|
Nu esti logat.
Probleme in dragoste#1 2013-12-17 16:16:37
probleme in dragosteCum iubeste un barbat? Ce inseamna iubirea pentru el? Offline #2 2013-12-17 17:10:03
Re: probleme in dragosteam mai facut asta...si apoi mi se arunca in fata ca sunt orgolioasa. Daca n-a venit de 2 ori si am acceptat si a 3-a oara...atunci mi se spune ca nu sunt orgolioasa si ca ar trebui sa fiu... nici nu mai stiu de ce parte sa fiu Offline #3 2013-12-17 20:28:56
Re: probleme in dragostedar tu cum vezi chestia asta? el te cauta, iti spune sa va vedeti si apoi nu apare. e vreun semn ca vrea ceva serios in comportamentul asta? ca suna apoi abia dupa 4-5 ore e inca o dovada ca nu-i pasa. te suna sa-ti spuna ca nu a mai ajuns. cum vine asta? nici macar un motiv, o scuza? doar ca nu a venit? nu zau, n-a venit, asta stii si tu. V., soarele si luna Offline #5 2013-12-22 11:00:21
Re: probleme in dragoste
Nu am vrut sa postez de mai multe ori, am avut o problema cu internetul si am avut impresia ca nu s-a postat. De aia am dat de 2 ori. Diferenta intre cele 2 postari e de cateva secunde. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|