|
Nu esti logat.
Anticonceptionale - acnee#1 2013-12-16 15:38:52
Anticonceptionale - acneeBuna fetelor! Ultima oara a fost editat de GreenKitten (2013-12-16 15:39:25) "The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free." Offline #2 2013-12-16 20:41:49
Re: Anticonceptionale - acneeMie mi-a dat initial Karissa(nu ca antiacneic), parca, m-a umplut de cosuri de eram de nerecunoscut, si ca sa rezolve asta mi-a dat Desorelle cu care m-am inteles bine si de la care mi-a trecut. Eu am renuntat in schimb la ele de 8-9 luni si inca nu m-am echilibrat hormonal. M-as duce la doctor, dar parca nu e nici unul in care sa am incredere. Offline #3 2013-12-18 12:09:26
Re: Anticonceptionale - acneeDaca nu ma insel, ca si compozitie Karissa sunt ca si Milligestu-ul, ceea ce iau eu acum. Le iau de cateva luni. Din fericire imi merge bine cu ele, nu am nicio reactia adversa si nici nu am avut vreodata, dar la ten nu vad absolut nicio schimbare. Si din cate am inteles nici nu ar trebui sa ma astept... Of E enervant, zau... Imi vine sa le schimb doar pt asta, desi mi-e teama ca o sa o dau in altele dupa aceea. Acneea mea e de natura hormonala, deci antibioticele sau regimul alimentar nu prea ajuta cu nimic. Iar cremele parca nici atat. Doar bani aruncati pe fereastra... "The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free." Offline #4 2013-12-18 14:13:33
Re: Anticonceptionale - acneeAi putea sa intrebi un doctor daca si la tine ar ajuta trecerea la ceva de gen desorelle. Iar despre Premenstrual Solution n-am gasit nici un fel de pareri. Ar fi ceva din plante, dar sa vedem ce face. Inca nu l-am luat. Mi-e putin frica sa nu-l iau si apoi sa aiba efecte si el cand ma opresc. Cred ca o sa caut totusi un medic bun intre timp. Mi-e frica sa iau orice acum. Offline #5 2013-12-18 14:45:11
Re: Anticonceptionale - acneeEu ma gandeam sa ma duc iar la gineco si sa il intreb daca as putea lua ceva gen Yaz. Desi adevarul e ca imi e cam frica de ce am citit despre ele pe net... Initial dr m-a intrebat daca vreau Diane35, dar am refuzat din acelasi motiv, mai ales ca Diane nu se pot lua pentru o perioada foarte lunga de timp, iar odata ce le intrerupi problemele revin... Si Rosa, daca zici ca e din plante eu zic ca rau nu are ce sa faca... Poate sa nu te ajute cu nimic, dar de daunat nu cred ca iti va dauna. "The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free." Offline Publicitateloading...
#6 2013-12-19 13:22:25
Re: Anticonceptionale - acneekarissa e la fel cu logest si stodette, nu cu miligest. si nu te ajuta mult la capitolul cosuri, eu iau logest, dar oricum n-am avut cosuri nici la pubertate. daca vrei sa scapi de cosuri, nu trebuie sa iei anticonceptionale si mai ales cu concentratie mare ca diane. ajuta e adevarat, dar cand nu le mai iei, problema revine. sugestia mea daca ai probleme cu acneea este sa mergi la dermatolog. am multe prietene care au facut asta. le-a prescris antibiotice, creme de fata speciale, regim alimentar, cu ce sa se spele etc si urmand tratamentul au ajuns la un ten curat (dureaza cateva luni, nu cateva zile), iar apoi, in principiu trebuie sa eviti alimentele care favorizeaza cosurile, si sa folosesti totusi produse de ingrijire speciale. fara asta chiar nu cred ca ar fi scapat vreodata de vulcani. Offline #7 2013-12-19 17:05:27
Re: Anticonceptionale - acneeSigur karissa nu ajuta, daca mie mi-a facut chiar rau. Hormonii nu sunt o idee buna, decat daca spune un doctor. Si trebuie sa fie si un doctor bun. E complicat cu acneea pt ca daca e doar acnee poate sa aiba anumite cauze, daca e ca la mine, acnee cu o serie de simptome hormonale, atunci e alta treaba. (In cazul meu vine cu dureri menstruale puternice, dureri de cap, insomnie, lucruri pe care nu le-am avut pana acum, si chiar altele, am luat vreo 8kg in cateva luni.) Offline #8 2014-03-02 15:40:12
Re: Anticonceptionale - acneeBuna fetelor, Relax, take it eeeaasyyy! Offline #9 2014-03-02 18:17:17
Re: Anticonceptionale - acneeDiane 35 sau Melleva 35 reprezinta un tratament hormonal pentru sindromul SOPC, nu se iau pentru acnee in absentza sindromului respectiv, diagnosticat in urma dozarilor hormonale. Offline #10 2014-03-02 20:14:37
Re: Anticonceptionale - acneeSimt nevoia sa spun ca in toate orasele mari cel putin se afla cabinete de planificare familiala. Acolo sunt medici care stiu contraceptie, e drept ca nu sunt ginecologi insa asta e un avantaj, au timp si inclinatie sa citeasca aprofundat despre pastilele hormonale si utilitatea lor . Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2014-05-04 19:10:56
Re: Anticonceptionale - acneeBuna fetele..am si eu nevoie de un sfat, va rog!! Sunt disperata... m-am oprit din anticonceptionale Harmonet prin luna noiembrie. Din luna februarie am inceput sa am probleme cu tenul, mi-au aparut cosuri pe fata pe spate si pe piept. La recomandarea medicului ginecolog, cum nu mai gaseam sa cumpar Harmonet, m-am apucat acum in luna aprilie sa iau Karissa...am terminat o folie deja si nu a aparut nicio imbunatatire in ceea ce priveste tenul, ba chiar cred ca au aparut mai multe acum. Ar trebui sa merg la medic sa le schimb iar ? Sau a trecut o perioada prea mica de cand le iau si sa mai am rabdare ? Astept un raspuns, va rog.. Multumesc! Offline #12 2014-05-04 19:16:54
Re: Anticonceptionale - acneecred ca ar trebui sa mai ai putina rabdare, Karissa sunt acelasi lucru cu Harmonet, deci ar trebui sa aiba efect, dar nu imediat Offline #13 2014-05-04 19:22:23
Re: Anticonceptionale - acneeDa, mi-a spus medicul ca au aceeasi concentratie. Ma gandesc ca ar trebui sa reactioneze la fel organismul la ele. Daca abia dupa 3 luni de la intrerupere au inceput sa apara cosurile, cred ca este nevoie de inca 2-3 luni sa dispara. Mai am rabdare.. sper sa se rezolve Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|