|
Nu esti logat.
Iritatie pe capul penisului#1 2014-03-27 18:35:18
Iritatie pe capul penisuluiBuna ziua,acum 1 saptamana am intretinut relatii sexuale neprotejat cu o persoana pt care a fost prima data.Dupa 2 zile sa masturbat si a observat ca la putin timp dupa asta ia aparut o iritatie pe capul penisului.Acum nu stiu ce sa cred,daca iritatia a aparut din cauza masturbarii sau din cauza ca a fost prima data pt el sau chiar din cauza ca as putea avea eu o infectie tip candida.Eu nu am nimic,nici o mancarime,nici o usturime,nici o iritatie nimic si totusi iritatia aia a aparut.De 3 zile el a inceput sa foloseasca Nidoflor dimineata si seara si se pare ca incepe sa se treaca,dar ne este frica sa mai facem asa si urmatoarea data,fara prezervativ,pt ca nu avem nici cea mai mica idee de unde provine iritatia.Va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva....Va multumesc... Offline #2 2014-03-27 19:03:04
Re: Iritatie pe capul penisuluiSi cam cum e iritatia cu pricina ? Poti merge sa faci un examen de secretie ca sa excluzi posibilitatea vreunei candidoze la tine Offline #3 2014-03-27 19:33:44
Re: Iritatie pe capul penisuluibubite mici rosii,nu foarte multe...au mai disparut de cand foloseste crema Nidoflor Offline #4 2014-03-27 19:35:47
Re: Iritatie pe capul penisuluiDaca mergi la ginecolog iti va si interpreta rezultatul analizei Offline #5 2014-03-27 19:55:22
Re: Iritatie pe capul penisuluiOk,multumesc mult Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|