt de azi noapte pe la 2-3? Am tot dat tarcoale dimineata camerei ca poate se misca sa ii dau..dar nu a fost cazul
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2014-02-03 09:33:31)
6 ani de dragoste
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Asta cu lucrurile e bine zisa. Si eu am avut aceeasi intuitie, desi nu am ajuns sa o verbal;izez.
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
hello! eu refuz sa vb despre sumele lasate in market eu nu vad suzeta ca pe ceva rau. dar nu isc iarasi probleme. totusi, jaq, daca e linistit lasa-l asa deocamdata
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata,
Fata mea nu a vrut niciodata suzeta, o scuipa asa cu bolta
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata
JanisJoplin a scris:vrei ca mai tarzuu in viata sa ii placa mai mult lucrurile si nu oamenii?
asta mi se pare super exagerata dar nu mai vreau sa intru iar in discutii
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
bubu gand la gand
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
majestik a scris:Neata!
Rrose,nu am mai ntrat in we, m-am luat cu altele. Ai rezolvat cu arzatorul?
Legat de dat mult dat multi bani in markete, noi am fost duminica (fara lista, ca mai facusem cumparaturi in cursul saptamanii) si am lasat peste 400 de ron, fara exagerare! Ne0-am batut recodrul de pana atunci.
Jaq, si eu tot pe la o luna. Pana la vreo 6 luni, ca nu am mai vrut sa i-o dau.
Maje, nu am rezolvat. Ai vreo idee?
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
deci si tu, Rose, cu arzatorul. mi-am amintit acum scuze.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
si eu pe aici, fara copil ...am vb cu ea la telef si e ok, dar nu a uitat sa-mi zica ,, sa vii sa ma iei,, ....
e multtttttttttt mai bine cu durerea de gat, adica aproape a trecut, am mai vb cu o prietena si se pare ca e clar un virus, si aia mica la fel a facut cu puncte albe , cica ar fi niste afte, oricum uleiul de cimbru a facut minuni, il recomand cu toata increderea....o sa incerc sa iau minim 5 zile ca si un antibiotic, caci cura se tine intre 5-14 zile.
9 ani de copilarie ....
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Gata interviul, sunt in metrou. Greu e fara copil..adina I feel you
6 ani de dragoste
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
N-am mai intrat zilele astea, am stat intr-un stres maxim. Ma trezesc cu o masea umflata rau, alta decat cele pe care le tratam in momentul asta. Ma apuca depresia de pe lume si-mi sun dr stomatolog sa-i explic cum sta treaba. Vine asta saraca sambata special pt mine, imi zice ca nu0si explica in ce fel au decedat nervii fara niciun avertisment cu durere inainte, ca atrebe sa iau antibiotic pt infectia de-acolo si sa fac o radiografie. Plm, cum draq sa fac radiografie si antibiotic, cand eu nu stiam daca sunt sau nu bortoasa? Ii explic cum sta treaba si n-am lasat-o sa dea cu nicio solutie pe-acolo. Aveam deja pe constiinta escapellul ala, cum sa mi-o mai incarc si cu altceva? A facut ce-a putu decat cu instrumente, fara nicio solutie si a ramas sa astepta. Si ieri am crezut ca-mi vine menstra, a curs f putin cu dureri si tot tacamul si apoi nimic, trece si durere si menstra. M-am trezit de dimi si am luat un sure check, sunt 15 zile de la contactul cu risc, e perfect negativ, iar a inceput sa curga putin, dar macar acum am certitudinea ca nu sunt gravida, ci am numai o dereglare hormonala.
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
JanisJoplin a scris:Jaq suzeta este un inlocuitor de san..deci de ce sa suga plastice daca are the real thing? vrei sa se ataseze de suzeta si nu de tine? vrei ca mai tarzuu in viata sa ii placa mai mult lucrurile si nu oamenii?
hai ma astea sunt generalizari stupide. chiar stupide. ti-am mai zis ca citesti prea multe bloguri care deformeaza rau realitatea. fetelor,, nici sa fii suzeta umana nu e bine, bravo celor care au reusit sa gestioneze alaptatul asta a.i. sa nu devina cum a devenit la mine si Bogdan. de ex. sa nu il culci numai cu tzatza, ci sa ii dai sa suga cat vrea si apoi sa inceri sa il adormi si altfel. daca as lua-o de la inceput as incerca pe cat posibil sa evit situatia in care sunt acum cu B. am o prietena care a inceput de pe la 4-5 luni ale fetitei sa o dezvete de suptul asta compulsiv si i-a mers perfect, fetita e alaptata doar, fara lapte praf, dar adoarme frumos in brate, sau mangaiata, sau nu stiu, insa maica-sa a evitat cat a putut sa fie suzeta umana. Eu din comoditate si din lene l-am tinut pe B numai la san, stateam cu el cu orele sa suga fara sa incerc alte artificii si uite unde suntem. Pe S il leganam mult incet in brate, ii cantam, statea cu orele in picioare cu el dupa ce ii dadeam sa suga sa zicem o ora pe ceas, apoi incercam sa il fac sa se simta bine si altfel, nu numai lipit de tzatza, si S s-a intarcat f usor. Cu B am dat-o in bara. NU recomand lasatul asta interminabil la san, in ciuda a ceea ce scriu hipioatele pe bloguri. Si aici e numai buna calea de mijloc. Nu zice nimeni sa ii dai lp cand ai tzatze, dar nici sa il tii ca pe maimutze numai acolo.
salutare, mamici!
Ultima oara a fost editat de passenger (2014-02-03 12:35:23)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Jaq, si eu am avut parte de cuvintele astea a lui janis la momentul meu. Bb avea 2 luni, de san nu era atasat, el dupa 4 luni a inceput sa suga san, maraia non-stop si un anumit tip de suzeta cand i-am dat-o l-a calmat instant. I-am dat-o ca nu mai stiam ce sa ii fac, nu doar asa sa aiba si el. Cuvinte care m-qu durut extrem de mult atunci si care astazi pot spune cu mana pe inima ca nu-s deloc adevarate Copilul meu are si san si suzeta si atasamentyl dintre cele 2 nu se compara. Oriunde poate sta fara suzeta, dar fara mana pana la cot bagata in sanul meu nNU STA! Si daca e in brate la taxu, si eu sunt langa ei, sta la el in brate dar cu mana la mine in san. Nu da 2 lei atentie pe nicio jucarie, obiect, nici macar telefoane tablete cabluri nu il mai atrag, dar cum vede un copil e calare pe el, ii adora.
Si urasc bagatul asta a mainilor pe la tzatzele mele, se enerveaza daca am geaca sau nu are acces, ma trage continuu de sfarcuri, nu e bine!!! Cred ca o sa il dezvat mai greu de acest prost obicei decat de suzeta.
Smart poti sa faci linistita anestezie chiar de ai fi gravida. Chiar f ciudat cum a murit nervul fara durere. Am trecut si eu printr-o pulpita si a foat cea mai groaznica durere din viata mea, asa rau doare. Esti norocoasa
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-02-03 12:37:52)
Viata mea, desprinsa din povesti
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|