homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-8

#134 2014-02-19 10:49:26

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

Getaway, felicitari mamico, recuperare rapida, laptic si sa fie papacioasa fetita. e o scumpa. sa fie sanatoasa, vesela si fericita. kram

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#135 2014-02-19 11:04:52

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey ioana..totul bine
voi ce faceti?cand plecati?sapt viitoare?

#136 2014-02-19 11:15:55

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Lil' Star a scris:

Pisi, dupa ce am aflat de sarcina asa am patit si eu... nu stiam de ce nu pot dormi. Cred ca era din cz emotiilor chicot tu cum te simti? Mai ai crampe, iei ceva pt ele?  puss
Dreams sau Sis big_smile tu cum te simti?  puss sapt viitoare mergeti la eco?

Buna , fetelor! Iaca am aparit si eu mai tarziu. Am fost sa imi sange...si mi-a luat 1 tona.rotfl Maine dimineata iara imi ia....ptr Torch. Asta e partea urata cu intepatul. Dar trecem peste. Gabi, da, sapt viitoare din nou la eco. Dupa calculele noastre ar trebui sa fim in 7sapt. Deci se va vedea si bebele mai bine, nu un puncticel ca data trecuta. lol
Pisi, eu si acum am insomnii.  Nu stiu daca au legatura cu sarcina sau cu stresul meu mai de graba. puss
Get , felicitari, mamico!!!! majoreta Ai o bebelina frumoasaaaa, frumoasa! Sa iti triasca sanatoasa si fericita! kram
Restul fetelor pupici! Imi cer scuze, dar inca nu am reusit sa va tin minte. Va puuup!!kram kram

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#137 2014-02-19 11:17:09

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Geta, felicitari pentru gagauta... sa te refaci repede, multa sanatate si mult laptic. puss

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#138 2014-02-19 11:20:05

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Geta felicitari din inima si aici!!! Ai un copil superb hjarta hjarta hjarta

Luiza bine ai venit la noi. Tot ce e posibil sa fii insarcinata smile asa cum spune si Sonia orice liniuta pala aparuta arata ca ai bebe. Totusi pune si poza sa vada si ochiu' nostru lol
La mesajul scris de tine mergi pe butonul editeaza - in noua casuta ce iti apare, deasupra emoticoanelor apesi pe img- in noua fereastra mergi pe browse, alegi poaza dorita din pc-ul tau si apesi trimite. Sper sa te descurci smile

Ultima oara a fost editat de Scarlett A (2014-02-19 11:23:08)

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

Publicitate

loading...

#139 2014-02-19 11:41:43

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

getut! majoreta iuhuuuu!!! felicitari, mamico! recuperare usoara si o bebelina mancacioasa!

luiza zic si eu ca fetele, e bebe! a doua liniuta nu prea apare altfel big_smile

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#140 2014-02-19 11:42:36

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Getut felicitari!!!  Sa fiti sanatosi si fericiti!
Cum tine ea buzitele hjarta

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#141 2014-02-19 11:46:40

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

getut ce printesica frumoasa ai tu, bine ai venit pe lume Maria Elena.
recuperare rapida,si lapte in tatze
de acum te asteptam dincolo la mamici smile.

9 ani de copilarie ....

#142 2014-02-19 11:47:23

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Geta, felicitari, mamico! Recuperare usoara si lapte-n tate! Maria-Elena, pui mic si dulce, bine ai venit si sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!
E o dulce, cum tine ea gurita.  hjarta

Luiza, apasa pe "scrie raspuns" din dreapta. Apoi, deasupra la toate emoticoanele alea ai un IMG. Il apesi, se deschide intr-o alta fereastra, alegi "broswe", alegi poza din calculator de unde ai pus-o, apesi "trimite" si iti va reveni un link, un cod. Il selectezi cu mouse-ul pe tot, apoi pe tastatura copy (ctrl+c), te intorci la pagina cu mesajul de pe forum si apesi "paste" ctrl+V.
Daca ai citit tesutl in timpul indicat in instructiuni, atunci e pozitiv. Felicitari!
Pune si testul, sa il vedem si noi. Si te asteptam alaturi de noi, nu numai citind, ci si scriind smile

Jacqui, Emi
: am citit povestile voaste legate de mama/bunica  rotfl2 Si stresul meu cel mai mare dupa ce nasc, nu e cum ma descurc cu cel mic, ca mai am experienta de la frate-meu, ci CUM ma inteleg cu maica-mea si CUM fac sa ii explic "femeie, ai grija sa nu ma stresezi, ca transmit copilului si in lapte"  rotfl
Sper sa inteleaga! O sa stea doar 2 saptamani, insa se intoarce repede, sunt sigura. Si-asa sufera ca niciodata nu ii cer ajutorul  box

Ultima oara a fost editat de anorien (2014-02-19 11:48:28)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#143 2014-02-19 11:51:44

Dreams_Factory
Full member
Site

Luiza, e bebe daca a doua liniuta e roz. Un an am asteptat si noi liniuta aceea roz. Si intr-un final, cand credeam ca nu se mai poate intampla a aparut. Si iata-ne acum ca ne indreptam spre 7 sapt cu pasi repezi. Succes! Felicitari !

Cum a aparut minunea

#144 2014-02-19 11:54:15

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ano, ai ajuns in top 3 la nascut chicot
si eu pe locul 4

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#145 2014-02-19 12:01:43

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Eu sunt penultima pe lista, ca dupa mine urmeza Pisi  big_smile
Dreams, cabd schimbati voi saptamana? Eu credeam ca miercuri dar ieri am aflat ca luni happy am inregistrat inimioara ieri, ca s o aud mereu cand mi.e dor de ea rodnar

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#146 2014-02-19 12:06:13

Dreams_Factory
Full member
Site

Ce dragutz, Gabi! Noi nu am auzit-o....adik cik dra auzea ceva...eu aueam niste pixeli...fasait:)))). Dar sper ca la urmatoarea sa auzim bataile. Ai fost la eco sa intelg. Cat ai?
Eu sincer nu stiu cand sa schimb. Cred ca joi voi schimba. Dupa calculele mele joi intram in urmatoarea sapt. smile

Cum a aparut minunea

#147 2014-02-19 12:14:25

Lil' Star
Sr. member

Avem 6 saptamani si 2 zile azi hjarta  ne.a rechemat la 9 sapt pt analiza de sindrom down. Atunci bebicul nostru va fi mai mare hjarta  e asa mic in pozica de la eco hjarta

Feteloooor, mai vine o burticuta la noi in casuta, ce frumoooos hjarta intrati la aspirante sa aflati cine e norocoasa big_smile

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-02-19 12:27:14)

#148 2014-02-19 12:34:09

anorien
Hero member

Elena, top 3? Nu mi-am dat seama. Yu-hu! Abia astept big_smile
2 saptamani sa mai stea, dupa care...il astept oricand. Dar nu stiu de ce, am impresia ca o sa nasc dupa termen, asa simt eu
rotfl

Lil Star: ma uitam din noi pe graficul tau. Ca sa nu mai zica dr ca nu se poate ramane gravi cu ovulatia dupa Z15. Ia  uite la tine, ovulatie in z31. Si cat de clara e ovulatia in ziua aia.
La tine, daca e sa te intrebe UM, bebe va iesi mai mic decat UM, pt ca ecografele pun ziua ovulatiei in Z14 si cum la tien e in Z30, sa nu te sperii ca bebe va fi mai mic cu 1-2 saptamani decat varsta gestationala (UM). Asta mai tarziu, cand vor aparea diferentele. Tu sa ai grija sa stie dr ca ai ovulat tarziu.

Pe site-ul http://www.babymed.com/pregnancy-calend … ek-by-week
Dupa UM 23 dec ai avea 8s3z. Dupa ovulatie 22 ian, azi ai 6s1z. Si la tine la semnatura vad la fel, deci cred ca te-a lamurit dr. Oricum, daca de-a lungul sarcinii mai ajungi la alti dr, sau cand vei merge la morfoligie, ei intreaba doar ultima zi a menstruatiei, dar tu sa specifici ca ai ovulat in ziua 30, deci bb iese mai bine decat UM cu 2 sapt.

#149 2014-02-19 12:45:59

Lil' Star
Sr. member

Ano, asa mi.a spus si dr, pt ca stie exact ziua cand am ovulat (tarziu tare chicot ) mi.a zis sa nu ma i grijorez daca  e cu 2 sapt mai mic, asta e din cz ovulatiei tarzii. Eu sper sa nu ajungem la alt medic, sunt f multumita de ea. Dar in caz ca se va intampla o sa specific cand am ovulat, mersi mult pt info puss si eu citisem ca cica e cam imposibil sa ramai la ovulatie tarzie dar minunea s.a intamplat. Si acum bebe e bine, creste si o chinuie pe mami rotfl  dar sunt fericita ca este bine rugaciune

#150 2014-02-19 12:53:02

anorien
Hero member

Dreams: pai tu cand ai avut UM? si cand ai ovulat, in ce zi a CM?

#151 2014-02-19 13:02:21

Lil' Star
Sr. member

Ano, ieri mi.a spus dr ca cica sunt 6 sapt si o zi dupa masuratori. Ca as fi putut sa incep s ovulez din ziua30 (era mare foliculul, gata sa se sparga si injectia sa isi fi facut efectul la 24 de ore) si sa se terminat ovulatia pe 31.  Acum o zi in plus, una in minus, tot acolo suntem. Mai vedem data viitoare si daca va corespunde  cu ce mi.a zis ieri inseamna ca schimb saptamana lunea.

#152 2014-02-19 13:38:02

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Getut, fata, imi vine sa mananc prinetisica, ce botic frumos are! hjarta
Si acum, na, daca tu ai fost cu mielul la taiere, sa vezi la mine, ca o sa ma duc cu vaca la taiere rotfl2
Sa va dea DD tot binele din lume!

Lil, asa eram si eu, zilnic m-as fi dus la eco, sa vad puiul..nu ca mi-ar fi trecut acum de tot lol

Ele, bafta azi la TNS, hai ca o sa fie bine, lasa burtica sa se desfasoare cum vrea, vei naste la termen si va fi totul bine! puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.