|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-13#229 2014-04-29 19:09:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi sincer cred ca vreau si eu o savarina Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #230 2014-04-29 20:45:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Nico chiar vorbeam cu sotul meu azi de cele care fac copii pe banda si dupa ii tin desculti, flamanzi, nu ii dau la școală si sunt niste copii chinuiti...si sunt altele printre care si noi de aici care am face orice ptbun copil macar. E nedrept dar poate asa considera dumnezeu. .. Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #231 2014-04-29 21:36:22
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Am devenit imuna la asemenea ganduri..ca altele au copii si eu nu....asta este ... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #232 2014-04-29 22:39:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi trist dar adevarat in romania ca sa adopti un copil trebuie sa ai timp si nervi de fier... After all,tomorow is another day!! Offline #233 2014-04-30 07:33:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fetelor! Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline Publicitateloading...
#234 2014-04-30 08:19:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fetele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #235 2014-04-30 09:19:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata, fete Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-04-30 09:23:31) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #236 2014-04-30 10:00:51
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ieri am fost la biserica Sf Anton, unde n-am ajuns pana acum. Era atata lume...foarte multa. Nu stiu daca pot ajunge 9 marti la rand, dar macar din cand in cand sa ma duc. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #237 2014-04-30 11:27:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny,da, am foarte mari emotii..inca nu imi vine sa cred... Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #238 2014-04-30 12:06:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Oana, in Dumnezeu e singura mea speranta, avand in vedere problemele pe care le am. Sunt constienta ca sansele sunt f mici, cred ca mai degraba zero. Am multe momente de razvratire, cand zic ca nu are sens sa mai fac nimic, ca oricum totul e in zadar, probabil atunci imi este pusa la incercare credinta si dupa cum se vede, nu este chiar de neclintit. Am fost in multe locuri la multe biserici, dar ma rog si acasa cat pot, am insa si momente de pauza, cand pur si simplu nu pot sa ma mai rog. Am vorbit si cu preoti, care m-au sfatuit sa ma rog, ca Dumnezeu o sa ma auda si o sa-mi dea un copilas. Nu stiu daca va fi sau nu asa, dar ii inteleg, trebuiau sa ma incurajeze cumva. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #239 2014-04-30 13:11:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Slava Domnului am ajuns si eu acasa,afara spui ca e sfarsitul lumii la cum ploua,tuna si fulgera DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #240 2014-04-30 13:22:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna Kris,nu , abia la 19.45 am programare...mai am de asteptat!!! si sigur se decaleaza programarile si intru pe la 21.00 dar va scriu cum ajung acasa! Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #241 2014-04-30 13:30:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eu dimineata sunt adirmita asa ca nu mai tineam minte daca ai spus ora DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #242 2014-04-30 13:31:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Kris, asta cu a duce la biserica ceva de imbracat, inca n-am facut-o, am auzit ca se face. O sa vorbesc cu un preot, desi recunosc ca chiar daca ma mai duc pe la biserica, inca nu mi-am gasit un dohovnic la care sa ma duc mereu. Asta iarna am fost la unul cu care intr-adevar simteam ca pot vorbi dar, din pacate, a plecat la scurt timp dupa ce l-am cunoscut de tot din tara. Tot el incepuse sa-mi faca si dezlegari, dar n-am mai apucat sa fac decat vreo 3. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #243 2014-04-30 13:34:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Sper Eleny sa gasesti pe cineva sa poti incerca si acest lucru si sunt sigura ca ai sa vezi minunea si tu DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #244 2014-04-30 13:39:50
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Kris, sper ca la toate sa se intample minunea! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #245 2014-04-30 13:45:15
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny nici eu nu ajung in fiecare duminica la biserica,mai ales ca aici e si departe,aproximativ 1 ora,ajung mai mult cand pur si simplu simt nevoia sa merg,dar asta nu inseamna nimic atata timp cat credem si avem in suflet credinta in DD. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #246 2014-04-30 13:49:13
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Pupici fete, aici a plouat ca la balamuc... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #247 2014-04-30 14:11:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozica, te pupam si noi. Ce program ca lumea ai, si eu asa as avea chef de leneveala...Si aici ploua, nu tare, dar ploua si te trage la somn. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|