homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efect anticonceptionale diminuat?

#1 2014-03-06 20:17:21

Sheri
Full member
Inregistrat: 2010-03-02

Efect anticonceptionale diminuat?

De ieri am observat in secretia vaginala cateva firisoare de sange care nu ar avea ce sa caute acolo avand in vedere ca menstruatia mi-a venit cu doua saptamani in urma si acum  sunt la pastilele din saptamana a doua de pe foila de AC.

Mentionez ca nu am uitat nici o pastila si nu stiu sa fi consumat sau sa fi facut ceva care sa afecteze protectia. Am luat antibiotice in pauza si in primele 2 zile de pastile, dar nu am avut contact sexual in timpul asta si intre timp am inghitit si cele 7 pastie in plus pentru reinstalarea protectiei. Care ar putea fi cauza? Si mai ales exista sanse sa fie afectata protectia? Ca as vrea sa stiu daca in continuare e nevoie sa ma protejez suplimentar sau nu. Evident, voi trece si pe la ginecolog, insa abia saptamana viitoare voi avea timp.

#2 2014-03-06 20:27:00

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Efect anticonceptionale diminuat?

Daca ai tinut 7 zile protectie suplimentara fupa terminarea antibioticului protectia e ok. Firicele de sange pot fi spotting.. Daca se repeta si la urmatoarea folie du-te la medic

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2014-03-06 20:41:08

Sheri
Full member

Poate sa apara spottingul asa din senin?
Stiam ca spottingul poate sa apara pe primele folii de administrare. Sau am mai patit tot cu karissa acum ceva ani sa imi vina peste ultimele pastile si am fost sa le schimb, culmea mi s-a dat artizia care are aceeasi concentratie de hormoni, dar  surprinzator dupa nu am mai avut probleme.

Si in plus, acum realizez ca pana in decembrie am luat artizia, si din ianuarie am trecut la karissa, de capul meu ca sa zic asa, pt ca nu am mai gasit artizia pe piata, dar avand aceeasi concentratie nu m-am gandit la posibilitatea de a fi spotting. Oricum, fata de ce am mai "experiementat" eu ca spotting,  sangele are culoare normala, nu pare sa fie maroniu, desi la o asemenea cantitate infima nu sunt sigura ca am cum sa imi dau seama.

#4 2014-03-06 21:13:39

QueenOfRoses
Moderator

Da poate sa apara oricand..
Eu acum cativa ani aveam pete mici de sange, care erau de la rana pe col.. Si de la un contact sexual mai dur sau fara lubrifiere suficienta poti avea sangerari mici.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2014-03-06 21:38:02

Sheri
Full member

Multumesc pt raspuns, chiar nu stiam ca poate sa apara oricand, in cazul asta sper sa fie totul in regula si sa fie spotting cum zici tu

Publicitate

loading...

#6 2014-03-06 22:36:44

QueenOfRoses
Moderator

Oricum nu strica o vizita la gineco.. Dar daca se repeta episodul cu sangerarile trebuie sa mergi sa ti le schimbe..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.