homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-88

#1654 2014-03-17 10:11:26

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

Buna dimineata fete dragi.. o saptamana usoara sa avem hjarta
Elenus , felicitariiiii ai ajuns la termen ,  rugaciune  Doamne ajuta!

Ronaa iubita  ce ma bucur ca a fost si al tau sot , era pacat si asa a vazut si ei gogoseii mici si inimosiiiiii  hjarta  hjarta ... si experimenteaza si ei din starile noastre de extaz,frica.etc kram .Ma bucur ca totul e bine  rugaciune .

Oana puss frumosi cercelusii dar au clema si una mie imi face foarte rau la ureche .. ca parere propie cred ca tot cei  care ii purtam noi cand eram mici sunt indicati , va pup  par

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1655 2014-03-17 10:25:54

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Getut, puss poate scapati de colici, nici fata mea nu a facut colici si doar stii ca noi am avut sarcini "gemene" smile

Cristinica puss ce mult imi place semnatura ta!!! iti dai seama ca esti graviduta de aproape 2 luni? chicot

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1656 2014-03-17 10:59:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata wave

cristinica frumoasa  puss  par totu bine,da?

cris  puss

ano nastere cu bine! goodluck

scarlet  puss

o zi frumoasa!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1657 2014-03-17 11:05:37

Cristina2013
Full member

Sonicule drag  par  par  par  da , totul bine .. joi merg sa il vad si sa vedem cum decurge tot  hjarta .

Crisulici si fetita scumpa par  par  par  .. sincer nu realizez ca am 2 luni ... e foarte greu de crezut si acum, cred ca ma intelegi perfect.Mi se intampla sa mangai burticuta si ... cum am tot facut-o anii buni pana acum crezand ca ar fi bebe... sa mi se para ca visez. Sotul abia asteapta sa vina ziua  cand il va tine in brate  hjarta  ... eu incerc sa ma bucur de fiecare zi .. de fiecare etapa ..de fiecare moment atat de mult dorit  hjarta .
Crisu pana la a cata saptamana ai luat progesteronul ?

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1658 2014-03-17 11:08:54

sonia30
Moderator

cristinica Doamne ajuta in continuare! puss si eu ma trezesc mangaindu-mi burtica...goala din pacate de fiecare data...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#1659 2014-03-17 11:16:07

Cristina2013
Full member

Da Sonicule supa  prin cate trecem... cat visam ,traim,suferim .... dar nu trebuie sa ne pierdem speranta ca minuni sunt in aceasta lume in fiecare zi-numai trebuie sa credem in ele  rugaciune

#1660 2014-03-17 11:20:42

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Neata,

Sonia, multumesc frumos!

Incep sa devin parca din ce in ce mai abatuta si trista, m-a mancat sa citesc si pe net despre situatia mea si n-am citit de bine.
Nu vreau sa pateasca bb ceva din cauza mea hmm

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1661 2014-03-17 11:24:31

sonia30
Moderator

cristinica  par da,asa e,Dumnezeu da cand trebuie.presupun.si oi intelege mai tarziu...am mai inteles pe parcursu vietii din ele..

ieri citeam ca o fata a ramas gravida cu trompe obturate,dupa FIV esuat.si mi-am zis-Dumnezeu chiar da cand vrea El.si cu probleme mari.si totusi parca nu mai cred ca mie imi va da.nu simt...

#1662 2014-03-17 11:41:35

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Ano ,nu te mai gandi la prostii..nu mai citi nimic!!! stai cumintica ,vei vedea ca totul va fi bine!!!! hai curaj!!!! esti la termen,gata. totul va fi perfect!!!! pupici multi iti trimit. NU te mai speria singurica!!!!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1663 2014-03-17 11:48:45

Cristina2013
Full member

Sonicule  par , ai mare dreptate, Dumnezeu trece pe la fiecare cand ne vine randul. hjarta .. se intampla atatea minuni ... chiar atunci cand crezi ca nu se mai poate .Dar trebuie sa speram, sa ne rugam , sa ii cerem lui Dumnezeu si sa fim pozitive ... pentru ca intr-o buna zi se va intampla minunea  kram

Ano puss  ... mama lui de net  va .. dar nu mai citii

#1664 2014-03-17 11:51:15

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Sonia si eu stiu cazuri de genul. Probabil atatia ani de asteptare te fac sa nu mai simti decat dezamagire si resemnare. Nu stiu daca tu in sufletul tau ai renuntat sa mai lupti cu toate armele, dar din afara mie imi pare ca ai capitulat armele. Dar eu nu stiu nimic si doar citesc niste randuri pe un forum, ma pot insela enorm, mai ales ca nu povestesti, deci doar citesc printre randuri, asa ca imi cer mii de scuze daca gresesc!

Oana: nu imi e frica ca nu e la termen, mi-e frica sa depasesc, asa cum se preconizeaza, am deja placenta gr 3, bebe ia putin in greutate, mi-e frica sa nu depasesc mult peste 40s. Mi-e teama ca poate n-am ales bine si ar trebuie sa fac cezariana? situatia mea (col, pozitie bb etc) in studiile de pe net...nu zice de bine.
Inca nu sunt asa stresata de termen, ca mai am. Dar nu vreau sa ating 41s, ca n-am auzit de bine de nasteri asa tarzii, bebei in suferinta, meconiu, etc.
Sper ca am decis bine sa merg pe nastere vaginala. DAca se intampla ceva cu bb, nu mi-o voi ierta niciodata.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1665 2014-03-17 11:54:36

Cristina2013
Full member

Ano puss  ... chiar daca tu ai ales nastere naturala.. iar medici la momentul respectiv vor vedea ca e mai indicat cezariana  iti vor face. Cel putin aici unde sunt eu .. merg pe nastere naturala, e neaceptat sa ceri cezariana... dar daca vad ca pot aparea probleme imediat iti fac ceza. Stai linistita ca sunt medici  par

#1666 2014-03-17 11:58:54

sonia30
Moderator

ano,in sufletul meu nu cred ca am cum sa renunt,dar,da,in realitate,am capitulat,obligata...iti dai seama ca numai asa as fi renuntat vreodata.ca e momentan sau definitiv?nu stiu.ca e cu vreun motiv sau pur si simplu asa e sa fie?iar nu stiu.si nici nu cred ca mai conteaza.

cristinica par who knows?....

#1667 2014-03-17 12:13:20

Cristina2013
Full member

Sonicu meu drag par  hai sa-ti spun ceva ce cred ca fiecare femeie experimenteaza .Eu de cand am vazut ca nu vine bebe.. am mers la medici. descoperit "buba" ... pe langa faptul ca a fost  perioade cum stim fiecare .... am cautat sa cred ca totul va fi bine pana la urma.. ca drumul acesta are un rost , ca sunt facuta sa trec prin asa ceva ca sa reusesc. Nu pot spune decat ca am fost aproape sigura ca voi reusi .... poate am pus toata speranta ca trebuie sa fie bine... chiar daca gandeam de multe ori la dezamagirea care ma va astepta in caz de esec.. am zis: de ce sa nu profit de moment si sa profit de sansa asta sa fiu "insarcinata" ... si m-am comportat ca atare ... iar acum continui  hjarta

Fete ... nu stiu al voi ce senzatii va da progesteronul oral. dar de dmineata l-am luat ca am avut ceva treaba si acum parca sunt drogata,beata... ma chinui sa scriu  chicot .

#1668 2014-03-17 12:20:41

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

cristina, eu il iau seara oral si atunci pic lata lol pana reusesc sa adorm insa, sunt ametita ca mai apoi sa apara somnolenta... deci vezi sa nu te loveasca si un somnic dupa ameteala forgetit
si ca tot intrebai, eu inca il iau... acum la controlul de 20+ am intrebat cat il mai iau si mi-a zis ca in mod normal il recomanda pana in sapt 14, dar sa il iau in continuare ca rau nu imi face.. mie imi este teama cu tiroida, asa ca o sa il tot iau

ano, lasa netul! aia e sursa sigura sa o iei razna.. o prietena de-a mea ajunsese la 42+ si fetitia nu mai vroia sa iasa, asa ca au recurs la cezariana, iar acum are o caprita de clasa a III-a... tu esti monitorizata, esti inca in grafic, deci nu iti face griji

soni par

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-03-17 12:21:57)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1669 2014-03-17 12:30:45

sonia30
Moderator

cristinica puss tu ai luptat,de-asta ai simtit ca ai un scop si ai sperat ca vei reusi!eu nu mai lupt,pt mine totul e zadarnic...

iulia puss

#1670 2014-03-17 12:41:32

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Elena felicitari pentru ca esti la termen puss foarte frumoasa pozica
Ano nu te mai stresa,bebele o sa iasa cand se va simti el pregatit,iar daca va intarzia sigur se va gasi o solutie ca amandoi sa fiti bine...c putin mai aveti si va intalniti
Oana mi se par super cercelusii...mai ales ca verdele e culoarea mea preferata
Eu am tot sunat azi sa ma proframez penteu analuzele de trim 1 su s-au epuizat fondurile pe luna aprilie,deja se fac programari pt luna mai..cand nu mai sunt in trim 1...deci se pare ca le voi plati...asta este...voi fi mai atenta si ma voi programa mai din timp datile viitoare

#1671 2014-03-17 12:47:21

Cristina2013
Full member

Sonia nu pot spune ca la mine a fost mai usor material si conteaza enorm... tinand cont situatia pe care o traim . Dar o sa vezi ca iti vei recapata speranta , toate la timpul lor...  par

Iulia  lol  deja au inceptu ,a baia astept sa ma bag in pat... mai am putin sa imi fac un piure ca imi ecam foame si dupa  puss .Multumesc de lamurirea cu progesteronul kram .Sper sa fie si aici la fel.. sa mi-l lase mai mult timp.. iti da incredere ca ajuta  smile

Va pup , ma pun sa pap si ma bag in pat puss

#1672 2014-03-17 13:06:37

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Buna fete dragi:*

Elenus am adormit cu gandul la tine..sunt fericita ca ai ajuns la termen smile
Noi sambata am dat  cu lavabila dar mai avem si sambata viitoare un pic..iar ieri am fost la socrii si parinti..
Am mai facut si noi o sapt..parca nu mai am rabdare sa il tin p bb i  bratze..dar in acc timp ma rog sa mai stea in burtica macar 3 sapt..

Am si eu nevoie sa imi recomandati o pompa..am intrebat ieri in farmacie si mi s-a recomandat  una de costa 600 lei...

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.