|
Nu esti logat.
Interpretare Spermograma#1 2014-03-22 14:38:43
interpretare SpermogramaAm facut si eu astazi o spermograma si nu cunosc foarte bine rezultatele daca sunt fertil sau nu!!! Offline #2 2014-03-22 15:03:00
Re: interpretare Spermogramatrebuie sa vezi ce-i cu leucocitele alea. nu au ce cauta in sperma. fa si o spermograma cu culturi sa vezi ce produce leucocitele. sanatate. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #3 2014-03-22 16:18:06
Re: interpretare Spermogramadar in rest cum este in afara de aceste leucocite ... exista probleme ceva? Offline #4 2014-03-22 16:27:07
Re: interpretare SpermogramapH e la limita superioara, probabil e dereglat de leucocite si se va regla cand scapi de infectie. in rest pare destul de ok. cand scapi de infectie va fi si mai buna. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-03-22 16:30:08) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #5 2014-03-22 19:44:50
Re: interpretare Spermogramada ea face un tratament de cateva luni pt ca are chisturi ovariene...dar am facut si eu o analiza pt ca am crezut ca poate sunt eu de vina....multumesc foarte mult de raspuns Offline Publicitateloading...
#6 2014-03-22 19:58:22
Re: interpretare SpermogramaTratamentul pentru chisturi ovariene, nu e acelasi ca pt o infectie. Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #7 2014-11-14 10:01:45
Re: interpretare SpermogramaBuna ziua, As vrea sa ma linistesc daca sotul meu este in regula in urma analizei de spermograma. volum sperma 3ml aspect sperma alba opaca timp de fluidificare completa a spermei <30 minute ph sperma 7.5 numar spermatozoizi 35.2mil./ml spermatozoizi mobilitate normala 70% spermatozoizi forme aberante <30 % comentarii: sperma are vascozitate normala celule epiteliale -rare leucocite-rare prezente aglutinari mixte spermatozoizi/celule abstinenta 3 zile. Va multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|