homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mentruatie, putina, inchisa la culoare, mult mai devreme

#1 2014-04-10 14:53:42

ioana aziza
New member
Inregistrat: 2013-11-18

Mentruatie, putina, inchisa la culoare, mult mai devreme

coffestudiu  Buna ziua, am o problema cu menstruatia mea. Acum aprox 4 luni, am renuntat la anticonceptionalele harmonet, de atunci mentruatia mea nu s-a mai reglat, variind de la 37 la 28 de zile, dar intotdeuna sangerarea dura 4 zile, cantitati normale.
Problema mea:
Ultimul ciclu a fost pe data de 10 martie, luna accesta a venit pe 4 aprilie( deci ar fi aprox 23 de zile)mult prea devreme pentru mine.
Astazi suntem in 10 aprilie si sangerarea nu s-a oprit, ceea ce e foarte ciudat. In prima zi fost o sangerare normala insa incepand cu a doua zi arata mai mult ca un spotting inchis la culoare..
Nu am cum sa fiu insarcinata,a fost in singur contact protejat, nu am dureri in timpul contactului sexual..nu am nici un simptom de mentruatie inafara de sangerarea propiuzisa.
Poate fi o dereglare, o rana pe col, o fi un sptting care dureaza de 7 zile.. ?. Nu stiu daca sa mai am rabdare sa astept sa se termine ciclul sau sa merg la medicul ginecolog.

#2 2014-04-11 11:34:50

ioana aziza
New member
Inregistrat: 2013-11-18

Re: Mentruatie, putina, inchisa la culoare, mult mai devreme

nici o parere? sad

#3 2014-04-11 11:49:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Mentruatie, putina, inchisa la culoare, mult mai devreme

cred ca e o mica dereglare, daca nu e abundenta nu cred ca e o problema
dar poti merge la medic daca nu se opreste

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.