homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in dragoste

#1 2013-12-17 16:16:37

Camelly17
New member
Inregistrat: 2013-06-27

probleme in dragoste

Cum iubeste un barbat? Ce inseamna iubirea pentru el?
Nu are rost sa detaliez,am facut-o intr-una din intrebari,mai demult. Fac doar un rezumat si am nevoie de o parere.
Dupa 1 an si cateva luni de relatie,ne-am despartit cam urat. A trecut jumatate de an de atunci,timp in care nu ne-am vazut si nu ne-am vorbit. De curand a inceput sa ma caute, de fapt sa ne cautam reciproc si am ajuns sa ne comportam ca si cum am fi din nou impreuna,desi nu suntem. Sunt constienta de ce simt pentru el,ca il iubesc poate mult mai mult ca inainte,dar oare el ce simte? Imi spune de n ori cat de dor ii e de mine,cat ma iubeste etc, mi-a propus de cel putin 10 ori sa ne vedem. Am acceptat de fiecare data...dar el nu venea. Nu suna decat dupa vreo 4-5 ore sa-mi spuna ca vezi Doamne, n-a mai venit. Ce sa inteleg? Si ce-ar trebui sa fac in situatia asta?

#2 2013-12-17 17:10:03

Camelly17
New member

Re: probleme in dragoste

am mai facut asta...si apoi mi se arunca in fata ca sunt orgolioasa. Daca n-a venit de 2 ori si am acceptat si a 3-a oara...atunci mi se spune ca nu sunt orgolioasa si ca ar trebui sa fiu... nici nu mai stiu de ce parte sa fiu

#3 2013-12-17 20:28:56

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dar tu cum vezi chestia asta? el te cauta, iti spune sa va vedeti si apoi nu apare. e vreun semn ca vrea ceva serios in comportamentul asta? ca suna apoi abia dupa 4-5 ore e inca o dovada ca nu-i pasa. te suna sa-ti spuna ca nu a mai ajuns. cum vine asta? nici macar un motiv, o scuza? doar ca nu a venit? nu zau, n-a venit, asta stii si tu.

ca sa raspund concret la intrebarea ta, ce trebuie sa faci e sa-l lasi naiba ca nu are intentii serioase.

bebe V., soarele si luna

#4 2013-12-19 16:06:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Camelly17 ai warn pentru postare multipla

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2013-12-22 11:00:21

Camelly17
New member

Emilya a scris:

Camelly17 ai warn pentru postare multipla

Nu am vrut sa postez de mai multe ori, am avut o problema cu internetul si am avut impresia ca nu s-a postat. De aia am dat de 2 ori. Diferenta intre cele 2 postari e de cateva secunde.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.