|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-10#172 2014-04-26 14:19:03
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95fetelor eu am avut ultimul cm pe 01.04...iar azi am observat un mic egg...nu stiu care e explicatia Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #173 2014-04-26 17:21:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna, fete dragi, am lipsit numai putin si v-ati si mutat in casa noua Offline #174 2014-04-26 17:44:28
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95iulia sper sa fie bine cu mine ..iti urez succes in deplasari Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #175 2014-04-26 18:48:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex nu ai mai incercat niciun test?Tin pumnii:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #176 2014-04-26 19:07:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95nu rozi, nu am mai incercat nici un test....parca mi-e teama Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-04-26 19:20:12) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline Publicitateloading...
#177 2014-04-26 21:22:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, doct asta nu mi-a dat prea multe sperante, de fapt nu mi-a zis nimic, doar ca sunt un caz f dificil. Dar evident ca nu m-a surprins afirmatia, daca era ceva simplu, as fi reusit pana acum. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #178 2014-04-26 21:33:09
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Elenny cum ies ies si gata , nu te mai gandi ...gata ... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #179 2014-04-26 21:46:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, asa e, insa pana acum parca tot nu mi-a fost asa teama. Acum sunt din ce in ce mai constienta ca ma indrept spre momentul in care toti ma vor trimite frumusel acasa cu concluzia clara ca asta e, nu se poate face nimic. Si mi-e teama de reactia pe care as putea-o avea intr-un asemenea moment, desi eu in sinea mea stiu ca nu o sa am copii, dar parca sa-mi spuna cineva direct, brutal...e prea mult. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #180 2014-04-27 08:54:55
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete dragi, va las o cafeluta si va urez o duminica minunata " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #181 2014-04-27 09:52:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #182 2014-04-27 13:38:29
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna, fetelor "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #183 2014-04-27 13:59:37
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95ELeny din pacate nu avem ce face, nu avem copii, poate nu vom avea niciodata, cumva trebuie sa privim inainte , sa ne vedem de viata.Eu nu ma mai gandesc....la ce folos?Dar incerc sa ma concentrez pe alte lucruri ..chiar nu vreau sa ma mai gandesc..sau sa ma intreb de ce unii au copii iar eu nu...asta-i viata.Daca asa ma iubeste Dumnezeu si nu-mi da exact ce iubesc mai mult, asta este . " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #184 2014-04-27 14:19:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, parca totusi e prea mare nedreptate pe lumea asta. La unii totul merge bine, la altii, numai rau. Asa m-am saturat... dem-as duce undeva sa nu stiu si sa nu aud de nimeni si de nimic. La ce as putea sa ma concentrez?!!! La munca? M-am saturat de ea. Muncesc de aproape 18 ani, e deja rutina, nu-mi mai produce nicio satisfactie, nu mai muncesc din entuziasm, muncesc ca trebuie sa traiesc. Evident ca sunt constienta ca nu o sa am copii niciodata, mi-e clara sta, doar ca nu ma face cu nimic mai fericita sau mai linistita. Din contra, incep sa cedez psihic. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #185 2014-04-27 16:50:44
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95eleny iti trimit ganduri bune si o imbratisare Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #186 2014-04-27 17:40:22
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex, si eu sunt suparata ca nu-mi vine, macar stiam si eu o treaba, nu ma mai simteam ca si cum as fi la menopauza. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #187 2014-04-27 19:25:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95eleny eu zic ca sunt bune analizele " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #188 2014-04-27 19:31:57
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, le-am facut la Medlife. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-04-27 19:38:51) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #189 2014-04-27 19:38:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Mergem ?nainte Rozi...am cam dat apa la soricei azi ..m-am supărat dar asta e...nu toate ies asa cum vrem noi. Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #190 2014-04-27 19:45:57
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny estradiolul este in interval, amh nu mai zic...scoate steriletul si apoi poti sa speri...eu asta zic si iti mai zic ca ai sanse... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|