|
Nu esti logat.
Trichomonas vaginalis!#1 2007-01-09 18:32:40
trichomonas vaginalis!De curand am fost diagnosticata cu 'trichomonas vaginalis', m`am cam speriat pt ca nu mi sa mai intamplat si am adoptat toate masurile de precautie. Am citit cateva posturi pe forum si m`am mai linistit cat de cat. Intrebarea mea este: Unde sa il trimit pe prietenul meu pt analize: la ginecolog sau la dermatolog? ...si ce tratament ar trebui sa urmeze daca are si el la fel? Va rog frumos sa imi raspundeti la intrebari. Multumesc anticipat. Offline #2 2007-01-09 19:18:28
Re: trichomonas vaginalis!trebuie sa faca o analiza a secretiei uretrale. asta cred ca se face la urolog. daca sunteti din bucuresti poate merge la institutul cantacuzino. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-01-09 21:17:25
Re: trichomonas vaginalis!ms pt raspuns! am sa merg si la un urolog sa intreb! Offline #4 2007-01-10 00:41:05
Re: trichomonas vaginalis!cu multa placere. cred ca si la babes se poate face. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #5 2007-01-10 01:12:55
Re: trichomonas vaginalis!problema e ca nu sunt din bucuresti, sunt din craiova. si vreau sa stiu neaparat cum fac sa scap de aceasta boala. Eu personal am fost la ginecolog si acum urmez un tratament dar ce fac cu prietenul meu? Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-10 08:49:18
Re: trichomonas vaginalis!din pacate, nu stiu, dar iti va raspunde doctoressa "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #7 2007-01-10 11:42:27
Re: trichomonas vaginalis!Ii dai si lui acelasi tratament(cel pe care tu il iei pe gura) Are sigur si el, trichomonas e boala cu transmitere sexuala si cel mai adesea e purtata de colo colo de catre barbati(care sunt asimptomatici) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-01-10 13:31:05
Re: trichomonas vaginalis!Ms doctoressa pt sfat, o sa urmam amandoi acelasi tratement adica: Femigin B pliculete pt irigatii, flagyl 250 capsule, klion D100 ovule. Dar ce se intampla dupa ce terminam acest tratament? Cum isi da seama el daca mai are sau nu trichomonas? Unde trebuie sa mearga pt analize? Initial am avut alt fel de tratament dar l`am schimbat la sfatul altui medic (ovule fasygin si gymzol ovule(pt ca am si candida) - schimbat cu klion ovule, femigin capsule - schimbat cu flagyl capsule pt ca nu exista asa ceva... asa mi s`a zis, femigin B pliculete pt irigatii). Am mai multe intrebari pt ca sunt foarte derutata si nu am timp sa merg la medic tocmai din cauza asta am apelat la acest forum. Pt prietenul meu presupun ca de flagyl este vorba (4 capsule la 7 zile: 4 odata si dupa 7 zile inca 4, asa scrie pe reteta). Ce ma mai deranjeaza f tare este ca at cand iau klion seara, dimineata am cateva ore de usturime. Puteti sa imi spuneti care este cauza? Ce parere aveti despre acest tratament? Ar trebui sa il schimb pt. ca nu mi se pare normal sa ma usture dimineata dupa ce iau seara klion? Si o ultima intrebare ar fi ca trebuie sa imi vina ciclul si eu am apucat sa incep tratamentul. Daca imi vine ce ar trebui sa fac: sa il intrerup si sa il continui dupa ce se termina perioada de menstruatie sau sa reiau tratamentul de la inceput? Va rog mult sa imi raspundeti la intrebari, as ramane profund recunoscatoare. Ultima oara a fost editat de lorylove (2007-01-10 14:16:59) Offline #9 2007-01-10 14:24:03
Re: trichomonas vaginalis!eu zic sa intrerupipe timpul menstrei si sa reiei. dupa mine mult mai potrivit era primul tratament insa ma rog....flagyl tablete ramine valabil si dupa parerea mea. Trichomonas se trateaza foarte usor, dar se si ia la fel de usor. Asadar, dupa cele 2 ture de flagyl sigur nu mai are....il poate lua insa inapoi oricind(de la partenera netratata) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-01-10 21:08:36
Re: trichomonas vaginalis!Totusi unde sa se duca prietenul meu dupa ce termina tratamentul? Pentru ca vrea sa isi faca si alte analize? Multumesc pt raspuns! Ultima oara a fost editat de lorylove (2007-01-10 21:09:19) Offline #11 2007-01-10 21:11:47
Re: trichomonas vaginalis!la urolog. Nobody home Offline #12 2007-01-10 21:40:40
Re: trichomonas vaginalis!Multumesc inca odata si apreciez la maxim ce faceti pe acest forum. Offline #13 2007-01-10 21:42:59
Re: trichomonas vaginalis!oricand, cu placere. te mai asteptam (nu doar cu probleme, ci si cu solutii) Nobody home Offline #14 2007-01-13 02:23:50
Re: trichomonas vaginalis!A mai intervenit o problema!!!! Ciclu intarzie sa apara si nu am nici o simptoma ca mi`ar veni. Nu mi sa mai intamplat niciodata si va rog sa ma credeti ca sunt disperata....nu mai am somn noaptea. Tratamentul pe care il urmez nu da nici un semn de ameliorare....Dar cel mai mult mah ingrijoreaza ciclu care intarzie sa apara. Am facut test de sarcina si e totul ok. Sa fie din cauza tratamentului? Offline #15 2007-01-15 13:19:10
Re: trichomonas vaginalis!lorylove, tratamentul nu prea are de ce sa iti influenteze aparitia menstruatiei...sa nu fie sarcina(daca intirzie mai mult de 7 zile fa un test) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-02-14 12:16:19
Re: trichomonas vaginalis!Tratamentul a fost bun si a dat rezultate in cele din urma. Dar dupa toate acestea mi s`a intamplat ceva si mai grav. Fundul meu nu mai are aceeasi forma, nu mai imi vine nici o pereche de blugi toti sunt largi. Nuj care ar fi cauza? Pana sa imi incep viata sexuala am avut un fund frumos si bombat si ma face sa cred ca din cauza asta nu mai e la fel Sau sa fie din cauza acestui tratement pe care l`am tinut in urma infectarii cu trichomonas? Va rog din suflet sa imi spuneti din ce cauza mi s`a deformat fundul si cum sa fac sa fiu ca inainte! Offline #17 2007-02-14 12:18:41
Re: trichomonas vaginalis!sigur nu e de la tratament. poate ai slabit. poate au fost alte transformari datorate inceperii vietii sexuale. da in nici un caz de la tratament Offline #18 2007-02-14 17:12:00
Re: trichomonas vaginalis!Vreau un raspuns concret! am slabit decat la fund....vreau sa stiu daca viata sexuala a influentat cumva aceasta transformare... Ultima oara a fost editat de lorylove (2007-02-14 17:12:19) Offline #19 2007-02-14 17:15:07
Re: trichomonas vaginalis!lorylove, pe site-ul asta nimeni nu ghiceste in stele. de unde sa stim noi sa-ti spunem ceva concret? ne dam doar cu parerea.. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|