|
Nu esti logat.
Cum uiti o mare iubire?#1 2014-01-24 16:07:55
cum uiti o mare iubire?Am avut o relatie superba de 2 ani. Am fost foarte fericiti si l-am iubit enorm. El? Imi spunea ca ma iubeste si l-am crezut. Pana cand intr-o zi, m-a inselat. Reactia lui? "Treaba ta, te-am mintit, asta e".In momentul ala am rupt orice legatura cu el, i-am sters numarul si am evitat orice contact cu vreunul din prietenii lui. M-am distantat de orice tinea de el. Nu am vorbit de atunci. M-a mai sunat de vreo 3 ori dar nu i-am raspuns. Am presupus ca era el. A trecut un an si jumatate de la despartire. Si eu tot il iubesc, sau cel putin, un sfert din mine il iubeste, 3 sferturi uraste. Am incercat sa fiu cu altcineva, dar nu mergea,pur si simplu nu puteam sa imi imaginez ca ma sarut cu altcineva in afara de el. A fost prima iubire sincera din viata mea, dar m-a dezamagit profund. Nu vreau sa mai simt absolut nimic pentru el, nici ura,nici iubire. Nici nu vreau sa ma gandesc la el. Ce e de facut? Offline #2 2014-01-24 16:44:16
Re: cum uiti o mare iubire?Cred ca raspunsul in situatiile de acest gen e acelasi peste tot, ce poti sa faci e sa continui sa lupti, sa nu mai fi cu el pentru ca nu merita, sa ai activitati care iti plac, sa iti traiesti viata la maxim pentru a nu avea timp sa te gandesti si la el, sa iti faci prieteni, sa iesi in oras, sa cunosti oameni noi, sa, sa..chestii uzuale care te fac fericita. Ultima oara a fost editat de Happylyka (2014-01-24 16:55:40) ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #3 2014-01-24 17:22:17
Re: cum uiti o mare iubire?Desi inima imi spune sa fiu cu el, creierul nu. Si de data asta o sa-l ascult pe el. M-a ranit si nu i-a pasat. Nici mie nu o sa-mi pese. De un an jumatate nu l-am vazut, nu am vorbit si nu am auzit absolut nimic despre el, dar eu nu pot sa-mi controlez sentimentele. Vreau,imi doresc sa pot face ceva cu asta, sa il scot definitiv din mintea si inima mea. Am luptat,dar nu mai am putere. Si am impresia ca persoanele care ma plac sau vor sa fie cu mine sunt din ce in ce mai putine,aproape inexistente. Nu reusesc sa gasesc pe cineva sa ma iubeasca si sa il iubesc. Si am totusi o varsta, 19 ani. Offline #4 2014-01-24 17:39:58
Re: cum uiti o mare iubire?anais,mi-amintesc de mine la 19 ani...l-am iubit 3 ani.si relatia cu el n-a durat decat 3 luni.prima iubire...nu ai ce face decat sa mergi mai departe.viata te inghite oricum...traieste-o!o sa cunosti pe cineva care te va iubi si il vei iubi.esti tanara!asa e mersul vietii...iubim,pierdem,ne despartim... Ultima oara a fost editat de sonia30 (2014-01-24 17:40:21) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #5 2014-01-24 17:55:45
Re: cum uiti o mare iubire?draga mea, 19 ani nu e "o varsta" esti ffffff tanara, ai o viata intreaga inainte, o sa cunosti o gramada de baieti unul mai cu mot decat altul in felul asta vei sti sa il alegi pe cel mai potrivit pentru tine "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-25 14:16:52
Re: cum uiti o mare iubire?prima reactie este ura, nu este opusul iubirii, vei ajunge si la indiferenta, adica ceea ce iti doresti si sfarsitul acelei iubiri. rabdare. o sa-l mai urasti putin si o sa treaca, ai incredere, cu totii am trecut sau vom trece prin asta. ai "doar" 19 ani, nu ai "o varsta" eu am 25, la 19 ma simteam foaaarte tanara daca nu poti sa fii cu altcineva e ok, o sa poti la un moment dat. vreau sa-ti povestesc ceva relevant cred eu: cu fostul, cand ne-am impacat (ne cunoscusem, fusesem impreuna o luna si jumatate, nu ne mai vazusem si nu mai vorbisem aproape 2 ani dupa care ne-am impacat si am fost un an impreuna, abia ne-am despartit), am avut un blocaj emotional, nu doar fata de el, fata de oricine, eram impreuna, ne impacasem de 2 saptamani, dar nu ne sarutam desi faceam sex... era extraordinar de ciudat, dar efectiv nu puteam sa-l sarut sau sa-l las... cat timp fusesem despartiti eu statusem singura exeptand vreo luna... a trecut pana si asta, acum ma gandesc cum am putut sa nu-l sarut?! chiar nu trebuie sa ai multe persoane care sa te placa in sensul ala, trebuie sa ai una si buna si o vei gasi cu siguranta pentru ca din povestea ta, esti un om super ok si nu ai stat sa fii calcata in picioare Offline #7 2014-01-25 15:10:17
Re: cum uiti o mare iubire?daca ai avut puterea sa rupi orice legatura cu el, sa stai 1 an jumate fara sa stii nimic de el, cu siguranta esti destul de puternica sa treci 100% peste. se poate ca acest an jumate sa fie prea mult, iar acum ai obosit sa te opui. e normal, ma gandesc. nu poti fi puternic la infinit, oboseste corpul si mintea. trebuie sa ai rabdare cu tine si eventual sa nu te mai gandesti cat a trecut. lasa timpul sa se duca fara sa ii ti socoteala V., soarele si luna Offline #8 2014-01-25 15:11:35
Re: cum uiti o mare iubire?esti tanara, cu siguranta o sa apara cineva care te va face fericita, poate persoana cu care ai incercat dupa despartire nu era potrivita, poate trecuse putin timp...timpul le rezolva pe toate Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #9 2014-01-26 11:44:58
Re: cum uiti o mare iubire?Intotdeauna m-am considerat o fire slaba, timida, sensibila si foarte emotiva. Dar cred ca nici nu mi-am dat seama cat de puternica pot sa fiu. Asa e, am obosit sa lupt cu mine, dar stiu ca trebuie sa fac asta in continuare. Zic ca am "o varsta" nu in sensul ca am imbatranit, ci in sensul ca mi-am pierdut un an si jumatate din viata pentru ce? suferind? in anul asta puteam face multe lucruri...si iata...timpul a trecut si nu il pot da inapoi. Eram un copil, nu aveam nici 16 ani cand l-am cunoscut si m-am indragostit de el. E si mai mare cu 4 ani ca mine, chiar nu i-a pasat ca isi bate joc de iubirea sincera a unei...fetite? ca asta eram,o fetita foarte naiva. Persoana cu care am incercat o relatie era mai mult decat perfecta, arata bine, era cald,iubitor,intelegator,a stiut de la bun inceput ce mi se intamplase si a fost alaturi de mine, dar nu a mers. tot la fostul ma gandeam. Offline #10 2014-01-26 13:24:15
Re: cum uiti o mare iubire?tocmai pt ca ai realizat ca,din pacate,timpul nu se mai intoarce si nici nu se opreste-n loc pt nimeni,mergi mai departe!nu,nu i-a pasat.sunt atatia barbati carora nu le pasa ca-si parasesc sotii cu copii...concluzia o tragi tu. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #11 2014-01-26 21:14:03
Re: cum uiti o mare iubire?Parerea mea e ca nu-l mai iubesti, e doar un simplu moft la mijloc. Cred ca esti presata de ideea de singuratate si, ma rog, societatea face si ea la randu-i presiuni asupra noastra, pare ca un imperativ sa ai iubit/a, chiar daca uneori nu vrem sa recunoastem ca simtim nevoia de a avea pe cineva alaturi si ne impunem faptul ca suntem super ok si singuri. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #12 2014-01-27 11:24:03
Re: cum uiti o mare iubire?Diananaid - posibil sa ai dreptate, doar ca nu tin neaparat sa fiu intr-o relatie. Pot sa fiu si singura, dar vreau sa fiu linistita. Fara amintiri urate,fara sentimente de ura/iubire, pur si simplu linistita. Asa cum eram inainte de a-l cunoaste pe el. Imi vedeam de scoala si de treburile mele,nu ma complicam cu iubirea si alte lucruri. Offline #13 2014-01-27 11:57:11
Re: cum uiti o mare iubire?In cazul asta, nu stiu ce sa zic, poate ca te bantuie amintirile astea fiindca la voi a cam ramas situatia suspendata in aer. Parca a fost prea brusc sfarsitul, n-ati mai vorbit... Cred ca tanjesti oarecum dupa niste explicatii (desi, dupa mine, nu mai e nimic de clarificat). Nu stiu de ce e asta natura noastra, sa cautam mereu ''de/pentru ce-ul'' ala. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #14 2014-01-27 14:10:56
Re: cum uiti o mare iubire?Da, atat am vrut de la el. O explicatie. Si chiar asa mi se intampla, seara abia reusesc sa adorm fiindca imi trec n ganduri prin minte si amintiri, intai incep alea frumoase si brusc imi vin in minte cele mai urate. ca de', nu se poate altfel. Dimineata sunt fresh, dar fara sa vreau ajung sa ma gandesc la el. Si nu cat il iubesc, ci cat il urasc. Parca imi vine sa-l fac sa plateasca pentru ce mi-a facut. Dar sunt si dati in care mi-e dor de el si chestii de genul. Cred ca o iau razna. Sau am luat-o de mult Offline #15 2014-01-27 19:45:18
Re: cum uiti o mare iubire?annaiis, chill, o sa-ti treaca, te asigur, si eu sunt tot in aceeasi situatie, a doua oara o sa fii iar linistita, dar nu ca la inceput ca nu mai esti o fetita o sa fie mai bine, o sa vezi nu te mai agita atat cu ganduri, ca mine fa-le sa taca prin activitatim prieteni, taceri cu tine insati, taceri interioare, ca dimineata cand te simti fresh, si eu sunt asa si seara ma apuca... mai ai regrete, e normal, nu cred ca-l mai iubesti la fel de mult, esti pe drumul cel bun, n-ai luat-o razna si noi suntem aici sa te linistim esti puternica si curajoasa, sensibil si emotiv nu inseamna slab, controleaza-ti si mintea, nu te mai gandi, totul o sa iti apara limpede in curand asa am simtit cu primul si stiu ca o sa fie cu cu asta de acum dupa care sufar dupa ceva timp, dupa perioada prin care treci tu acum, efectiv n-am mai simtit nevoia sa intorc amintirile pe toate fetele, sa inteleg, am simtit intuitiv ca inteleg perfect totul (in cazul meu, ca m-a iubit in felu lui, ca problema mare a fost la el ca autosaboteaza relatiile de frica, ca am gresit si eu pe alocuri cu atitudinea, dar nu chiar cat sa distruga o iubire, ca m-am chinuit singura dupa vazandu-ma cu el, ca voi ramane cu chestii frumoase si ca oricate mi-a facut nu-i vreau raul, vreau sa-l stiu fericit, sa invete din greseala asta. cand l-am vazut cu urmatoarea fata chiar m-am bucurat mai ales ca facuse un progres si nu mai facea chiar aceleasi greseli desi avusese ocazia). n-o sa le gandesti in cuvinte, o sa le simti efectiv, in mintea ta o sa fie pace, daca nu e un om de rahat cu totul, chiar e posibil sa fiti prieteni intr-o zi, eu am ramas prietena cu primul, pot sa ma bazez pe el in situatii de urgenta Offline #16 2014-01-27 21:38:41
Re: cum uiti o mare iubire?Annaiis Two souls don't find each other by simple accident Offline #17 2014-01-28 10:06:09
Re: cum uiti o mare iubire?Ma simt mult mai bine acum ca am vorbit cu voi. Prietenele si colegele...nu stiu, iau totul in ras,in gluma si sunt ironice, de aia prefer sa tin pentru mine. Si de aia imi e si greu. Cel putin aici, nu am senzatia ca o sa rada cineva de mine sau o sa ma arate cu degetul urmatoarea zi. Offline #18 2014-01-28 14:46:11
Re: cum uiti o mare iubire?prieteni nu insemna ca va vedeti si vorbiti des. ne-am iubit, te asigur, nu ne mai uram dupa ani si ani, si o data, de doua, de trei ori pe an, daca avem nevoie de ceva si altii ne-ar arata cu degetul cum zici tu, stim ca putem sa apelam unul la altul. sunt convinsa ca daca ne-am apropia mai mult, ne-am reindragosti si ca n-ar iesi nimic bun de acolo. la asta ma refeream cu "prieteni". pe mine m-a ajutat cand mi-a fost mai greu, in conditiile in care e indragostit de iubita lui de 2-3 ani si eu de al meu fost, deci nu erau intentii ascunse pur si simplu, e o pesoana pe care am iubit-o dezinteresat, n-o sa spun "nu te vad, nu te ajut, nu-ti vorbesc pentru restul vietii ca n-a mers intre noi", ci "iti vreau binele, cu ce pot sa te ajut?" (binainteles ca pana ne-a trecut, nu am vorbit deloc cativa ani) Ultima oara a fost editat de eph (2014-01-28 14:47:59) Offline #19 2014-01-28 18:39:13
Re: cum uiti o mare iubire?sunt de parere ca trecerea timpului vindeca orice rana. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|