|
Nu esti logat.
Scurgeri maroni ambundente...#1 2014-03-06 02:27:32
scurgeri maroni ambundente...buna Offline #2 2014-03-06 02:59:33
Re: scurgeri maroni ambundente...Cel mai probabil e candida. Degeaba a luat ea tratament daca tu nu ai luat. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-03-07 00:36:55
Re: scurgeri maroni ambundente...am facut si eu tratament...nu stiu din ce cauza nu a trecut. anticonceptionale nu administreaza... Ultima oara a fost editat de rzv07 (2014-03-07 00:59:58) Offline #4 2014-03-07 20:27:11
Re: scurgeri maroni ambundente...Spune-i sa faca un test de sarcina sa va lamuriti daca e sarcina sau nu, cu toate ca nici in sarcina nu e ok sa aiba scurgeri de genul asta. TOGETHER is my favorite place to be. Offline #5 2014-03-07 23:26:06
Re: scurgeri maroni ambundente...
ar putea fi cateva chestii, mai serioase sau mai putin serioase, dar orisicum trebuie sa mearga la ginecolog. Offline Publicitateloading...
#6 2014-04-03 14:28:00
Re: scurgeri maroni ambundente...Buna. Am si eu o problema... din luna octombrie am ?nceput sa iau logest. in luna februarie in data de 17 mia venit normal menstruația care m-a tinut 4-5 zile. mentionez ca de c?nd iau anticoncepționalele ciclul nu mai are aceeasi abundenta. La 2 sapt dupa terminarea menstruatiei am inceput sa am niste scurgeri maronii. am fost la ginecolog si mi-a spus ca am un chist pe ovarul drept. Mi-a prescris Normoflux pentru oprirea scurgerilor si calciu efervescent. am revenit dupa 2 sapt la control si mi-a spus ca chistul se afla inca acolo dar nu mi-a mai prescris nimic. a spus sa astept sa vad in timp ce se intampla. c?nd mi-a venit menstruația in martie m-a tinut doar o zi. astazi, inainte cu aproximativ 2 sapt pana la urmatoarea menstruatie am observat o mica scurgere puțin maronie. ce poate sa ?nsemne asta? doctorita mi s-a parut foarte superficiala..este normal daca am chist sa se intample asa ceva? ar putea fi cumva vorba de o sarcina sau altceva mai grav decat un chist? Offline #7 2014-04-03 14:41:38
Re: scurgeri maroni ambundente...inseamna spotting, e din cauza AC probabil si daca se repeta mai multe luni la rand inseamna ca e cazul sa le schimbi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|