homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza tratata de 2 ori si tot nu trece

#1 2014-03-03 23:13:21

ochi de stele
Full member
Inregistrat: 2012-06-16

candidoza tratata de 2 ori si tot nu trece

bang   Vreau un sfat de la cineva.. vreau sa aud daca a mai trecut cineva printr-o situatie ca a mea. Va Rog!
        In decembrie am facut prima analiza de secretie si a iesit candida. Stiam ca am deoarece am mai mers la medici,am mai facut tratamente da tot revenea (vreo 2 ani am umblat). Am facut tratament apoi la papanicolau in ianuarie a aparut candidoza negativ. Am luat o luna ovule softigin si dupa ce le-am terminat imedia a reaparut (la 2-3 zile). Am mers repede la medic, s-a uitat si a zis ca da, este. Mi-a dat tratament dupa aceeasi analiza de secretie din decembrie (mi s-a parut ciudat), si ovule Ginophylus pt refacerea florei. Sambata le-am terminat iar luni am mers la control si a zis ca mai e putina candida..... wow  am zis serios?? Am intrebat-o daca o sa scap vreodata si a zis ca sa nu-mi fac griji ca asa e, trece mai greu. Mi-a facut si alta analiza de secretie. Mentionez ca am tinut si regim alimentar, s-a tratat si partenerul, nu am aut contact pe timpul tratamentului.
           Vreau sa stiu daca e posibil asa ceva, sa treaca asa greu. Ea mi-a zis ca e dereglat Ph-ul si dureaza pana se reface. A mai trecut cineva prin asa ceva? Pt ca intru la idei........... Un sfat va rog. Multumesc! supa

Ultima oara a fost editat de ochi de stele (2014-03-03 23:15:55)

#2 2014-03-04 12:22:48

ochi de stele
Full member

Re: candidoza tratata de 2 ori si tot nu trece

nimeni nu a trecut prin asa ceva? sad nimeni nu ma poate sfatui?

#3 2014-03-04 12:43:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai cum ti-a zis ca e candida in continuare, ochiometric ? stai sa iasa rezultatul de la examenul de sceretie

#4 2014-03-04 16:38:25

ochi de stele
Full member

da. nu mi-a mai dat oricum tratament, a zis sa asteptam rezultatul. totusi daca inca nu a trecut.... nu inteleg de ce nu se sperie lumea de candidoza si zice ca trece repede.. la mine vad ca e ff atasata de mine, nu ma lasa deloc in pace :sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.