homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-83

#1559 2014-03-14 21:34:50

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

Ano, multumim!  par  Da, le-am auzit si inimioarele...Bum bum bum. Unul cu 144 pe minut, celalalt cu 155. Sotul a fost tare tulburat...Foarte emotionat!  chicot Inainte sa intram la eco, mi-a spus ca ii e frica! smile

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1560 2014-03-14 21:35:19

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Em stii cum e... fiecare femeie cu norocul ei. Unele au dureri mari dupa ceza, altele simt un mic deranj si-atat.  La naturala la fel, unele nasc usor si se refac repede altele nasc greu si se refac si mai greu ( matusa mea s-a rupt asa tare , au cusut-o din fata pana in spate, dupa 18 ani tot i-a ramas sensibila zona). Nu numai ca fiecare femeie e diferita dar si 2 nasteri la aceeasi femeie pot fi foarte diferite. Asa ca nu stim niciodata la ce sa ne asteptam.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1561 2014-03-14 21:39:41

rona_persefona
Sr. member

Elenus, multumim! par

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#1562 2014-03-14 21:48:36

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

asa-i elena. eu nu am avut dureri crunte dar oricum, ideea ca nu ma pot misca in voie combinata cu oboseala de dupa ... ptr mine a fost f greu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1563 2014-03-14 21:51:38

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Rona, draga mea, felicitari din suflet pt cele 2 inimioare puternice!!! puss Sunt sigura ca va fi bine, deja ai 7 saptamani...
ce dragut din partea dnei dr pt cadou...la dr Bolintineanu parca mergi tu, nu? cu ea am facut si eu toate ecografiile de sarcina, e super profi. Era ff atenta la orice detaliu la fiecare eco, imi masura permanent circulatia pe artere, am avut toata increderea in ea. Si mi-a aproximat chiar f bine greutatea fetei inainte de nastere.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Publicitate

loading...

#1564 2014-03-14 22:10:55

rona_persefona
Sr. member

Cris, iubita mea scumpa! par  teiubesc   Multumim mult de urari.  puss
Da, la dna dr Bolintineanu merg! Imi place mult de tot de dansa. Este super profi si foarte, foarte atenta la detalii, exact asa cum spui tu. Stiu ca e fff buna pe ecografii. Imi cam pare rau ca va trebui sa ma despart de dansa din trimestrul 2.  O sa ma predea la o prietena  dansei, la Cantacuzino. Probabil ca voi naste la stat... Eu as fi vrut la Regina Maria, dar dna dr ne-a sfatuit sa luam in calcul si statul, mai ales ca e mare riscul de nastere prematura la gemeni  si ne-ar usca o luna de spitalizare, de ex, in spital privat!
O sa vedem noi cum facem..

Fetele, au iesit senzationale clatitele. Jumatate le-am facut dulci, pt sot. Pe celelalte le-am facut cu lapte de capra si telemea in compozitie, pentru mine. Nu m-am mai atins de dulce, de ciocolata si cafea inca dinainte de FIV. Mi-e frica de restrictie fetala.... spranceana

#1565 2014-03-14 22:35:09

cris8
Insomniac member

Rona, are dreptate dna dr, la gemeni e mai mare riscul de nastere prematura...nici eu nu as fi putut suporta costul in acest caz. Insa dna dr Predoi mi-a zis ca ma monitorizeaza pana la final, si doar daca nasc inainte de termen ma preda unei colege de la spital de stat, dar daca nasc la termen si vreau la Regina Maria, mergem acolo. Din fericire eu am nascut la termen.
E fff posibil ca si tu sa nasti la termen, chiar daca sunt 2, dar totusi trebuie sa iei in calcul orice posibilitate. Si nu e vorba de nastere prematura care sa puna bebeii in pericol, ci de nastere cu putin inainte de termen, iar la privat si o saptamana in plus daca stai, te cam usuca de bani..
Insa stai linistita, oriunde ai naste, sunt doar 3 zile...important e sa vina bebeii sanatosi pe lume, ceea ce sigur se va intampla. smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1566 2014-03-14 22:43:12

rona_persefona
Sr. member

Crisule, sincera sa fiu mi-e cam groaza de spital de stat.... Ultima oara am stat cu mama la Fundeni zi si noapte... aproape 2 luni. Si numai cand imi amintesc cosmarul pe care l-am trait... disperarea, revolta si sentimentul de sfarsitul lumii traite prin spitalul ala, ma panichez.

Eu personal, merg la Regina Maria cam pentru orice. Analize sau consult n-am mai facut la spital de stat de prin liceu... Sper sa ma adaptez cumva. Am inteles sa e curat si sigur si personal ok la Cantacuzino. Poate gasim o rezerva, ne descurcam noi cumva...Mai e atat de mult pana acolo.

#1567 2014-03-14 22:48:21

cris8
Insomniac member

Rona, te inteleg perfect, nici eu nu mai calc de ani buni prin spitale de stat. Dar acum na...sunt situatii si situatii. Daca iti poti lua o rezerva la Cantacuzino , chiar contra cost, va fi ok si la stat.  Eu stiu ca in general cam orice spital de stat are si rezerve, contra cost, si conditiile sunt super. Apoi dai bani fiecarei asistente si se vor purta cum trebuie. smile

#1568 2014-03-14 22:48:27

elena.plahatca
Addicted member

Rona, sunt de acord cu nascutul la spital de stat in cazul sarcinilor gemelare.  Iti doresc totusi sa nasti la termen puii!
SI eu am ales spitalul de stat tot gandindu-ma la prematuritate. Dar nu mai e cazul de prematuritate, inca o zi si suntem la termen rugaciune

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1569 2014-03-14 23:00:43

rona_persefona
Sr. member

Cris, ai dreptate! par
Doamne, Elena, ce-a trecut timpul...Gata, ai ajuns la termen! par

Fete dragi, eu ma bag la somn. Ma simt epuizata.  puss   Noapte buna, tuturor! wave

#1570 2014-03-14 23:19:42

elena.plahatca
Addicted member

Rona, somn usor! smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1571 2014-03-15 00:14:55

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Elena,  e trecut de 12, deci felicitări!  Ati ajuns la termen. ?ncă puțin și ai puiul ?n brate.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1572 2014-03-15 00:15:01

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ele, mie mi au facut edema si dupa nu am mai putut manca si bea apa...
Dar asta cred ca pe la 12 asa...seara am mancat cina mi am facut insulina..si am baut apa toata noaptea lol si cola zero..
Dimineata am luat micul dejul( na ce era in dieta) si dupa ti am zis mi au facut edema( ori enema) nu stiu cum ii zice..si gata..si cred ca n am facut nimic pe mine lol adevarul ca m au intrebat daca vreau si am zis ca daaaa, nu vroiam sa fac pe mine..cand imping lol
Nu lua banana..poate te doare burtica..ia covrigei..sticsuri smile de astea
Ronaaa, Feliciari pt inimioare !!! hjarta
Vai de capul meu, daca cu unul am cheltuit..nu vreau sa scriu..apai cu 2 lol
Dar!!! Dai in colo de bani, bucuria sa ai doua sufletele..hjarta

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-03-15 00:20:36)

#1573 2014-03-15 00:27:58

anorien
Hero member

Ah acum mi-am dat seama ca ai e s?mbătă,  nu duminică. Te refelicit și duminica,  Elena.

#1574 2014-03-15 00:39:05

Jacqui
Platinum member

Ano stiu ca ziceai ca te inteapa
Asa am simtit cand mi a rupt apa, El a rupt'o..am simtit asa, niste intepaturi dar nu obisnuite, n am mai simtit, ca si cum s a impins si a zgaraiat acolo ceva..cu unghiile nustiu Ori a dat tare cu capul..dar eu cred ca a dat cu unghiile si a impins cumva..
Cand l am nascut avea unghiile mari
Acum cine stie..si stai lini, ca iti dai seama..stiu ca ziceai zilele trecute, ca ai ajuns acasa uda
La mine la inceput a iesit super putin, dar mi am dat seama ca m am pus pe wc si tot iesea..
Doamne ce amintiri...parca n am nascut..parca il am de o viata in casa..
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine la toate smile puss

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-03-15 00:40:54)

#1575 2014-03-15 00:51:56

anorien
Hero member

Azi nu am mai avut deloc lichid pe chiloți,  ?nsă plimbarea a fost dureroasa pentru bazin,  iar pentru spate de nedescris. C?nd stau ?n pat sunt ok,  nu am nici măcar BH.  Cred ca puiul meu mai sta măcar ?ncă o săptăm?nă. Era și cam micuț săptăm?na trecută,  aproape 3kg la aproape 38s, și-a ?ncetinit mult creșterea,  nu e retard ?ncă,  dar...
Acum ?nțeleg ce zicea Geta,  parca timpul se scurge mai greu,  probabil din cauza diverselordureri  princorp.

Cum se mai simte micul Erik? Mai ia antibiotic?

#1576 2014-03-15 01:29:38

Jacqui
Platinum member

Ano, oricum dupa eco..nu e tocmai asa cum zic..mi au fost zis ca o sa fie mai mare si uite ca era perfect smile
Cred ca te doare sad dar asa pregatesti bine corpul..daca stai in pat nu ajuti cu nimic
?ric e bine..antibiotic pana pe 21 mai..pe 5 avem alt eco..nu stiu daca v am zis, amandoi erau umflati..dar stangul mai tare ca dreptul..
Oricum e profilactic? (Cred ca asa se scrie) adica e pt a preveni infectia, daca ar avea infectie nici macar nu are putere sa i treaca cu doza asta asa mica)
Oricum, mi am bagat destul de adanc in cap ca fara bisturiu nu trece, defapt mi au si zis..m qm pregatit dinainte, acum sa fie totul ok, restu' forgetit
E un grasunel, are bolfi lol
Juma de ora de titi, supt intruna..se vede lol plus 30 de lp..
Uite ..trebuia sa se trezeasca la 12 sa pape..dar il ai las, acu nu l mai trezesc, pt ca ia bine in greutate smile oricum la 4 ore maxim e treaz
http://i62.tinypic.com/a4o47r.jpg
Asta face acu, cum noaptea trecuta a forfotit intruna

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-03-15 01:37:40)

#1577 2014-03-15 01:36:49

anorien
Hero member

Nu se vede imaginea. mai pune poza inca o data.
E doza mica de antibiotic, probabil pt ca e timp indelungat de luat, vreo 2 luni.
o sa fie bine dupa operatie, sunt convinsa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.