|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?#1 2013-12-30 15:26:59
posibila sarcina?Buna ziua , am avut contact sexual cu prietenul meu dar nu si-a dat drumu inauntru ,problema este ca mi-a intarziat ciclul o luna , la 10 zile dupa contact, respectiv o zi dupa ce mi-a intarziat am facut un test ,peste 4 zile altul (14zile de la contact),am mai facut unul dupa 20 de zile si unul dupa o luna de la contactul respectiv toate au iesit negative , ultimul a fost sure check am inteles ca e unul dintre cele mai bune se poate totusi sa fiu insarcinata dupa atatea teste facute toate negative? Mentionez ca tin si regimul dukan oare asta sa fie problema ? (am citit pe net ca multe fete se confrunta cu lipsa menstruatiei din cauza regimului dukan ) . Ultima oara a fost editat de Adyshor (2013-12-30 18:00:37) Offline #2 2013-12-30 15:44:49
Re: posibila sarcina?eu stiu ca un test e relevant la 21 zile de la contactul cu risc ... tu zici ca ai facut unul si la o luna si a iesit negativ, deci cel mai probabil nu esti insarcinata! regimul asta ti l-a recomandat medicul? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2013-12-30 17:59:32
Re: posibila sarcina?nu mi l-a recomandat nimeni . Offline #4 2013-12-30 22:07:06
Re: posibila sarcina?de ce nu te duci la medic? Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2013-12-31 11:22:10
Re: posibila sarcina?da inainte de regim imi venea oarecum regulat + - o zi doua . Offline Publicitateloading...
#6 2013-12-31 13:57:15
Re: posibila sarcina?cel mai probabil e de la regim ... mai bine mergi la endocrinolog/nutritionist sa iti recomande ceva Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|