|
Nu esti logat.
Semnele cancerului de san#1 2013-12-16 21:34:49
semnele cancerului de sanbuna seara la toata lumea fetelor daca stiti va rog sa ma ajutati de astazi ma macina o mare problema .....! care sunt semnele cancerului de san ?? eu am de la varsta de 14 ani puncte negre pe sani ..oare este primul semn al cancerului de san ?? mentionez ca sani nu ma dor decat atunci cand ating pe romaneste spus sfarcurile sunt ff sensibile la atingere ! Offline #2 2014-01-01 19:20:20
Re: semnele cancerului de sanIonela, cred ca exagerezi gindindu-te la cancer. Daca ai totusi angoase, cel mai corect e sa mergi la medic, cred ca la medicul de familie e un bun inceput, si sa vorbesti cu el despre panicile tale. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-01-01 19:50:19
Re: semnele cancerului de sanSanii pot fi durerosi de la o structura a lor f. densa si fibroasa (asa ceva). Cred ca de asta se si spune ca sanii mici ("neinveliti") sunt mai sensibili; desi am vazut ca exista si exceptii. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-01-01 19:56:26) Offline #4 2014-01-02 10:19:34
Re: semnele cancerului de san
Ecografia de sin este o investigatie recomandata a fi facuta periodic de catre toata lumea, consumatoare de contraceptive sau nu, ca fiind o metoda destul de buna de screening pentru cancerul de sin. Evident, frecventa cu care va fi efectuata depinde de rezultatele sale si de virsta femeii...adica, la femeile tinere unde ecografia nu releva modificari se va recomanda mai rar, urmind ca frecventa sa creasca odata cu inaintarea in virsta sau/ si. Cu aparitia modificarilor la nivelul sinului. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2014-03-02 18:34:21
Re: semnele cancerului de sanBuna, Offline Publicitateloading...
#6 2014-03-02 20:18:22
Re: semnele cancerului de sanIntepaturile cu pricina nu sunt semn de vreo evolutie nedorita daca asta te intrebi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2014-08-12 15:15:33
Re: semnele cancerului de sanSi eu tot la Gynecoland m-am tratat. Acum deja merg la ei doar pentru control ginecologic de rutina. Sunt foarte multumita de medici, dar si de calitatea serviciilor, nici nu se compara cu ce gasim la spitatele de stat. Plus ca cei care se tem de preturile mult prea mari, pot veni cu trimitere de la medicul de familie pentru a beneficia de o serie de decontari la anumite analize sau alte servicii. Daca sunteti in cautare de clinica specializata pe ginecologie, chiar recomand cu incredere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|