|
Nu esti logat.
Interpretare analize hormonale#1 2014-03-13 15:40:30
Interpretare analize hormonaleBuna ziua, in urma unui control medical mi s-a recomandat sa fac urmatoarele analize hormonale. Am sa scriu si valorile laboratorului unde le-am facut. Analizele sunt facute in ziua a 22 a CM dupa un ciclu de 43-45 de zile in ultimele 2 luni. Problema e ca doar Luni spre seara pot sa merg la doctorita cu ele si as dori daca se poate sa ma ajutati cu interpretarea lor. Ultima oara a fost editat de LarisaLali (2014-03-13 15:44:01) Offline #2 2014-03-14 22:57:49
Re: Interpretare analize hormonaleanalizele tale nu sunt foarte serios modificate. problema principala ramane cresterea de prolactina, care insa poate avea foarte multe cauze si pe care chiar nu o pot interpreta pe un forum, in lipsa mai multor informatii privind contextul clinic si alte semne si simptome pe care le mai ai. nici varsta nu o stiu analizele astea nu sunt matematica, din pacate pentru noi toti... Offline #3 2014-03-15 00:38:55
Re: Interpretare analize hormonaleMultumesc mult.. Asa e, pana Luni trece timpul si voi putea merge sa vad despre ce e vorba si sa primesc un tratament, daca va fi cazul. Multa sanatate va doresc si eu! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|