homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema digestita ciudata

#1 2014-04-01 21:03:25

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

problema digestita ciudata

buna fetelor,
ma confrunt de mult timp cu colon iritabil, cu care m-am obisnuit de altfel. de cateva zile insa am o stare de greata cu acid gastric pana in gat, ma deranjeaza mirosurile, ma ia cu ameteala si cu dureri difuze de cap, mi se zbate ceva in burta in partea dreapta undeva intre fostul loc al apendicelui si unde incep coastele (e ca o lovitura zdravana de bebe; precizez din start ca nu e bebe, in paranoia mea cu 3 menstre la activ de la ultimul contact am facut si un beta hcg care a iesit negativ (ar fi fost grozav sa fiu dar mai trebuie sa astept un pic)). nu cedeaza arsurile cu rennie si nici cu dicarbocalm. ieri pt greata am luat un metaclopramid, a cedat dar eu am ametit rau de tot dupa de parca eram turmentata. a mai patit cineva asa ceva? la ce medic sa-mi fac programare? gastroenterolog? sau la un medic de medicina interna? imi afecteaza mult calitatea vietii, pe langa atacurile de panica si anxietate pur si simplu sunt aproape scoasa din circulatie. multumesc.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#2 2014-04-01 21:17:39

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: problema digestita ciudata

just,eu am patit ceva in genul a ceea ce simti tu. eu aveam arsuri de la stomac si greata,arsurile le simteam pana in urechi,atat de tare ma intepau,parca era un vulcan in mine!
m-a trimis la medicina interna pe mine,dar daca te duci la medicul de familie dupa trimitere iti va spune,daca nu,te duci tu ori la gastro ori la interne
am avut gastrita si duodenita,mi-a dat tratament +regim si am scapat

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2014-04-01 21:20:34

just_me29
Hero member

multumesc joha. incerc maine sa ajung ca nu mai pot

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#4 2014-04-01 21:22:58

Johanne
Platinum member

sanatate multa,just! mie atunci mi-a facut echografie la stomac,vezi sa nu mananci si sa nu bei apa daca te duci

#5 2014-04-01 21:33:23

just_me29
Hero member

cam greu cu nemancatul ca eu doar dupa 17 ajung la doctor. incerc maine sa ajung macar la o discutie cu un doctor si sa vad ce-mi spune. si tu te balonai? eu ma umflu instant ca la 4 luni de sarcina si ma doare. plus bolboroselile din intestine.

Publicitate

loading...

#6 2014-04-01 21:47:55

Johanne
Platinum member

nu mai tin minte,dar parca nu!
in schimb cand am avut o criza de apendicita facusem diaree si parca aveam monstrii in burta,iar greturile erau prezente! burta te doare?

#7 2014-04-01 21:59:47

just_me29
Hero member

ma doare peste tot. si burta si piciorul imi amoteste si mana stanga, ma doare si in spate. s-a agravat brusc. nici macar nu pot sa-mi dau seama daca sunt bolnava fizic sau e totul pe baza nervoasa.

#8 2014-04-01 22:13:42

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Just, de la metoclopramid ai ametit.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#9 2014-04-01 22:24:05

just_me29
Hero member

DEno, stiu ca de la metoclopramid am ametit mai rau decat eram inainte, nici nu mai iau desi mi-a calmat greata f bine si nici arsuri n-am mai avut. stiu ca tu si Katey parca povesteati ca dupa cezariana aveati ceva ca lovitura de bebe in burta. cat dureaza? la mine a debutat la vreo 6,5 luni si e aproape zilnic cateo lovitura minim. pentru psihicul meu e "dureroasa". si de aceea cred ca si pe baza psihica am toate simptomele...

#10 2014-04-01 22:32:12

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Just, eu si acum simt acele lovituri.. Matusa mea are 2 cezariene acum 26 si 22 de ani, si spune ca si acum le simte.

Pentru tine trebuie sa fie greu, imi pare tare rau sad puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#11 2014-04-01 22:54:29

just_me29
Hero member

Deno kram

#12 2014-04-02 17:30:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

suna a colica biliara dupa simptome... no-spa pentru dureri, inainte de masa redigest sau bilichol si cateva zile mancare mai usoara
si eu aceleasi efecte secundare de la metoclopramid  neutral sunt ametita si totodata tremur toata, e o stare foarte rea

#13 2014-04-02 18:41:10

just_me29
Hero member

Heim multumesc. mi-am adus aminte ca in sarcina, la un moment dat am avut o durere tot cam in zona respectiva si l eco facut de gine scrie colecist calcifiat. trebuie musai sa ajung la un doctor ca e groaznic sa-ti fie vesnic rau. eu mananc oricum mancare usoara, tin un south beach combinat cu montignac. astazi cu greu am ajuns acasa fara sa fac pe mine, ma apuca instant fara prea mare avertizare indiferent ce mananc...si astazi chiar a fost zi de uscaturi, nimic lichid in afara de apa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.