homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-94

#1768 2014-03-18 14:11:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

rona mersi puss si eu am citit ca durerea la axila e sindrom premenstrual.si eu de-asta nici n-am mai sperat din Z 5/6 DPO.eu as vrea sa fac un FIV,macar fac ceva.nu mai sunt tanara,din pacate...regret ca nu m-am imprumutat de bani,nu m-am dat peste cap acum un an jumate si am pierdut timpul incercand natural si strangand bani...acum e prea tarziu.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1769 2014-03-18 14:19:55

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Soni, asa te vreau! Despre FIV, stiu ca au la un Promed un program interesant, fac un fiv gratuit pe luna, cu venituri sub 3500 de ron ambii parteneri.  Cand am facut eu inseminarea, era o fata care facuse fiv in programul asta. Am tinut legatura cu ea si a reusit. Tot cu dna dr Bolintineanu.  smile
NU mai stiu, sotul tau a mai repetat spermograma? Parca de vreo 3 ani incercati, nu?

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1770 2014-03-18 14:23:40

sonia30
Moderator

rona,nu mai este FIV in plan...nu scriu aici de ce.4 ani de incercari in curand,rona...4...urati si tristi care au adus numai probleme...nu,C n-a mai facut sperm din august 2012.stiu de toate programele FIV ,de toate clinicile.si pana sa ma hotarasc...degeaba am citit si stiu atatea,nu se concretizeaza in nimic.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1771 2014-03-18 14:27:27

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Sonia, niciodata nu e prea tarziu! Mi se rupe inima cand vad ca vb asa si nu stiu e sa-ti zic... Sunt convinsa ca iti vei tine puiul in brate si ca DD nu te va lasa. Iti inteleg dezamagirea si sentimentele prin care treci, pt ca si eu am simtit acelasi lucru. Stiu ca iti este greu sa auzi asta de la oricare dintre noi, dar eu sunt convinsa ca va fi bine si pt tine si ca nu este deloc tarziu pt a incerca sa faci ceva. Sunt convinsa ca ai ramane de la primul FIV, eu chiar ti-as recomanda si o IA.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1772 2014-03-18 14:28:26

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Pai Soni, sper sa va puneti in plan fiv-ul inapoi smile
puss si sa reusiti
Anoo! Inca putinn!!
Rona puss vai ce minuni!! Esti binecuvantata hjarta

Publicitate

loading...

#1773 2014-03-18 14:30:28

rona_persefona
Sr. member

Soni,  Cris parca 6 ani de incercari a avut, pana sa apara bebelina. NU este prea tarziu! Eu zic, daca ai posibilitatea...sa mai verifici o data trompele, fa si tu cand poti o histeroscopie, nu HSG.

Jac puss , multumim! Pup bebelinul tau superb!

Ma apuc si eu de mopuit si de o mancarica, sunt pe aici, prin zona. curat2  curat2

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-03-18 14:33:06)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#1774 2014-03-18 14:33:00

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Soni, puss  te simt atat de daramata incat nu imi pot gasi cuvintele sa te incurajez si imi pare tare rau sad Nu stiu ce as putea sa iti mai spun...daca vrei sa vorbim vreodata, daca crezi ca te-as putea ajuta cu ceva, putem vorbi pe mail sau la telefon.

Da, 6 ani am avut eu, am inceput la 26 de ani si am reusit la 32. Nu as fi crezut niciodata ca va trebui sa duc o lupta atat de grea si de lunga pt ceva ce ar trebui sa fie firesc..

Rona, ai grija cu mopuitul, sa nu te fortezi! La mancarica mai merge, dar la mopuit nu prea..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-03-18 14:47:01)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1775 2014-03-18 14:45:18

sonia30
Moderator

moon par multumesc

jac mersi puss as vrea sa fie asa de simplu...

rona puss am facut si histeroscopie in martie anul trecut.rez-trompe slab permeabile.dupa ce in 2011 in sept facusem HSG-trompe permeabile,la stanga perisalpingita.am scris unui dr cunoscut din strainatate si mi-a zis ca histeroscopia nu arata starea trompelor...ma gandeam sa repet HSG ul,dar simt ca degeaba...

cris par o sa te sun daca ai acelasi nr...

plecsi eu la scoala.va pup si va multumesc wave

#1776 2014-03-18 14:49:07

Bluemoon
Hero member

Soni, te pup si eu si iti urez o zi frumoasa! puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#1777 2014-03-18 14:49:35

cris8
Insomniac member

soni, acelasi nr am. daca vrei imi dai beep si te sun eu, am o multime de minute. dar suna-ma seara, intre ora 18 si 20 pot vorbi linistita,  ca e sotul meu acasa si sta cu fata.

Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-03-18 14:51:30)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1778 2014-03-18 14:58:13

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Am plecat si eu la mopuit lol
Pun bebele in balansoar ca de pe pat...pleaca lol

#1779 2014-03-18 15:05:39

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Ronaaa puss  , vaii mi-au dat lacrimile , sunt minunati ... nu am cuvinte  hjarta  hjarta . Si cat au crescuttttt  kram .Felicitari pentru cele 8+ , sunt doua lunite .. Doamne ajuta in continuare! rugaciune .
Sa stii ca eu  am fost aproape convinsa ca voi reusi.Dupa ce am intrat la punctie la limita ,cu doua ovocite ... si dupa asteptarea eterna de a ne suna sa ne spuna daca au fecundat ... cand am auzit ca amundoi am fost sigura ca va fi bine,ca minunea care se intampla va continua si vom reusi  hjarta ... am incercat sa cred cat pot de mult ca va fi bine.. m-a ajutat enorm si sotul si unele fete carora le multumesc mult  hjarta .
Blue puss nu te-am mai vazut de mult.. ai terminat cu rearanjatul ?
Crisulici drag si printesica frumoasa puss puss

Va pup dulce.. si eu am pus sa fac linte .. si mai tricotez,crosetez printre picaturi  smile

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1780 2014-03-18 15:18:06

rona_persefona
Sr. member

Cristinel, multumim! kram  par  Joi il vezi si tu pe grasunelul tau? hjarta ?

Cris, na, ca m-am speriat si n-am mai mopuit.. doar am spalat geamurile! chicot

Mie mi-e tare greu sa nu fac nimic. Eu faceam foarte mult sport inainte, alergam 10 km aproape in fiecare zi, participam la crosuri si la maraton...si brusc sunt inactiva, stau la birou pe scaun 8, 9, 10 ore pe zi.
Sotul face saracul, dar nu face bine.. spranceana  Face si curat si mancare. Ieri a facut varza si-a tocat-o ca la rate. Cred ca si ratezele se inecau cu varza aia...Asa ca am luat-o din nou la mana si i-am aratat cum sa faca fideluta....Degeaba! chicot
Cred ca o sa iau o femeie sa ma ajute cu menajul. cesafac

#1781 2014-03-18 15:25:28

Cristina2013
Full member

Rona , da joi  hjarta  si sigur sotul nu va putea veni .. dar asta e nu isi poate risca munca tocmai acum. Poate fac vreo gafa ... dar nu poti apela la mama/soacra? .. la cineva din familie ?.
Eu ma tot gandesc sa aduc pe soacra-mea 2-3 saptamani la inceput.. nu am pe nimeni aici si ... al meu mai mutl ca sigur va trebui sa munceasca si  vine numai al sf de saptamana... si deja imi e teama ca nu ma descurc .. etc etc .

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1782 2014-03-18 15:25:29

Bluemoon
Hero member

Cristinica puss n-am mai avut timp sa intru. Nu am terminat, am facut doar camera copilului 80%, azi mergem sa luam var, sper, spre sfarsitul saptamanii sa fie total gata, sa incep sa aranjez si eu hainute si jucarioare big_smile

#1783 2014-03-18 15:26:59

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Sonia kram atat... sunt aici, ma gandesc la tine rugaciune sa se schimbe ceva

Rona... sunt superbi hjarta

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1784 2014-03-18 15:32:10

rona_persefona
Sr. member

Cristinel, din pacate parintii mei s-au stins...iar soacra e departe, la vreo 400 de km si are 74 de ani. Si surorile imi sunt departe. Nu ma poate ajuta nimeni din familie..dar ne descurcam noi!

Nu stiu cum o sa facem cand nasc. Cred ca sotul va lucra o perioada de acasa..si poate vin si surorile cu schimbul. O sa fie tare complicat cu 2. Deja ma uit la filmulete cum se alapteaza gemenii, ma uit dupa carucioare, dupa patut dublu...Am muult de studiat. Eu nu stiu absolut nimic despre cresterea unui copil. Dar aminte doi! Dar ii iubesc de mor, chiar ma simt binecuvantata. Noi sa fim sanatosi! Ca le facem pe toate!

Timi Multumim frumos! puss

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-03-18 15:33:52)

#1785 2014-03-18 15:32:17

Cristina2013
Full member

Timiii hjarta 
Blue , incet incet se face tot  par

#1786 2014-03-18 15:43:44

cris8
Insomniac member

Rona, ai grija, sa nu te fortezi cu nimic. Eu nu am mai facut nimic in afara de mancare dupa FIV, pt menaj chemam o femeie din cand in cand, in rest mai facea sotul cat de cat. Eu nu am dat nici cu aspiratorul, pt ca e ff greu cel pe care il am si chiar ma fortez cand dau, de spalat pe jos nici atat. Nu am mai spalat la baie pt ca m-as fi fortat si mai ales nu am vrut sa stau in miros de chimicale, iar produsele de curatenie sunt groaznice. E prea greu obtinuta sarcina cu fiv, nu am vrut sa risc nici 0.001%. Mai bine sa sufli si in iaurt...

am o colega care in luna 4 de sarcina dupa ce a spalat pe jos, de la efort i s-a scurtat colul, a urmat cerclaj si stat numai la pat pana in luna a 9 a, desi pana atunci sarcina decurgea perfect. de aceea zic ca mai bine nu faci absolut niciun efort, tu te simti in forma dar nu mai e chiar asa...

Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-03-18 15:46:54)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.