|
Nu esti logat.
Bubite pe labii#1 2007-01-09 00:18:44
bubite pe labiiam dat un search si nu am gasit un raspuns la problema mea asa k am indraznit sa va intreb.am observat k mi-a aparut o umflatura ca o galma mica dar destul de tare pe una din labii.m-am speriat si m-am spalat foarte des si mi-am dat cu spirt.a trecut acolo dar apoi a aparut in alta parte,pe partea opusa.a trecut si de acolo si acum am o galma pe labia dreapta si vad k nu mai trece:(((de la ce poate fii?nu imi explic.anticonceptionale iau de 3 luni,iar prima galmulita mi-a aparut inainte sa-mi incep viata sexuala iar acum cum imi trece intr-un loc apare in altul:((va rog dati-mi un sfat:( Offline #2 2007-01-09 00:22:27
Re: bubite pe labiite doare in vreun fel? iese ceva din ea? si eu am o bubitza care sta...nu ma doare , nu ma mananca, nu face nimic...pur si simplu e acolo. Cocorosie! Offline #3 2007-01-09 09:06:22
Re: bubite pe labiipoate e un cosulet VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-01-09 10:16:07
Re: bubite pe labiiam mai patit si eu asa.e ca un cosulet..si am strans-o putin...a iesit putin din el apoi am dat cu putin astringent si a trecut.nu stiu de la ce apare.nu a fost o singura data.cred k de la lama de ras...sau de la microbii din aer apa..dp maini... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2007-01-09 10:37:22
Re: bubite pe labiise infunda(ca sa zic asa) canalele de excretie ale glandelor de tot soiul de pe acolo...asta e explicatia acestor bubite Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-09 20:22:40
Re: bubite pe labiima doare doar cand apas pe galma.din cate am vazut eu nu are lichid si nu prea seamana cu vreun cos:(mai astept un pic sa vad dak trece dak nu ma duc la doc:(multumesc oricum pt raspunsuri Offline #7 2007-01-09 20:27:59
Re: bubite pe labiidoctoressa spuneai in alt topic de o boala cu bubitze care se termina in "contagiosum".despre ce era vorba? Cocorosie! Offline #8 2007-01-10 11:46:42
Re: bubite pe labiimoluscum contagiosum....Moluscum contagiosum se prezintă sub forma unor proeminenţe de dimensiuni diferite: gămălie de ac până la bob de piper, rotunde, hemisferice, de culoarea pielii, relativ dure la palpat. Numărul leziunilor variază între una şi câteva zeci. Unele elemente (mai ales cele mai mari) pot fi centrate de o mică depresiune. Dacă sunt apăsate mai puternic din ele se elimină o masă păstoasă sau semilichidă albicioasă. Manevra însă nu este recomandabilă, deoarece favorizează împrăştierea virusului. Este o afecţiune autolimitată care, lăsată netratată, care se vindecă spontan la pacientul imunocompetent Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-01-10 14:24:58
Re: bubite pe labiiLavinia, de ce nu citesti tu cu atentie ce am scris despre...? Nici o boala care trece de la sine nu are cum sa fie grava Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-01-10 15:22:02
Re: bubite pe labiiok! am recitit. totusi este grav? trebuie doar sa astepti in astefl de cazuri? Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2007-01-28 17:13:23) Offline #11 2007-01-10 15:31:11
Re: bubite pe labiiNu e grav...daca nu te deranjeaza. Poate sa nici nu fie vorba de asta, pot fi doar niste mici chisturi pe canalele de excretie ale unora dintre glandele, numeroase dealtfel din zona. Mergi la un ginecolog, insa cred ca tot asta iti va spune Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-12-11 13:25:54
Re: bubite pe labiicel mai bine ar fi sa mergi la medic...orice ar fi o sa fie bine...ai sa vezi happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-12-15 13:47:51
Re: bubite pe labiiSi eu am avut aceleasi probleme ca si voi si am fost la ginecolog.Pe atunci nu imi incepusem viata sexuala.Doctorita mi-a spus ca nu e nimica grav,daca as avea imunitatea organismului mai buna mi-ar trece mai repede si mi-a recomandat Eurovita. Deci m-am linistit,nu e o infectie sau altceva. Offline #14 2007-12-15 16:45:01
Re: bubite pe labii
nu cred ca e bine ca ai dat cu spirt,foloseste un antiseptic alta data. Offline #15 2008-07-10 12:07:43
Re: bubite pe labiibuna! m am trezit de dimineata si am observat ca mi a iesit o bubita pe una din labiile mari,dureroasa nu e ,dar ma mananca.si problema e ca de vreo luna de zile i au aparut prietenului meu pe penis vreo 3 si in alte parti ale corpului(picioare,burta,fese)si eu am inceput sa iau anticonceptionale de 11 zile si am facut o neprotejat.e posibil sa fi luat de la el???sau sunt doar eu paranoica?ma gandeam sa ma fi piscat ceva(de ex un purece) pt ca mai am 2 pe picioare sunt destul de speriata daca cumva am luat ceva de la el? Offline #16 2008-07-10 12:09:21
Re: bubite pe labiihmmm pe el il manaca? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-07-10 12:11:42
Re: bubite pe labiida inca tare de tot si a facut rani de cat s a tot scarpinat:( Offline #18 2008-07-10 12:12:24
Re: bubite pe labiide bubitele de pe penis vorbeam? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-07-10 12:18:05
Re: bubite pe labiipai pe penis n a reusit sa si faca rani cel putin inca dar pe restul corpului pe unde i au mia iesit da...ma gandeam ca la mine poate fi doar de la vreun fir de par iesit pe sub piele,e posibil sa fie asa si sa ma manance totusi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|