|
Nu esti logat.
Ingrijirea dintilor si gingiei- apa de gura#1 2014-04-18 00:46:55
ingrijirea dintilor si gingiei- apa de gurafetelor, ati folosit apa de gura? stiti vreuna care sa nu contina clorhexidina si alcool? as vrea sa incep sa folosesc pt ca am gingii sensibile si care sangereaza, imi fac detartraj periodic dar nu dupa mult timp dupa detartraj incepe iar sangerarea la spalatul pe dinti ...as opta pt Colgate pro gum health pt utilizare zilnica.. din ce vad nu pare sa contina clorhexidina ..scrie asa la ingrediente: Offline #2 2014-04-18 03:15:03
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de guraAm inteles ca, daca ai cumva un inceput de parodontoza, chiar e recomandata clatirea cu un produs cu concentratie slaba de clorhexidina, special conceput pentru utilizare zilnica (are concentratie 0.6% sau asa ceva) - am vazut la parodontax si la aslamed. Am citit ca asa ceva poate duce, in timp, la o usoara ingalbenire a dintilor. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-04-18 13:19:34) Offline #3 2014-04-18 09:24:42
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de gurasi eu am pb asta. mie medicul stomatolog mi-a recomandat apimer (propolis cu apa de mare - spray de gura) si cred ca o sa imi cumpar si un irigator dentar Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #4 2014-04-18 09:59:30
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de gurae buna clorhexidina, dar nu exagerat Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #5 2014-04-18 13:17:28
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de guraEu ma intorc killerita de la detartraj, dar parca in urmatoarea zi (in urmatoarele zile) deja isi revin zonele "starnite". Mie nu prea imi sangereaza gingiile in general (decat daca mai fac cate un abces si il "lucrez" cu periuta), la mine e alta problema Offline Publicitateloading...
#6 2014-04-18 13:22:37
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de guraGingia nu imi sangereaza imediat dupa detartaj, dar dupa cateva saptamani - o luna, incepe sa mi sangereze iar.. acum spre exemplu imi sangereaza in acelasi loc unde se inflamase si sangera inainte de detartaj...sau poate ca am apasat eu prea tare pe gingii la spalatul pe dinti ..gingia mi-a sangerat f mult si cand am fost sa mi puna o incrustatie, am sensibilitate mare la gingii...acu incerc sa fiu mai blanda la spalat pe dinti, adica sa nu apas tare pe gingii si sa folosesc o periuta cu perii moi, tocmai ca sa nu le ranesc...si sa continui sa mi fac detartraj o data la 6 luni... Offline #7 2014-04-18 17:09:38
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de guradar iti apare asa de mult tartru de trebuie sa faci asa des detartraj? si mie cred ca mi-a zis sa vin la 6 luni, dar nu ma grabesc. mie mi-e teama sa il fac prea des, ca mi se pare ca freza aceea ia un pic si din stratul dentar o data cu stratul de tartru. am auzit si varianta ca, la fumatori, se ajunge sa fie nevoie de detartraj la fiecare 2-3 luni (pentru ca, cu cat faci mai des detartraj, cu atat trebuie sa faci in continuare mai des). Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-04-18 17:17:33) Offline #8 2014-04-18 17:43:14
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de gurapai banuiesc ca de la tartru imi sangereaza si pt ca am eu sensibilitate la gingii sau poate ca apas prea tare/mult la spalat, dar parca daca nu apas un pic am senzatia k ma spal superficial, k nu se curata cum ar trebui cred k ar fi o idee buna cu pasta de dinti anti tartru, am gasit acum pe net una de la Bio Krauter, astea cred k se gasesc mai mult in farmacii decat in hipermarketuri... Offline #9 2014-04-18 19:43:38
Re: ingrijirea dintilor si gingiei- apa de gurase mai gasesc paste Aslamed cu argila, mereu vad la sensiblu (cred ca-i de aia, e una Aslamed oricum). si pe net gasesti. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|