|
Nu esti logat.
Hipotiroida si amenoree#1 2014-01-27 20:55:33
hipotiroida si amenoreeam fost diagnosticata cu hipotiroida si mi s-a prescris Euthyrox. menstruatie nu am din luna august, acest medicament ,e posibil, sa-mi declanseze si menstruatia? Offline #2 2014-01-28 11:19:15
Re: hipotiroida si amenoreeNu prea. Nu din cauza tiroidei esti amenoreica, cel mai probabil, deci nu tratamentul adresat ei va aduce menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-01-28 15:26:23
Re: hipotiroida si amenoreein cazul asta, cum ar trebui sa procedez? Offline #4 2014-01-30 11:48:36
Re: hipotiroida si amenoree
ba da. hipotiroidia poate duce la amenoree. viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #5 2014-01-30 12:57:20
Re: hipotiroida si amenoreeNu ai facut si dozari hormonale pentru hormonii ovarieni? Poate ca e ceva in neregula si acolo. Offline Publicitateloading...
#6 2014-02-02 14:07:56
Re: hipotiroida si amenoreenu, mi s-a prescris ethyrox o luna de zile ,iar apoi sa merg din nou la control. ce implica hormonii ovarieni? Offline #7 2014-02-02 22:28:41
Re: hipotiroida si amenoreeBuna seara! Doctoressa te rog din suflet sa ma ajuti si pe mine ca am unele nelamurii...am facut niste analize hormonale la reocomandarea Dr.ginecolog care ma trimis la un medic endocrinolog (de 3 nu am ciclu.suspecta de sindomul OPCS,bu stiu daca am cu tiroida??..Am facut urmatoarele analize,mentionez ca nu am ciclu de 3 luni ..: Offline #8 2014-02-05 10:32:15
Re: hipotiroida si amenoreehelloo...imi raspunde si mie cineva...va rogggggggg Offline #9 2014-02-07 19:15:51
Re: hipotiroida si amenoree
parerea mea e ca devreme ce ai mers la endocrinolog si ai primit tratament sa respecti prescriptia si, ori de cite ori mergi la control periodic la medicul care te urmareste sa ii adresezi toate intrebarile care te framinta in legatura cu problema ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|