|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-97#1825 2014-04-16 15:42:02
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alex, mai radem si noi, ce sa facem...Cu asta ne mai indulcim tristetea. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1826 2014-04-16 15:48:32
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94alex probabil ti-a facut si alta analiza.. pt urocultura intotdeauna am recoltat in recipient simplu O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1827 2014-04-16 16:22:46
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94cris posibil pt ca am mai multe dar exact asa mi-a spus, sa nu ating buretelul ca iese flora mixta . bafta la urmatoarea "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1828 2014-04-16 18:31:40
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fete mi-a adus sotul un mieeellll...si da-i si lupta cu transarea lui , ca el (sotul) nu puna mana ca vai draga i-e mila ..ei inchipuiti-va..Miti era in transa de miros ..si ea calare pe animal:)))il musca de coada nu se apropia prea tare ca stia ca o caftesc ...circ...acum o sa pun o parte la congelator ca vineri plecam la munte si opresc o pulpita sa o gatesc maine ....yuhuuu. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1829 2014-04-16 20:43:35
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, nu mai spune, ca eu sapt asta am postit si asa mi-e o pofta de mancare buna... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#1830 2014-04-16 20:56:54
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94fetelor am intrat doar sa va citesc si sa va salut,nu mai stiu ce sa comentez,ma duc sa ma bag la somn ca ieri am baut o cafea(nu beau de obicei) si trebuie sa recuperez somnul pe care l-am pierdut aseara pe pereti Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #1831 2014-04-16 20:56:54
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Nu draga mea Eleny nu gatesc friptura de mieelll, nuuu doar legume, ierburi, usturoi, marar. atat .Stai linistita " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1832 2014-04-16 21:01:07
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94da rozi si eu la fel am tinut anul trecut tot postul pastelui dar acum nu am mai putut nu stiu de ce si nici nu m am spovedit.si nooua ne trimit socrii mei miel de la tara dar eu nici nu ma ating de el After all,tomorow is another day!! Offline #1833 2014-04-16 21:10:11
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Caty, chiar ma gandeam la tine azi?Ce faci?Esti bine?Ai luat potent power? " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1834 2014-04-16 22:12:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94rozi ce sa fac de vreo 2 zile sunt bona la baietelul lui nasa...si maine la fel ca ea e la munca si nu are cu cine l lasa .de fapt bona e mult spus ca baietelul e mare are 9 ani dar e foarte obraznic si singur face numai obraznicii After all,tomorow is another day!! Offline #1835 2014-04-17 08:52:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata fetele. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1836 2014-04-17 09:10:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata, tuturor! Sa aveti o zi cu liniste si pace interioara! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1837 2014-04-17 09:12:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata fete, eu m-am trezit de dimineata si am aranjat cate ceva prin casa, am multe de facut..maine plec la muuunteee:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1838 2014-04-17 09:20:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Si noi mergem sambata dimineata sa ne spovedim eventual si impartasim daca ne permite,e prea departe biserica sa le facem pe rand,sunt vreo 30-40 km..... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1839 2014-04-17 09:28:38
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetelor, eu ieri si azi vad ca am cate o mica pata, care la mine se numeste CM. Dar tot e bine, ca nici pe astea nu le-am mai vazut de vreo jum de an. Doamne, am ajuns sa ma bucur chiar si de asta, desi numai CM normal nu se poate numi, dar ma bucur ca am un punct de plecare, maine ma duc sa repet AMH si estradioulul, pe care mi le-a recomandat ultimul doct. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-04-17 09:34:20) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1840 2014-04-17 09:33:43
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Si noi ne bucuram pentru tine Eleny Poate cu toate tratamentele ce faci pana la urma vei reusi si tu sa iti reglezi organismul si apoi sa iti vezi visul implinit. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1841 2014-04-17 09:34:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny yhuuhuhuu " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1842 2014-04-17 09:35:25
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, eu vreau sa reusim toate, nu mai vreau sa vad pe nimeni trecand prin chinul nostru de acum. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-04-17 09:37:46) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1843 2014-04-17 09:41:21
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny si eu vreau sa nu mai fie nimeni pe lista asteptarii dar din pacate nu va fi niciodata asa dintr-un motiv sau altul dar cu toate astea cu siguranta mai devreme sau mai tarziu toate vom trece aceasta pagina si pe urmatoare vom scrie lucruri mult mai frumoase. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|