|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-55#1027 2014-03-28 09:03:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1028 2014-03-28 09:18:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94neatza fete Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1029 2014-03-28 09:36:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94blue, ce frumoasa esti Offline #1030 2014-03-28 09:39:42
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94 ionela. Multumesc! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1031 2014-03-28 09:41:37
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94daca ai sti cat sper eu...de fapt stii, ca si tu ai sperat, dar uite ca Doamne- Doamne are grija de toata lumea Offline Publicitateloading...
#1032 2014-03-28 09:53:02
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela si eu sper si ma rog continuu sa fie bb luna asta desi nu prea cred ca am simptome ca si cand ar trebui sa-mi vina..dar ma gandesc ca poate Dumnezeu considera ca inca nu sunt pregatita pt un bebelus. In alta ordine de idei eu am luat o mica pauza sa intru sa vad ce mai faceti...avioanele mele au luat-o razna, deja sunt terminata psihic...si mai e asa mult pana la 14 cand scapppp...Week-end placut vouă ca eu abia am inceput turele. ..am avut libere pana azi. Pupici Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1033 2014-03-28 10:02:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94alexandra, simptomele de mestra pot fi si daca e bebe mic. eu acusi plec acasa, am un pic de treaba si dupa aia liberrr pana luni Offline #1034 2014-03-28 10:07:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Imi e si frica sa mă g?ndesc ionela...sper sa ai dreptate... ce bine de tine ai program de gravide...la juma de norma:))) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1035 2014-03-28 12:04:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alexandra, da. Bine ar fi sa fiu gravida. Programul mi l fac singura, nu s angajata la cineva strain, ci la firma sotului. Muncim impreuna. Offline #1036 2014-03-28 12:06:29
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94buna dimineata fetelor. am mers ieri la medic pentru o noua serie de analize. dupa cum va spusesem in celelalte posturi am tulburari menstruale. asa ca dupa o mica disputa cu sotul m-a luat de mana si m-a dus la medic. am facut eco si in urma ecoagrafiilor a rezultat ca am anexita si tiroida marita. mi s-a dat ca si tratament niste medicamente naturiste (insa uitandu-ma cu atentie la compozitie nu prea par naturiste) si mi s-a spus sa ma duc dupa 3 luni la control. mi-a prescris gynease si revisan forte. 11 + weeks Sa spui ce gandesti e un factor de risc! Offline #1037 2014-03-28 12:58:31
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela, nu stiu cum sa spun, sa nu sune un cliseu prost, luat de undeva, dar in final, acolo sus e cineva care aranjeaza lucrurile asa cum trebuie pt toata lumea. Chiar daca vine natural sau nu bebe, in final lucrurile sunt asa aranjate, incat sa se potriveasca si totul sa vina cand si cum trebuie. Eu m-am gandit de multe ori, ca imi doresc o fetita (nu ca daca era baiat m-as fi suparat, dar in sufletul meu tot o fetita aparea) si uite ca a fost cum mi-am dorit. Am refuzat FIV, am vrut sa incerc IA, stiam ca dr meu nu face, am incercat sa sun la alta clinica, care facea si nu mi-a raspns nimeni, mi-am zis ca daca nu raspunde nimeni, e un semn, ca nu trebuie sa insist, am insistat totusi, desi refuzam in sufletul meu si mi-au raspuns.....si am inchis, pt ca m-a bufnit plansul, ca nu puteam accepta asta. Am fost la dr meu sa-mi dea recomandare pt cineva care face si cand mi-a spus ca incearca el, nu am mai avut nici un stres, seara cu inseminarea, pt mine, a fost o seara in care am stat pt prima data in viata internata intr-un spital, dar nu am simtit deloc asa si nici o chestie artificiala acea inseminare, pt ca a stat dr cu mine continuu, pana la 4 dimineata, a venit si sotul meu si fost efectiv, o seara intre prieteni, in care am vb toate idioteniile posibile si imposibile. Si stau sa ma gandesc, ca totul a fost aranjat, ca sa-mi fie bine, chiar daca dupa 3 ani in care m-am dat cu capul de toti peretii si nu mai vedeam iesire din aceasta situatie. Mi-a fost crunt, cand vedeam toti cunoscutii cu copii si eu eram singura care orice as fi facut, nu puteam. Te inteleg mai mult decat iti poti imagina Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1038 2014-03-28 13:05:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Va pup fete luptatoare 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #1039 2014-03-28 13:19:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cris si tu stii bine ce inseamna sa treci prin asa ceva! Si eu cand am scris, eram cu lacrimi in ochi, amintindu-mi de acea seara si sincer, a fost una din cele mai frumoase seri din viata mea si care mi-a adus cea mai mare bucurie posibila. Stii, am ales numele Petra, nu numai ca imi placea f mult, dar si pt dr meu pe care il cheama Petre, e ca o multumire, ca fara el, eu nu as fi avut copilul meu si uitandu-ma pe calendar la data aprox. la care presupune el ca voi naste, e chiar de sf. Petru si Pavel si aproape de ziua in care ne-am cununat. Nimic nu e intamplator pe lumea asta. Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-03-28 13:20:38) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1040 2014-03-28 13:22:27
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fete " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1041 2014-03-28 13:27:04
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue determinarea ta imi da sentimentul ca orice e posibil atata timp cat iti dorești și lupti . Eu azi am observat ca am o scurgere cam apoasa asa...nu foarte cantitativa dar suficienta cat sa o simt...cred ca vine menstruația...asta este...poate luna viitoare e cu noroc. Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1042 2014-03-28 13:35:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi ce faci??? Ai vazut aseara barbatul fatal, la maruta??? Eu din pacate am ratat, dar am inteles ca e deosebit Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1043 2014-03-28 13:37:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozii draga mea te pup dulce. 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #1044 2014-03-28 13:39:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue am presupus ca imi vine cm pt ca ma dor sanii..si putin burta plus secretia aia...e devreme nu pt un test de sarcina? Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-03-28 13:43:44) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1045 2014-03-28 13:48:59
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alex, in ce zi esti? E bine sa incerci un test, in 11 DPO sa se vada ceva slab. Sanii te dor si la bebe si inca multe luni, iar de dureri d burta nu mai zic, eu o luna ma tot duceam la baie si verificam dac nu cumva mi-a venit Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|