homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-65

#1217 2014-03-09 22:53:49

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

Lil suna-ti doctorul, e primul pas, vezi ce zice, pasul 2 daca nu-ti raspunde pleci la urgenta. e mai usor sa previ decat sa se intample ceva. si chiar daca iti va spune ca nu-i nimic macar te linistesti. sanatate multa.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1218 2014-03-09 23:00:00

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna seara, fete dragi! par  par

Lil, linisteste-te putin. In primul rand la 8 saptamani esti in jurul datei la care ar fi venit menstra din nou, daca nu ramaneai insarcinata, deci pot aparea sangerari. Nu dramatiza.

Poti lua progesteron in plus. Mai pune un supozitor...si pune-l VAGINAL. Eu iau 800 mg / zi. 4 utrogestan de 200. Pentru crampe ia nospa fort, de 80. Ai pe acolo asa ceva? Daca te doare rau, ia paracetamol simplu.

Si mergi la doctor. Cum spun si fetele, poti merge si la urgente ca sa te linistesti. Oricum, trebuie sa te calmezi. Daca esti f stresata si impacientata, secreti foarte mult cortizol iar asta ii face foarte rau lui bebe.  iNCEARCA SA TE CALMEZI. par  puss  O sa fie bine!!

Ano, ma bucur ca si la tine e totul bine. Sa nasti usor si la termen! Si sa se inmoaie colul la timpul potrivit! par

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1219 2014-03-09 23:15:44

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Burtici puss

Ano, asa am patit si eu cum spune Khris, membrane rupte, col lung si inchis, dar eu n-am avut nici contractii. Dar nu stiu daca e relevant pentru ca era inainte de termen, bebe era in prezentatie pelvina, deci clar corpul nu era pregatit de nastere. nustiu

Lil, eu as merge la urgente.  rugaciune

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1220 2014-03-09 23:53:54

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Katey,  mulțumesc pentru informație,  măcar asa am confirmarea ca nu ma vrăjește dr. 

Lil,  sa dea Domnul sa fie bine.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1221 2014-03-10 00:29:56

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Ano, eu oricum eram cu cezariana, din cauza ochilor, dar si daca n-as fi fost tot nu nasteam natural. In 18 ore n-am avut nici urma de contractie iar bebe deja nu mai era bine. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu-mi facea atunci. sad

Nu stiu daca are treaba cu ereditatea, dar la fel a patit mama cu mine. Mai mult de 24 de ore au lasat-o (pe vremea aia stii ca nu se facea cezariana asa usor), i se rupsesera membranele, avea contractii, dar dilatatia era doar 2. Mi-a spus o poveste horror cu niste ace mari cu care i-au facut injectii ca sa ajute travaliul dar degeaba, subsemnata n-avea ganduri de iesit. sad

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Publicitate

loading...

#1222 2014-03-10 00:46:28

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ana, ai grija...nu ridica greu fata, da-o dracului de munca, e mai important, bebe...
Lil, eu 2 luni am avut intruba maro..nu mi au dat explicatie.. nustiu
V am zis, simtit ca trage jos cand colul e moale, scurt..dilatat
Eu una asa am simtit, cand era ok nu simteam nimic

#1223 2014-03-10 01:17:04

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

Buna fetelor,

La multi ani, cu intarziere! par

De cand are sotul meu mana dreapta in ghips, parca tot mai greu ajung sa scriu.

Lil, si eu am avut secretii maronii prin saptamana 9+. Noroc ca eram in vizita la ai mei, in Timisoara si am putut merge la Urgente. Mai intai am observat o pata pe chilot, apoi in dimineata urmatoare din nou pete, inclusiv pe hartia igienica, asa cum zici si tu ca ai patit. Am fugit la Urgente si am primit tratament de sustinere, respectiv Utrogestan. Mi l-a recomandat si am luat pana in saptamana 12+. Si chiar dupa ce incepusem tratamentul, la o saptamana  tot am mai observat mici secretii maronii. Daca eram aici, in Austria, in momentul acela, mi se spunea ca e normal si nici nu primeam ceva tratament de sustinere si as fi stat cu frica. De asta zic eu ca am avut noroc sa fiu atunci in Romania si am putut vorbi cu doctorii de acolo.

In primul rand, incerca sa te linistesti....stiu cat este de greu. Mai bine mergi la Urgente, decat sa stai cu frica si stres. Sper sa vii maine cu vesti bune de la doctor!  rugaciune

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#1224 2014-03-10 07:33:27

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza par

Lil sad imi pare rau ca treci prin emotiile astea, iti doresc sa fie doar o mica sperietura! Cum zic si fetelele, repede la dr! Nu stiu daca ai mers ieri, dar azi trebuie neaparat si cat mai devreme

Emma par felicitari pentru jumatatea drumului! 30+ sa fie urmatorul hop usor usor de trecut!

Sa aveti saptamana frumoasa! puss

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1225 2014-03-10 08:42:30

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Neata puss
Fetelor, va multumesc mult pt sfaturi, in dimineata asta sunt mai linistita. Ieri dupa ce m.am intins in pat usor usor m.au lasat crampele si nici nu a mai curs secretia aia. Tratament de sustinere iau, si mi.a zis dr sa pun de 3 ori pe zi daca am dureri. Acum ma pregatesc sa merg la doctor, am programare la 10:45. Abia astept sa vb cu ea sa vedem care e motivul pt secretia aia maronie.
Azi noapte am visat ca sangerasem, dimineata nu ma mai dureau sanii, se facusera mai mici si cand am mers la dr inimioara bebelui nu mai batea cum trebuie dar era acolo... m.am trezit de sperietura si am incercat sa ma gandesc la altceva si de unde...a continuat visul.Si.au spus cuvantul stresul si emotiile prin care am trecut aseara.
Va pup fetelor si va scriu cand ajung acasa puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-03-10 12:34:41)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1226 2014-03-10 10:05:00

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete puss

Lil Doamne ajuta sa fie totul bine! Eu am avut sangerare multa, rosie, in sapt 7 si bebe a vrut sa traiasca smile va fi bine si la tine, ai sa vezi!

Ema felicitari pt jumatatea drumului!!

Iulia puss neata!

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1227 2014-03-10 10:10:58

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

scarlett par neatza! cum mai sunt miscarile? la mine peste weekend a fost tot activa, dar la fel, mai mult seara si ziua cand ma mai asezam in pat, dar mai finut

Lil goodluck te asteptam cu vesti bune!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1228 2014-03-10 10:15:24

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Iulia activ si bebe meu smile Aseara stateam si vorbeam cu el si misca intruna, la fel si mai devreme la serviciu, nu avea stare. Acum cred ca doarme lol

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1229 2014-03-10 11:28:16

Dreams_Factory
Full member
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Buna, fetelor. Si un mare LA MULTI ANI ptr 8 marrie....cu intarziere. Sa vina primavara!!!... am zis.

Lil kram , draga mea! Imi pare atat de rau ptr tine, dar stai linistita. Va fi bine. Calmeaza-te si eventual ia-ti 1 zi doua de concediu sa te odihnesti. Eu recunosc ca sunt o norocoasa. Iubi, face de toate acum: da cu aspiratorul, face curat...doar sa nu ma agit eu. Si facem si dragiste in continuare, dedi e adevarat, mai rar si mai usor. smile
Ah, ce ingrozitor e sa scrii de pe telefon.

Fetelor, ieri am avut si eu primul simptom de sarcina. smile Mi s-a facut o pofta de Cola, de sa cad pe jos in mall. Burta mi s-a intarit ca un cauciuc. Abia dupa 2 guri mi-am revenit. Aaa... si incep sa poftesc si la mere si portocale.big_smile

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#1230 2014-03-10 11:36:08

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Neata,

Lil: bafta multa la dr, sunt cu gandul la tine.

Dreams: hehe, ce frumos, cu pofte big_smile Eu nici pofte n-am avut, nici greturi, nici arsuri. Doar o burta-n fata rotfl

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1231 2014-03-10 12:33:33

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Fetelor, vin de la doctor cu vesti bune si unele mai putin bune. Nu e nimic grav, bebe e bine, are 2,10 cm, inimioara parca ii galopeaza acum, asa de repede ii bate iar colul e si el inchis si asa cum trebuie sa fie. Singura problema a fost cu placenta care s.a desprins putin si a sangerat se pare de vineri. Sambata se oprise dar acum imi aduc aminte ca dupa ce am dat cu aspiratorul si cu mopul a inceput sa curga iar. Deci orice mic efort nu imi face bine acum. Sotul ma ajuta si pe mine cu multe dar eu le fac mai bine decat el chicot jn fine, asta e mai putin important, voi sta linistita in pat, mi.a recomandat odihna maxima pana miercuri, iar de joi ma pot duce la munca. Asa ca stau cumintica in pat, la tv, nu fac niciun efort, stau si ma relaxez intr.un mini concediu big_smile
App, la eco bebe se misca asa de mult si cand l.am vazut cum dadea el din picioruse mi.au dat lacrimile instantaneu, nu.mi venea sa cred ca acolo e  puiul meu drag si iubit  hjarta
Mi.a luat si o proba de sange, e cea pt sindromul down iar peste 3 sapt mergem iar si poate vedem si sexul micutului.
Va atasez si o poza cu mititelul meu hjarta nu ma asteptam sa imi dea pozica 4 D happydance

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91872_20140310_122420.jpg

Va multumesc din suflet fetele mele pt sustinere si sfaturi, sunteti minunate kram

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-03-10 12:41:24)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1232 2014-03-10 12:40:57

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna fetelor!!!! O saptamana usoara va doresc!
Lil ce ma bucur ca esti bine!!!! Odihneste-te,rasfata-te,bucura-te de repaus.
Mai am si eu putin pina miercuri si imi vad bb,sa vad ce vesti primesc...am niste emotii...sa treaca timpul asta mai repedeee!!!!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1233 2014-03-10 12:50:05

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Neata fetelor si o primavara frumoasa.la mine azi e soare si frumos,e prima zi de primavara adevarata.
Lil c ma bucur ca e bine buburuza ta puss stai cumintica in patut si te odihneste. Dar pa4ca si tu luai progesteron,nu?.eu lucrez la tura si in zilele cand sunt aksa ma odihnes  bn,dorm si la pranz....iar la servici am ture usoare si cateodata mai grele...dar de aqm o sa incep sa ma trag pe cur si o sa ma menajez cand o sa simt nevoia
Apropo am auzit ca anii cat stai in concediu de crestere a copilului nu intra la vechime??? Stiti ceva? As vrea sa citesc mai multe despre deptutile noastre...
O saptamana frumoasa si plina de vesti bune

#1234 2014-03-10 12:52:40

Dreams_Factory
Full member
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Lil! Ce frumos! Ma bucur ca esti bine si bebe la fel. Ai si pozica! Cat de frumos! Abia astept si eu sa ne dea pozica. Noua nu ne-a dat nici o poza. Nici macar nu am vazut ecranul. Doar iubi l-a vazut pe ecran. Ce repede ti-a luat sange pentru Down, Lil. Pe mine abia luni m-a chemat. Ar fi tare ca pana la urma sa fi mai mare ca noi rotfl Si eco peste vre-o doua saptamni parca. Mi-am notat undeva dar nu imi aduc aminte acum. A calculat dra datele.

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#1235 2014-03-10 13:01:18

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna ziua!

Imi da emotii azi bebicul ca e cam lenes.

Khristall, eu sunt bine. E grelut acu pe ultima suta de metri dar important e sa se termine cu bine.

Lil, ma bucur ca e bine bebe. Acu stai in pat, nu fa nici un efort. Eu la morfologia de la 12 saptamani aveam o foarte usoara decolare de placenta (desprindere) si cum am zis, la 10 s am avut o mica sangerare. AM luat tratament de sustinere pana pe la vreo 14 saptamani parca.  Si s-a rezolvat problema.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.