|
Nu esti logat.
Lucruri pe care ma bucur ca le-am descoperit/pe care le-as face altfelPagini: 1
#1 2014-03-10 17:09:09
Lucruri pe care ma bucur ca le-am descoperit/pe care le-as face altfelPropun sa scriem aici lucrurile pe care ne bucuram ca le-am descoperit, mai importante sau mai marunte, fie ca este vorba de produse, de un mod de a proceda, etc. De asemenea lucrurile la care am luat plasa sau pe care le-am face altfel. Offline #2 2014-03-10 19:17:23
Re: Lucruri pe care ma bucur ca le-am descoperit/pe care le-as face altfelEu ma bucur ca am avut inspiratia sa imi prind sifonierul de perete pt ca era sa cada peste mine acum vreo luna (deoarece sunt scunda si m-am urcat pe un raft sa ajung la altul ).. Si la fel ca Rose, e bine sa ai mobila pana in tavan, conteaza la spatiu.. Noi asa avem sifonierul. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-03-11 12:51:21
Re: Lucruri pe care ma bucur ca le-am descoperit/pe care le-as face altfelam gasit despre arsuri ca e bine sa pui faina imediat pe pielea oparita . eu stiam de sare, zahar sau miere si personal mi-a facut bine sarea (cred). Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-03-11 12:51:44) Offline #4 2014-06-26 00:20:28
Re: Lucruri pe care ma bucur ca le-am descoperit/pe care le-as face altfelMa bucur ca am descoperit: Offline #5 2014-08-04 12:11:41
Re: Lucruri pe care ma bucur ca le-am descoperit/pe care le-as face altfelAlt desert minunat care se face in 5 minute. L-am descoperit cand ma luase o pofta nocturna de dulce. Chec cu cacao in cana la cuptorul cu microunde dupa reteta Laurei Sava. E minunat! ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|