|
Nu esti logat.
Rezultat dublu test#1 2014-01-09 22:37:44
rezultat dublu testbuna seara Offline #2 2014-01-09 22:46:15
Re: rezultat dublu testSa inteleg ca ai risc la trisomia 21 1:132 Offline #3 2014-01-09 23:36:02
Re: rezultat dublu testIulia, rezultatul asa cum l-ai expus aici nu arata prea bine. ce ti-a spus doctorul? se dezvolta bine fatul? a masurat osul nazal, translucenta nucala? ce varsta ai? cand ai completat fisa ai trecut sarcini pierdute, sarcini cu feti cu trisomii sau alte variabile care influenteaza rezultatul testului? la asa rezultat e recomandata amniocenteza la 16 saptamani sau acum la 12 sapt biopsia de vilozitati coriale. in cazul in care nu vrei teste invazive mai exista testul panorama din sangele matern unde se vede daca sunt probleme genetice cu fatul. multa sanatate iti doresc. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-01-09 23:52:41) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2014-01-10 00:42:04
Re: rezultat dublu testLa mine a fost chiar 3.5 iar bebe e ok. Offline #5 2014-01-10 21:54:36
Re: rezultat dublu testBuna seara, Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-10 22:03:48
Re: rezultat dublu testBuna Iulia, din datele ecografice pare ca e totul ok cu bebele. e un laborator de incredere laboratorul unde ai facut analizele si ti-au calculat riscul? pana in 20 ai putea sa repeti partea cu sangele si in alta parte. daca faci biopsia nu e necesara si amniocenteza. sanatate Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #7 2014-01-10 22:22:04
Re: rezultat dublu testlaboratorul unde am facut analizele pt dublu test se num anima( este prima data cand merg aici la recomandarea medicului) Offline #8 2014-01-10 22:27:55
Re: rezultat dublu testnu am auzit de laboratorul asta...poate e o greseala, prea bine arata ecografic totul fata de rezultatul la sange. adica e ciudata sa ai translucenta aproape 1 si sa iasa asa risc mare. din ce oras esti? (daca poti sa spui bineinteles). Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-01-11 00:03:49) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #9 2014-01-11 13:11:54
Re: rezultat dublu testsunt din Bucuresti si ma duc la polizu iar eu acum am 14 sapt si 3 zile iar pe 20 cand m-a programat voi avea 15 sapt jumatate pt biopsie deci e tarziu...nici nu stiu ce sa mai fac si sa cred ....pt amniocenteza voi merge la medas ....si eu sunt ff confuza insa tre sa merg mai departe pt a stii sigur .atat eu cat si sotul avem rh pozitiv....multumesc frumos. Ultima oara a fost editat de IULIA99999 (2014-01-11 13:13:53) Offline #10 2014-01-11 14:13:34
Re: rezultat dublu testIulia, eu daca as fi in locul tau as merge si la Filantropia (uita-te pe link-ul pe care l-am pus in mesajul anterior). la varsta ta de sarcina mai astepti un pic si la 16 sapt poti face amniocenteza. merita sa ceri si o alta parere, mai ales ca esti in Bucuresti si ai mai multe variante f bune fata de provincie. din suflet iti recomand sa mergi la Filantropia (pe langa medicul tau). inca nu-i tarziu sa schimbi nici medicul daca nu iti inspira incredere 100%. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-01-11 14:21:37) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #11 2014-01-13 13:10:48
Re: rezultat dublu testMultumesc frumos pt sfat. Offline #12 2014-01-13 20:14:09
Re: rezultat dublu testIulia sa-mi scri maine ce ti-a spus doctorita noua. tin pumnii, capu sus ca va fi totul bine. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #13 2014-01-14 22:13:46
Re: rezultat dublu testIulia sper ca e bine bebele tau Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #14 2014-01-15 08:25:20
Re: rezultat dublu testiulia la polizu la ce medic mergeai? 9 ani de copilarie .... Offline #15 2014-01-16 16:53:04
Re: rezultat dublu testbuna am mers la dna doctor simionescu anca si sunt f multumita. Offline #16 2014-01-16 18:05:58
Re: rezultat dublu testFelicitari Iulia. o sa vezi ca totul o sa fie bine. tin pumnii pt amniocenteza. te rog sa-mi scri (daca poti) cum ai perceput procedura, costuri. sanatate Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #17 2014-02-01 09:45:54
Re: rezultat dublu testIulia cum esti? ai facut amniocenteza? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #18 2014-02-12 13:31:55
Re: rezultat dublu testBuna. Offline #19 2014-02-12 13:34:29
Re: rezultat dublu testIulia, felicitari Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2014-02-12 13:34:40) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|