PreMenstrual Solution de la Solaray
- clau
- New member
- Inregistrat: 2014-02-20
PreMenstrual Solution de la Solaray
mi-am cumparat PreMenstrual Solution de la Solaray de la plafar. A folosit cineva? este bun pt diminuarea durerilor menstruale sau pt reglarea menstruatiei? Scrie pe flacon ca se iau 2 capsule/zi inainte si in timpul menstruatiei. Insa ma intreb daca nu cumva ar trebui sa iau zilnic, intr-o cura de cateva luni pt reglarea menstruatiei.
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
Re: PreMenstrual Solution de la Solaray
eu am luat mai multe feluri de suplimente din comert care promiteau reglarea menstrei, reducerea neplacerilor premenstruale si reducerea durerii menstruale - nu m-a ajutat niciunul in niciun fel. cred ca e importanta cauza durerii - daca e de natura hormonala sau inflamatoare. suplimentele de genul asta deseori contin cretisoara, vitamina E, ulei de primula etc., care mi se pare ca ar actiona - teoretic - pe linie hormonala. mai exista si suplimente pe baza unor plante cu proprietati antiinflamatoare - poti sa incerci si din acelea, daca nu te va ajuta ceea ce iei acum.
- clau
- New member
pai asta contine vitamina B6, B12, acid folic..si multe plante: traista ciobanului, calin, musetel, papadie, lucerna, si ceva chinezesc Dong Quai, Vitex. Scrie k este antispastic si antiinflamator si reduce dezechilibrul estrogen/progesteron. Am sa il incerc, dar mi se pare logic sa fie folosit zilnic cateva luni ca sa ajute in reglarea menstruatiei, dar pe prospect nu scrie nimic de genul acesta, scrie k se ia doar inainte si in timpul ei. Pt reglarea menstruatiei zici k nu te-a ajutat nimic? sa inteleg k acum ai tot menstruatie neregulata?
- jeannie
- Addicted member
stiu ca dereglarea se poate rezolva prin homeopatie, dar doar atata timp cat iei tratament; niciun tratament nu tine dupa ce il opresti. suna interesant remediul tau; ia-l cum scrie pe prospect. sa imi zici si mie cum te simti cu el.
- clau
- New member
Am sa-l iau si-ti zic daca m-a ajutat..sper sa fie ok cu el, acu iti dai seama k nu ma astept sa faca minuni sa mi dispara de tot durerea si dereglarea hormonala( pt k e este o dereglare din moment ce nu am menstruatie regulata, si mi vine si la 2 luni uneori) , dar poate cat de cat mai amelioreaza durerea si reusesc si eu ma tin pe picioare in ziua aia si sa nu zac in pat ca leguma incordata de durere ..cu homeopatia ai incercat? Ce daca ar trebui luat permanent tratamentul, k oricum e natural, pe baza de plante, nu cred k are ce sa ti faca rau. Eventual cu pauze de o luna doua, dupa care reluat tratamentul. Poate ajuta
- jeannie
- Addicted member
eu am facut analize hormonale si am avut surpriza ca nu am nicio dereglare hormonala. in timpul unui tratament homeopat, trebuie sa eviti: cafea, tigari, tot ce este mentolat, inclusiv pasta de dinti obisnuita (trebuie folosita una homeopata) etc.
Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-02-28 23:38:05)
- clau
- New member
dar nu inteleg, daca nu ai dereglare hormonala de ce nu ai menstruatie regulata?
- jeannie
- Addicted member
Uite ce am gasit:
In toata lumea, milioane de femei sufera in fiecare luna din cauza durerilor premenstruale si menstruale. Sindromul premenstrual (SPM) apare cu 7-14 zile inainte de ciclul lunar si afecteaza starea generala a femeii la locul de munca, in viata familiala si in sportul de performanta. Exista femei care sufera mai putin si o perioada mai scurta de timp. Altele sufera mai mult si o perioada mai indelungata. Cel mai des intalnite simptome sunt starea tensionala, iritarea, anxietatea, durerile de cap, de spate si de sani, balonarea, edeme ale degetelor si gleznelor. Exista femei cu o sensibilitate excesiva in aceasta perioada, cu izbucniri in plans, pofta de dulciuri sau iesiri temperamentale. Manifestarea si intensitatea simptomelor difera. In cazul a 5-10% dintre femei, aceste simptome pot fi atat de grave incat le perturba viata cotidiana. Cauza sindromului se pare ca se datoreaza dezechilibrului hormonal, estrogen versus progesteron, aparut in a doua jumatate a ciclului menstrual, in urma maturizarii ovulelor. Daca este prea mare cantitatea de estrogen si prea mica cea de progesteron, substantele care regleaza dispozitia si senzatia de durere nu se produc in cantitati suficiente. Sensibilitatea mamelelor este provocata de excesul hormonului numit prolactina.
Sunt curioasa daca trebuie sa fac analize si in a doua jumatate a ciclului menstrual, pentru ca eu le-am facut in faza foliculara.
Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-02-28 23:59:32)
- clau
- New member
pai progesteronul stiu k se face in ziua a 7a dupa ovulatie, insa dak e menstruatie neregulata nu stiu de unde poti sa afli cand se produce ovulatia, mai ales daca iti vine mai rar menstruatia la intervale mari....cred k asta ar trebui sa spuna un medic endocrinolog...
Dar tratamentele homeopate nu le poti lua si pt dureri menstruale pt dismenoree? chiar daca nu ai dereglare hormonala? K si pastilele astea pt dureri, antiinflaatoarele/antispasticele trebuie luate cand te ia durerea si incepe sangerearea, dar daca e neregulata menstruatia nu ai de unde sa stii niciodata cand te apuca, poate sa te apuce intr-un moment f nepotrivit si poate nu poti sa le iei imediat, de exemplu pe stomacul gol k n ai apucat sa mananci si atunci ce faci...k te poate lua o durere de stomac dupa aia...nush cat de eeficient e omezul, in cazul in care totusi nu ai mancat nik inainte...d asta ma gandesc k ar fi mai ok sa fie prevenita durerea cumva, prin tratamente homeopate, naturiste, etc si dak tot doare sa putem lua doar un no spa care nu e nociv si il poti lua si pe nemancate.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|