homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina sau nu?

#1 2014-03-08 15:56:21

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

sarcina sau nu?

Buna ziua am si eu o nelamurire ..in data de 30 ianuarie am facut un avort , dupa 15 zile din pacate la insistentele sotului am intretinut relatii sexuale..dar nu s-a terminat in mine... in tot timpul asta am avut mici scurgeri de sange... dupa calculele mele pe la sfarsitul lunii februarie maxi 26 feb . ar fii trebuit sa imi vina stopul...nu mi-a venit...in data de 3 martie am facut 2 teste de sarcina... amandoua au iesit cu cele 2 liniute doar ca cea dea doua nu s-a vazut foarte bine...dupa 2 zile am mai facut inca 2 si aveau acelasi rezultat... sunt insarcinata?! astazi in data de 8 martie mia venit o scurgere ca un ciclu normal ... am dureri in spate jos...exista posibilitatea sa fie sarcina extrauterina sau cea la care am facut avortul sa nu ma fi curatat cum ar fii trebuit? si daca e sarcina extrauterina ce se face? cum se procedeaza? Multumesc

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#2 2014-03-08 16:54:59

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: sarcina sau nu?

se poate sa nu te fi curatat bine.mi se pare inconstienta si din partea sotului si din partea ta.poate intr-o zi veti vrea copil.si nu aveti grija sa se mai poata.mergeti la dr iar!a 2 a liniuta pe test,oricat de pala,inseamna ca esti insarcinata.nu iti pot spune felicitari,insa.

stii sigur ca nu a ejaculat in tine dupa avort?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2014-03-09 11:10:30

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

Da sunt sigura ca nu a ejaculat in mine dupa avort..as avea nevoie de mai multe pareri daca se poate

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#4 2014-03-09 11:15:17

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

eu spun sa mergi sa-ti faci un eco sa vada starea uterului, daca a fost bine curatat, nu-i de joaca. kram

si poate iei in considerare varianta cu anticonceptionale daca nu va doriti acum un copil si nu utilizati prezervativul. asta ca previ un alt avort, ca e pacat de tine sa treci prin asa ceva. sanatate.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-03-09 11:17:26)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#5 2014-03-10 00:39:23

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

diiiiaaaa a scris:

Buna ziua am si eu o nelamurire ..in data de 30 ianuarie am facut un avort , dupa 15 zile din pacate la insistentele sotului am intretinut relatii sexuale..dar nu s-a terminat in mine... in tot timpul asta am avut mici scurgeri de sange... dupa calculele mele pe la sfarsitul lunii februarie maxi 26 feb . ar fii trebuit sa imi vina stopul...nu mi-a venit...in data de 3 martie am facut 2 teste de sarcina... amandoua au iesit cu cele 2 liniute doar ca cea dea doua nu s-a vazut foarte bine...dupa 2 zile am mai facut inca 2 si aveau acelasi rezultat... sunt insarcinata?! astazi in data de 8 martie mia venit o scurgere ca un ciclu normal ... am dureri in spate jos...exista posibilitatea sa fie sarcina extrauterina sau cea la care am facut avortul sa nu ma fi curatat cum ar fii trebuit? si daca e sarcina extrauterina ce se face? cum se procedeaza? Multumesc

mergi la medic. maine.

ps. sotul, cu insistentele lui, ar trebui sa incerce sa isi scoata un plaman, prin gat, ca sa isi dea seama ce inseamna sa faci un avort. iar tu...ai grija de tine si protejeza-te, pentru numele lui Dumnezeu! suntem in anul 2014 si nu cred ca meriti un asemenea stres si atata durere.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.