homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-13

#229 2014-04-29 19:09:27

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

rozi sincer cred ca vreau si eu o savarina
Kris este bine ca poti sa faci atata  sexinpat  ,eu cred ca sunt cea mai paranormala persoana, daca fac prea des incep sa ma irit si sa ma doara burta si iar imi este rau si uite asa vechea poveste  grater
pana la urma cred ca sexul mai rar este problema mea de nu raman insarcinata,la mine nu merge zile in sir la rand trebuie o pauza de 3-4 macar
si iar ma enerveaza alea de care au 15 copii sau alea care sunt la colt de strada bang  bang
Dar sa vorbim de lucruri vesele,in sfarsit s/au hotarat sa ne dea si noua o zi libera , o sa lucram pe 1mai si o sa primim liber doar vineri ,nu se indurau dar cica se anunta niste controale mai dure

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#230 2014-04-29 20:45:12

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Nico chiar vorbeam cu sotul meu azi de cele care fac copii pe banda si dupa ii tin desculti, flamanzi, nu ii dau la școală si sunt niste copii chinuiti...si sunt altele printre care si noi de aici care am face orice ptbun copil macar. E nedrept dar poate asa considera dumnezeu. ..

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#231 2014-04-29 21:36:22

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Am devenit imuna la asemenea ganduri..ca altele au copii si eu nu....asta este ...
Am fost azi la biroul adoptii sa depun cererea...aaaa pai DE UNDE aveti cererea??????????Zic de pe site ..de unde sa o am...aaaaaaaaaaaaaa PAI nu!  INTAI veniti cu sotul sa va informam ce inseamna adoptia..apoi va dam o lista de documente....apoi depuneti cererea cu documentele si in 120 de zile va dam raspuns daca puteti adopta sau nu...Deci treaba sta cam asa: tre sa ne invoim de la munca de o mie de ori ...apoi depunem dosarul....dar dupa 120 de zile ei pot zice ..mneaaa nu va incadrati...timp pierdut invoieli de la munca peste invoieli...anchete...si nu mai zic...cica?pai cum sa depuneti cererea?daca aveti cazier?Mda...om vedea de acum saptamana viitoare ..ca au liber si ei pe 1 si 2 si maine n-are sens sa ma ma mai duc inca o data.
Deci cum o dai..ca sa am un copil ....nu mai zic...dar o sa ma adun si oi vedea....deja copilul care a fost azi abandonat...o sa iaba cel putin 4 luni pierdute din viata ...fara parinti...tinut in spital sau cine mai stie pe unde...
Noapte buna, fete

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#232 2014-04-29 22:39:41

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

rozi trist dar adevarat in romania ca sa adopti un copil trebuie sa ai timp si nervi de fier...
in romania nimic nu e cum ar trebui sa fie citeam deunazi ca alte tari ai dreptl la nu stiu care inseminari si fivuri gratuit.in germania daca ai 3 copii statul german iti acorda o suma deloc mica pt achizitionarea unei locuinte plus ca la nasterea unui copil se da mamei o suma mare de bani in jur de 10000 asa stiu ca a luat o cunostinta de a mea.

After all,tomorow is another day!!

#233 2014-04-30 07:33:48

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna dimineata fetelor!
Eu am facut cafeluta,am deschis larg geamul,stau in patut si ascult pasarele cantand in timp ce imi savurez gurita de cafea.Am o stare de super bine si vreau sa va transmit si voua impreuna cu o raza de soare si speranta ca va fi bine pt toate! Diseara am intalnire cu cretulina mea,la eco.
Va pupacesc pe toate!
O zi minunata sa aveti!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

Publicitate

loading...

#234 2014-04-30 08:19:48

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetele puss
Oana puss  multumim . Asteptam vesti diseara de la cretulina ta.
Rozi sper ca data viitoare cand mergi sa gasesti o persoana mai unama care sa te sprijine in pasii ce trebuie urmati...culmea sotul zilele trecute citise pe net ca Romania e in top 10 ca timp necesar pentru adoptii,ca au scurtat si simplificat timpii si pasii spre adoptie....si eu chiar am spus ca nu cred asta...
O zi buna fetele dragi.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#235 2014-04-30 09:19:14

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fete

Oana, mai ai putin si o s-o vezi pe fetita ta, o s-o tii in brate. Cred ca ai niste emotii...
In leg cu adoptia, si asta e unul din motivele pentru care nu agreez o asemenea varianta, birocratia, nervii terminati de cate o tuta de functionara, asteptarea. Sunt constienta ca mai tarziu e posibil sa regret, dar asa cum am mai facut alegeri proaste in viata asta si suport consecintele, va trebui sa le suport si pe astea.

Doct asta naturist la care am fost, de fapt, de medicina alternativa, ca are mai multe metode, mi-a spus sa-mi iau temperatura. Eu am mai incercat acum un an, dar cateva zile. Insa de 3 zile eu am aceeasi temperatura, data trecuta mai varia putin de o zi la alta.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-04-30 09:23:31)

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#236 2014-04-30 10:00:51

ElenyR
Sr. member

Ieri am fost la biserica Sf Anton, unde n-am ajuns pana acum. Era atata lume...foarte multa. Nu stiu daca pot ajunge 9 marti la rand, dar macar din cand in cand sa ma duc.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#237 2014-04-30 11:27:48

oana_isabela
Full member

Eleny,da, am foarte mari emotii..inca nu imi vine sa cred...
Am citit ca tot mergi la biserici si ca ai credinta in tine. Sa stii ca si eu am urmat drumul asta.In satul bunicilor mei(care nu mai sunt) este o bisericuta mica,unde bunica ma ducea mereu cand eram copil.Am mers acolo si am vb cu preotul care m-a sfatuit sa ii duc un articol de imbracaminte de al meu si unul de al sotului si timp de 6 saptamani mi le-a tinut in altar,mergeam in fiecare duminica la slujba iar la sfarsitul ei ramaneam ultima si imi citea o rugaciune special pt a avea copil.Dupa rugaciune mergeam in cimintir si vobeam cu bunicii mei si ii rugam de acolo din ceruri sa imi trimita un copilas... dupa cele 6 sapt am luat acasa hainele si le-am purtat.in anul ala s-a intamplat si minunea mea de a ramane insarcinata. Trebuie sa crezi si sa ai rabdare.Dumnezeu stie cum le face si de ce le face,nu ne putem impotrivi.Este doar voia Lui. eu stiu sigur ca voi toate de aici veti fi rasplatite pt suferinta voastra de pina acum si veti avea copilasii vostrii.

#238 2014-04-30 12:06:10

ElenyR
Sr. member

Oana, in Dumnezeu e singura mea speranta, avand in vedere problemele pe care le am. Sunt constienta ca sansele sunt f mici, cred ca mai degraba zero. Am multe momente de razvratire, cand zic ca nu are sens sa mai fac nimic, ca oricum totul e in zadar, probabil atunci imi este pusa la incercare credinta si dupa cum se vede, nu este chiar de neclintit. Am fost in multe locuri la multe biserici, dar ma rog si acasa cat pot, am insa si momente de pauza, cand pur si simplu nu pot sa ma mai rog. Am vorbit si cu preoti, care m-au sfatuit sa ma rog, ca Dumnezeu o sa ma auda si o sa-mi dea un copilas. Nu stiu daca va fi sau nu asa, dar ii inteleg, trebuiau sa ma incurajeze cumva.

#239 2014-04-30 13:11:35

kristinika
Sr. member

Slava Domnului am ajuns si eu acasa,afara spui ca e sfarsitul lumii la cum ploua,tuna si fulgera butter
Chestia cu o haina dusa la biserica pentru un anumit motiv am avut si eu si dupa 40 de zile tinuta acolo pentru slujbe a trebuit sa o port si intradevar am vazut si eu cum a facut ce trebuia si asta a facut bunicuta mea care acum nu mai este ,deci Eleny daca ai cum,un preot de suflet sau cineva sa te indrume nu strica mai ales ca atat Oana cat si eu am vazut/simtit puterea Domnului.
Oana ai fost la control? puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#240 2014-04-30 13:22:54

oana_isabela
Full member

Buna Kris,nu , abia la 19.45 am programare...mai am de asteptat!!!  si sigur se decaleaza programarile si intru pe la 21.00 dar va scriu cum ajung acasa!
sa stii ca si la mine ploua acum,dar de dimineata era un soare frumos grater

#241 2014-04-30 13:30:12

kristinika
Sr. member

Eu dimineata sunt adirmita asa ca nu mai tineam minte daca ai spus ora rotfl2
Pe aici de duminica ploua aproape in continuu,ieri in timpul zilei nu a plouat si de azi noapte iar a inceput dat acum e intuneric ca stau cu lumina aprinsa in casa lol

#242 2014-04-30 13:31:27

ElenyR
Sr. member

Kris, asta cu a duce la biserica ceva de imbracat, inca n-am facut-o, am auzit ca se face. O sa vorbesc cu un preot, desi recunosc ca chiar daca ma mai duc pe la biserica, inca nu mi-am gasit un dohovnic la care sa ma duc mereu. Asta iarna am fost la unul cu care intr-adevar simteam ca pot vorbi dar, din pacate, a plecat la scurt timp dupa ce l-am cunoscut de tot din tara. Tot el incepuse sa-mi faca si dezlegari, dar n-am mai apucat sa fac decat vreo 3.

#243 2014-04-30 13:34:32

kristinika
Sr. member

Sper Eleny sa gasesti pe cineva sa poti incerca si acest lucru si sunt sigura ca ai sa vezi minunea si tu puss

#244 2014-04-30 13:39:50

ElenyR
Sr. member

Kris, sper ca la toate sa se intample minunea!
In Dumnezeu imi mai pun si eu nadejdea, ca altfel..in ce si in cine... Nu sunt o habotnica, de ex duminica nu ajung mai niciodata la biserica, recunosc ca din comoditate, dar si pentru ca se intampla sa mai plecam in weekend, mai ales vara, nu prea stam pe acasa. Dar cred ca a-ti canaliza  gandurile spre o idee, ajuta, decat sa te gandesti aiurea, la tot felul prostii care-i trec omului prin cap. Asa ca uneori ma gandesc ca e mai bine sa citesc un acatist, o rugaciune, decat sa-mi zboare gandurile teleleu.

#245 2014-04-30 13:45:15

kristinika
Sr. member

Eleny nici eu nu ajung in fiecare duminica la biserica,mai ales ca aici e si departe,aproximativ 1 ora,ajung mai mult cand pur si simplu simt nevoia sa merg,dar asta nu inseamna nimic atata timp cat credem si avem in suflet credinta in DD.
Sunt sigura ca te va ajuta sa iti implinesti dorinta in viitorul apropiat.

#246 2014-04-30 13:49:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Pupici fete, aici a plouat ca la balamuc...
Ma pun sa fac niste paste si apoi leneveala smile

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#247 2014-04-30 14:11:04

ElenyR
Sr. member

Rozica, te pupam si noi. Ce program ca lumea ai, si eu asa as avea chef de leneveala...Si aici ploua, nu tare, dar ploua si te trage la somn.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.